ŠRI LANKA

/ Daleke destinacije 2017

ŠRI LANKA

Magično ostrvo koje je još ne istraženo u Svetu turizma, ostrvo koje otvara svoja vrata znatiželjnicima, avanturistima i onima koji žele opuštanje na beskrajnim dugim peščanim plažama. Otiđite i doživite novo iskustvo, upoznajte se sa prijateljski nastrojenim stanovnicima ovog ostrva, popnite se na obližnju planinu i uživajte u prelepom pogledu, isprobajte kulinarske specijalitete i svojim čulima doživite razne začine.

Možda vas i tamo čeka Oktopod u dubini Indijskog okeana 

 

The Long Beach Resort (mesto Koggala) se nalazi na beskrajnoj peščanoj plaži Koggala, na oko 14 km udaljenosti od mesta Galle. Aerodrom Colombo je na oko 160 km udaljenosti od hotela, transfer traje oko 3,5 Sata po smeru, u blizini hotela se nalazi put. Hotel raspolaže sa dva bazena, jednom barom, jednim barom pored bazena, prodavnicom i malim butikom, Spa odeljkom i glavnim restoranom sa koga se pruža prelep pogled na Indijski okean

Promo standard sobe sa pogledom na more su veličine oko 39m² sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), TV uredjaj, klima uredjaj, minibar (sadržaj uz doplatu), sef, besplatan bežični internet, aparat za pripremu kafe / čaja, plafonski ventilator, balkon ili terasa.

Obroci (doručak i večera) se serviraju sa “švedskog stola” - samoposluženje, izbor više obroka.

 

 

COOEE The Palms (mesto Beruwela) nalazi se na plaži Beruwela, na oko 94km udaljenosti od aerodroma Colombo (transfer traje oko 3 sata po smeru). U sastavu resorta se nalazi glavni restoran „The Golden Palms“, À-la-carte Restoran „Fisherman's Wharf“ na plaži, jedan Bar, bazen za decu, butik, bar pored recepcije, „Coffee Shop“, Spa odeljak i besplatan bežični internet.

Deluxe sobe su veličine oko 28m², poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), telefon, TV uredjaj, minibar (sadrzaj uz doplatu), besplatan bežični internet, aparat za pripremu kafe / čaja, sef (korišćenje uz doplatu), klima uredjaj, plafonski ventilator, balkon ili terasa.

Obroci (doručak i večera) se serviraju sa “švedskog stola” - samoposluženje, izbor više obroka.

 

 

Citrus Waskaduwa (mesto Waskaduwa) se nalazi na plaži Waskaduwa, na udaljenosti od oko 78 km od aerodroma Colombo (oko 2 sata i 30 minuta vožnje), mesto Kalutara je na oko 3 km udaljenosti od hotela. U sastavu hotela je veliki vrt, tri restorana, barovi, otvoreni bazen sa odvojenim delom za decu, juvelirnica, male prodavnice, Spa centar, Fitness deo, besplatan bežični internet.

Superior sobe su veličine oko 43m², poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), telefon, TV uredjaj, minibar (sadrzaj uz doplatu), besplatan bežični internet, aparat za pripremu kafe / čaja, sef (korišćenje uz doplatu), klima uredjaj, plafonski ventilator, balkon ili terasa.

Obroci (doručak i večera) se serviraju sa “švedskog stola” - samoposluženje, izbor više obroka.

 

Jetwing Sea (mesto Negombo) se nalazi na oko 14 km aerodroma Colombo (približno 20 minuta vožnje), otprilike na oko 2 km od centra mesta Negombo entfernt. Hotel raspolaze sa recepcijom, glavnim restoranom, À-la-carte Restoranom „Lellama“ na plaži, dva Bara, dva bazena, Spa odeljkom na terasi krova hotela, juvelirnicom i besplatnim bežičnim internetom.  

Deluxe sobe su veličine oko45m², poseduju kupatilo (Tus WC i odvojeni deo sa kadom i fen za sušenje kose)  telefon, TV uredjaj, minibar (sadrzaj uz doplatu), besplatan bežični internet, aparat za pripremu kafe / čaja, sef (korišćenje uz doplatu), klima uredjaj, plafonski ventilator, balkon ili terasa na strani prema moru

Obroci (doručak i večera) se serviraju sa “švedskog stola” - samoposluženje, izbor više obroka.Cenovnik

 

02.05 - 13.05.2017.

20.05 - 01.06.2017.

06.06 - 17.06.2017.

9 Noćenja

10 Noćenja

9 Noćenja

The Long Beach Resort & Spa 3+*

625,00

promo standard seaview soba

639,00

promo standard seaview soba

550,00

promo standard seaview soba

COOEE

The Palms 4*

730,00

Deluxe soba

730,00

Deluxe soba

656,00

Deluxe soba

Citrus Waskaduwa 4*

760,00

Superior soba

760,00

Superior soba

689,00

Garden villa

Jetwing Sea 4*

777,00

Deluxe soba

809,00

Deluxe soba

699,00

Deluxe soba 

Cene su Evrima po osobi i navedenom tipu smeštaja / polupansion

 

U cenu je uračunato:

-       9 noćenja u odabranom objektu i sobi sa naznačenom uslugom ishrane (termini hotelskog smeštaja 02.05 - 11.05 i 06.06 - 17.06.2017, 10 noćenja 21.05 - 31.05.2017). Moguća usluga all inclusive uz korekciju cene

-       Avio prevoz: od / do Beograda sa obaveznim presedanjem u Dubaiju u oba smera, letovi se realizuju sa avio kompanijom Fly Dubai (ekonomska klasa), ne refundabilne tarife - nema mogućnost refundacije u slučaju odustanka od putovanja; trajanje leta po pravcu je oko 13 sati. Prtljag po osobi: 1 komad tezine do 30kg (tovarni prostor) + 1 komad rucnog prtljaga tezine do 5kg (kabinski prtljag)

-       Transfer aerodrom Colombo / hotel / aerodrom Colombo (u zavisnosti od izabranog hotela) traje po smeru do 4 sata. Svi transferi su grupni, individualni moguć uz korekciju cene

 

U cenu nije uračunato:

l  Aerodromske takse koje nisu u ceni aranzmana, u trenutku objavljivanja programa iznose 115,00.- Evra

l  Izleti

l  Osiguranje

l  Individualni troškovi klijenata

 

Navedene cene su informativnog karaktera i podložne su promeni usled popunjenosti kapaciteta hotelskog smeštaja i / ili avio prevoza.

 

Hoteli koji se nalaze u našoj ponudi su samo neki od hotela na Šri Lanki. Mladence uz predhodnu najavu može da očekuje iznenadjenje u hotelima, neophodno je da poseduju medjunarodni venčani list.

 

Hoteli se napuštaju poslednjeg dana boravka, check out je do 10:00. Planirano poletanje aviona je narednog dana u 02:00 sa aerodroma Colombo, klijenti imaju slobodno vreme do zakazanog transfera - termin polaska transfera klijentima je dostupan do 24 sata pre napuštanja hotela.

 

Putnicima sa pasošima republike Srbije viza neophodna je viza za putovanje na Šri Lanku i mora se pribaviti pre polaska na putovanje, detalji za popunu formulara elektronske vize dostupni na linku https://goo.gl/4fvwdp i na linku Ministarstva spoljnih poslova republike Srbije https://goo.gl/zB4rSy. Neophodno je da putna isprava ima važnost minimum 6 meseci na dan povratka sa mesta odmora.

 

Način plaćanja:

• 60 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 35 DANA PRED PUT.

• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).

• ČEKOVIMA GRAĐANA NA 3 MESEČNE RATE DATUMIRANI SVAKOG 15-OG U MESECU

• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI

 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 Sve navedene ponude su individualnog tipa. Na licu mesta brigu o klijentima vode lokalni partneri, od sletanja na aerodrom Colombo, transfera do / od hotela i hotelskog smeštaja.

Partneri na destinacijama govore samo strani jezik - Engleski.

Nemamo mogućnost obezbedjenja predstavnika koji govori srpski jezik.

Kod putovanja na Šri Lanku se preporučuje vakcinacija protiv Hepatitisa - A, Tetanusa i Difterije. 

 

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

Fotografije i opisi hotela: WWW.OKTOPOD.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD” uskladjeni sa YUTA standardom

Organizator putovanja je Turistička agencija „OKTOPOD TRAVEL“- a,

Licenca OTP 130/2010 izdata 05.02.2010. godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Cenovnik br.1, važi od 07.04.2017.