DOMINIKANSKA REPUBLIKA

/ Daleke destinacije 2017

Izranjate iz oblaka posle leta, vidite obalu koju ste toliko puta gledali na reklamama i palme koje su kao iz snova. Jedva čekate da se smestite u hotel, istrčite na peščanu plažu i osetite more čiji vas šum talasa doziva - počinje odmor iz snova na Dominikanskoj Republici.

Ostrvo koje je jedno od najvećih u Karipskom arhipelagu i ostrvima Velikih Antila, ostrvo zvano Hispanola koje dele Dominikanska republika i Haiti. Isplovite na otvoreno more i uživajte u pecanju na Sabljarku ili Zlatnu Tunu, zaronite i družite se sa morskim svetom, doživite i vi “under the Sea”, prepustite se ležanju na pesku ispod Palmi ili šetajte po peščanoj plaži - zaboravite na sve...

 

Vik hotel Arena Blanka
Hotel se nalazi na samoj plaži koja obiluje palmama u mestu Playa Bávaro, aerodrom Punta Cana je udaljen na oko 30 Minuta vožnje od hotela. Resort je u okviru bašte (vrta), poseduje restoran za obroke, 3 À-la-carte Restorana. 5 Bara, bar na plaži i Snack bar pored bazena i na plaži se nalaze ležaljke, suncobrani i peškiri. Besplatan bežični internet je dostupan u lobiju hotela, hotel poseduje Spa deo.
Standard sobe: veličine oko 30 kvadratnih metara, kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), TV, Telefon, Klima uredjaj, Minibar (voda je samo u ceni, ostalo uz doplatu), Sef (uz doplatu), Balkon sa pogledom na vrt.
Usluga je All Inclusive (doručak, ručak, večera) "švedski sto" - samoposluženje, u ceni su užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Grand Bahia Principe La Romana
Hotel se nalazi u prostranom tropskom vrtu, na oko 30km od mesta La Romana i na oko 50 km od mesta Santo Domingo, na samoj plaži Mortero; aerodrom Punta Cana je na oko 60 Minuta vožnje od hotela. U sastavu hotela je glavni restoran „El Orquidea“, 3 À-la-carte Restorana, Snack bar na plaži, 4 Bara (od kojih je jedan bar pored bazena). Ležaljke, suncobrani i peškiri se nalaze pored bazena i pored plaže. U sasatvu hotela je i „Bahia Spa“, bežični internet je dostupan u lobiju hotela (po danu jedan sat po uredjaju je besplatno) 
Juniorsuite Superior: veličine oko 30 kvadratnih metara sa delom za sedenje, kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), TV, Radio budilnik, Telefon, Klima uredjaj, Ventilator, Minibar (dnevno se dopunjava vodom, pivom i sokovima), aparat za pripremu kafe, Sef (uz doplatu), Balkon ili Terrasa sa pogledom na vrt.
Zabava: u baru „Pueblo Principe“ su večernje zabave, Barovi, živa muzika, Casino (piće uz doplatu), Snack bar, prodavnice i Diskoteka „Bachata“.
Usluga je All Inclusive (doručak, ručak, večera) "švedski sto" - samoposluženje, À-la-carte restoran sa specijalitetima (uz predhodnu rezervaciju, 3 x nedeljno), u ceni su užine (24 sata dostupno), domaća alkoholna i bezalkoholna pića (besplatno u barovima do 23:00, premium marke pića su dostupne uz doplatu). 
Be Live Collection Canoa
Nalazi se na samoj plaži iz snova u mestu Bayahibe, udaljenost od aerodroma Punta Cana je oko 90 Minuta vožnje. Hotel je usred samog tropskog vrta, raspolaže sa retoranom, 5 À-la-carte Restorana, Snack barom, 7 Barova, pored bazena je tzv. Swim-up Bar, bar na plaži; ležaljke, suncobrani i peškiri se nalaze pored bazena i na plaži, hotel poseduje Spa deo. Bežični internet je dostupan u lobiju hotela (po danu jedan sat po uredjaju je besplatno).
Standard sobe: veličine oko 34 kvadratna metra, kupatilo (tuš WC i fen za sušenje kose), Telefon, TV, bežični internet (uz doplatu), Klima uredjaj, Minibar (u ceni su sokovi i pivo), aparat za pripremu kafe, Sef (uz doplatu), Balkon ili Terrasa sa pogledom na vrt.
Od zabave na raspolaganju klijentima su pozorište i Diskoteka.
Za decu postoje Mini-klub (deca starosti od 4 do 7 godina), dečiji klub (deca starosti od 8 do 12 godina).
Usluga je All Inclusive (doručak, ručak, večera) "švedski sto" - samoposluženje, dostupno i u à-la-cart restoranima (uz predhodnu rezervaciju), izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića koja se nalaze na listi, užine.

Occidental Grand Punta Cana
Nalazi se na samoj plaži Playa Bávaro, aerodrom Punta Cana je na oko 20 Minuta vožnje. U sastavu hotela je glavni restoran „Le Buffet“, 8 À-la-carte Restorana, od kojih je jedan Steak House, jedna Pizzeria, 8 Barova. Ležaljke, suncobrani i  peškiri za plažu stoje na raspolaganju na plaži pored 3 bazena kao i na plaži. U sklopu hotela se nalazi Spa deo i prodavnice. Sobe se nalaze u nalaze u trospratnim zgradama.
Deluxe soba: veličine oko 46 kvadratnih metara, kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), TV, Telefon, Klima uredjaj, Ventilator, Minibar (u cenu su uključeni sokovi), Sef (uz doplatu), Balkon ili Terasa sa pogledom na vrt.

Od zabave klijentima na raspolaganju su zabavni programi, živa muzika uveče, Diskoteka (pića uz doplatu), merenge zabava (lokalni ples)

Za decu postoji dečiji klub (deca starosti od 4 do 12 godina).

Usluga je All Inclusive (doručak, ručak, večera) "švedski sto" - samoposluženje ili u a-la-cart formatu, užine, domaća i izbor medjunarodnih pića koja se nalaze na all inclusive listi.


Cenovnik

 

 

05.02 - 16.02.2017.

03.03 - 14.03.2017.

20.03 - 30.03.2017.

VIK hotel Arena Blanca 4*

Standard soba

1.447,00.- Evra

All inclusive

1.451,00.- Evra

All inclusive

1.133,00.- Evra

All inclusive

Grand Bahia Principe

La Romana 4*

Junior suite

1.620,00.- Evra

All inclusive

1.620,00.- Evra

All inclusive

1.620,00.- Evra

All inclusive

Be Live Collection Canoa 4*

Standard pool view

1.640,00.- Evra

All inclusive

1.640,00.- Evra

All inclusive

1.640,00.- Evra

All inclusive

Occidental Grand Punta Cana 4*

Deluxe soba

1.810,00.- Evra

All Inclusive

1.686,00.- Evra

All inclusive

1.686,00.- Evra

All inclusive

Cena je po osobi u dvokrevetnoj sobi / svi hoteli se nalaze u mestu Punta Cana

 

U cenu aranžmana je uračunato:

  • 10 noćenja u izabranom objektu i uslugom all inclusive; smeštaj je u naznačenim tipovima
  • Avio karta na relaciji Beograd / Punta Cana / Beograd sa avio kompanijom Air Berlin i obaveznim presedanjem u Dizeldorfu u oba smera - avio karte su ekonomske klase i ne refundabilne su (non refundable), u slučaju otkaza nema mogućnost isplate
  • Transfer aerodrom Punta Cana / hotel  aerodrom Punta cana

 

U cenu aražmana nije uračunato:

➔     Aerodromske takse po osobi u iznosu od 380,00.- Evra po osobi

➔     Izleti

➔     Osiguranje

➔     Individualni troškovi

 

Navedene cene su informativnog karaktera i podložne su promeni usled popunjenosti kapaciteta hotelskog smeštaja i / ili avio prevoza.

Ukoliko se odlučite za neki drugi objekat koji nije u našoj ponudi, slobodno nam se obratite kako bi napravili ponudu po vašoj želji.

 

 

Vizna procedura:

Za putnike sa pasošima Republike Srbije viza za boravak do dva meseca se može dobiti na aerodromu po dolasku u Dominikansku Republiku. Turistička propusnica (tarjeta de turismo) za državljane republike Srbije može se pribaviti na graničnim prelazima Dominikanske Republike, pre pasoške kontrole (aerodromi, lučke kapetanije i kopnenim prelazom iz Republike Haiti). Za gradjane Republike Srbije gradjanima Republike Srbije potreban je važeći pasoš i turistička propusnica  – „Tarjeta de Turista" (za turistički boravak do 30 dana), koja se pribavlja na aerodromu, na šalterima pre pasoške kontrole po ceni od 10US$. Imigracioni organi uzeće polovinu propusnice prilikom ulaska u zemlju, drugu polovinu prilikom izlaska iz zemlje - neophodno je da putnici sačuvaju drugi deo propusnice. Od putnika se traži da prilikom dolaska na pasošku kontrolu poseduju i popunjen obrazac o ulasku i izlasku iz zemlje – „Planilla de embarque y desembarque".

Prilikom izlaska iz zemlje plaća se 20US$, preporuka je da se poseduje novac u gotovini. Ukoliko putujete u Dominikansku Republiku sa detetom koje ne nosi isto prezime kao i putnik, potrebno je dokazati srodstvo izvodom iz matične knjige rodjenih na medjunarodnom obrascu. Ako dete putuje sa licem koje mu nije roditelj, potrebno je ovlašćenje roditelja propisno overenom pečatom  Apostille i prevedeno kod sudskog tumača. Izvor informacija https://goo.gl/smJvmZ

Viza za putnike sa pasošima Republike Srbije nije potrebna za tranzit kroz zemlje Evropske Unije.

 

Način plaćanja:

• 60 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 35 DANA PRED PUT.

• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).

• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI

 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 Sve navedene ponude su individualnog tipa. Na licu mesta brigu o klijentima vode lokalni partneri, od sletanja na aerodrom Punta Cana, transfera do / od hotela i hotelskog smeštaja. Partneri na destinacijama govore samo strani jezik - Engleski. Nemamo mogućnost obezbedjenja predstavnika koji govori srpski jezik.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

Fotografije i opisi hotela: WWW.OKTOPOD.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD” uskladjeni sa YUTA standardom

Organizator putovanja je Turistička agencija „OKTOPOD TRAVEL“-a,

Licenca OTP 130/2010 izdata 05.02.2010. godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Cenovnik br.1, važi od 26.12.2016.