EVIA - leto 2018

/ Putovanja za mlade 2018

….Vodimo vas najveće ostrvo Egejskom moru koje je  dugo odolevalo masovnom  turizmu, Miris borovine, peščano šljunkovite plaže očaraće vas svojom lepotom ! 

EDIPSOS SA POSETOM SKIATOSU

12 DANA – 9 NOĆI / AUTOBUSOM 

Program putovanja:

1. dan: 18.jul / 27.jul 2018. – Beograd – Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta (okvirno 16:00-18:00) i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. – 10. dan: 19.jul – 27.jul / 28.jul – 05.avgust 2018. – Evia (Edipsos):

Dolazak u luku Glifa u prepodnevnim časovima. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Evia. Dolazak na ostrvo u mesto Edipsos - Lutra, smeštanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Eviji 9 punih noći... Osim tri plaže od kojih je jedna sa prirodnim izvorom termomineralne vode, boravak na Eviji pruža obilje mogućnosti: fakultativni obilazak Skiatosa i plaže Kukunaries, obilazak Vulkanskih ostrva (Grčkih Sejšela), mogućnost obilaska Atine. Doživljaj možete upotpuniti celodnevnim izletima na plaže Porto Pefko, Neos Pirgos, Pefki i razgledanjem fantastičnog glavnog grada Halkide.

11. dan: 28.jul / 06.avgust  2018. – Evia – Grčka – Makedonija:

Pakujemo stvari i polako napuštamo hotel. U podnevnim satima sledi vožnja trajektom od Agiokamposa do Glife i dalje kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.

12.dan: 29.jul / 07.avgust  2018. – Srbija:  Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

Cenovnik

Cena aranžmana po osobi: SMEŠTAJ (NA) + BUS + TRAJEKT

smeštaj

 

usluga

18.  – 29. 07.

27. 07. – 07. 08.

1/2

1/3

1/4

1/5

1/6

1/2

1/3

1/4

1/5

1/6

DIMITRA 2*

NA*

189

179

x

x

x

189

179

x

x

x

DIRKI 2*

NA*

189

179

x

x

x

189

179

x

x

x

TENARO 2*

NA*

189

x

x

x

x

189

x

x

x

x

METROPOL 2*

NA*

179

159

x

x

x

179

159

x

x

x

SOLE GULI 2*

NA

189

x

x

x

x

189

x

x

x

x

VASILIKI 2*

NA*

179

149

x

x

x

179

149

x

x

x

PALADION 2*

NA*

189

179

x

x

x

189

179

x

x

x

NA- najam studija /apartmana        NA*- najam –standardna soba bez kuhinje 

v     Mogućnost doplate za polupansion (doručak i večera) 65€ po osobi,

v     Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10 € i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5

v     Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5

v     Cena paket aranžmana se umanjuje za 25€ za sopstveni prevoz

U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan iz Niša,  Novog Sada

i Kragujevca (proveriti u agenciji).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

ARANŽMAN OBUHVATA:

 •    9 noćenja u dvokrevetnim,  trokrevetnim  i 1/2+1 sobama  studijima Edipsosu na Eviji.
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i n dvd) ,
 • Povratni brodski prevoz na relaciji Glifa - Agiokampos- Glifa, i transfer do smeštaja.
 • pratioca grupe i usluge predstavnika agencije,
  • organizaciju putovanja u celini.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje Wiener Stadtische (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) cena po osobi dnevno: 1 € (odrasle osobe od 18 –    70 god); 0,5 € (deca od 6 meseci – 18 god); 2 € (starije osobe od 71 – 83 god)

  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša),

 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€ - plaćanje u agenciji),
 • doplata za polupansion (doručak i večera), 65€ – plaćanje u agenciji,
 • fakultativne izlete (Skiatos sa plažom Kukunaries, Atina,  vulkanska osrva, oblazak plaža na Eviji, oficijalne žurke)
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju

zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

 • individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

* svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan ` uplate

* 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

* čekovima građana najkasnije do 15.12.2018. datumirani svakog 15-og u mesecu

* platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

* mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)

* mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

* Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa, odnosno garantovan je samo iznos uplaćene akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Agencija zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama/sindikatima sa kojima agencija zaključi poseban ugovor

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

NAPOMENE:

1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.

2. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. 

3. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).

4. Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.

5. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja.

6. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

7. Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.

8. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

9. Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.

10. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

11. Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.

12. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.

13.  Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana.

14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. 

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.

Svi koji se prijave 20 i manje dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Agencija Organizator putovanja ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja usklađeni sa YUTA standardom 

Program br.2. od 13.03.2018.    

   

Organizator putovanja Max travel , licenca APR registar turizma kategorije OTP  br. 65 / 2010 od  02.02.2010.

Subagent Oktopod Travel, licenca OTP 130/2010 od 05.02.2010.


OPIS DESTINACIJE I SMEŠTAJA:

Evia je najveće ostrvo u Egejskom moru, drugo po veličini u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Nalazi se na oko 200 km južno od Paralije i idealno je za ljude svih uzrasta. Ostrvo Evia je u poslednjih nekoliko godina postalo poznato kao nova turistička destinacija sa nepromenjenim prirodnim okruženjem. Prelepo mesto za odmor, sa dugačkim, šljunkovito peskovitim plažama, borovim šumama, davno zaboravljenim mirisom mora, maslinjacima, plantažama smokava i pistaća. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i bogatstvo termalnih izvora čine, Eviju jednom od najpopularnijih destinacija i među samim Grcima. Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Blizina glavnog grada Atine, turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vreme dospeju u žagor antičke prestonice. Severna obala ostrva blago se spusta u more, stvarajući slike fascinantne lepote gde su smeštena i glavna turistička mesta Evije: Edipsos, Pefki i Limini.

Edipsos je jedno od najstarijih letovališta u celoj Grčkoj. Puno ime mesta je Lutra Edipsos. Pominje se već od vremena Aristotela a mesto je bilo jako popularno i u doba rimskih imperatora. U gradu se nalazi blizu 200 hotela od kojih mnogi nude spa tretmane sa  spa centrima. Danas je Edipsos moderno letovalište koje nudi sav sadržaj koji je potreban za potpun i kvalitetan odmor kao i noćni provod i zabavu.  Poseduje tri plaže , (od kojih je jedna sa prirodnim izvorištem tople termalne vode) beach barovima, tavernama, i ostalim turističkim sadržajima. Edipsos se nalazi na svega 20-ak km mesta Agiokampos gde pristaje trajekt sa kopna.

Dimitra Hotel 2*  Irakleous 58, Lutra Edipsos, 34300, Grčka.

Hotel Dimitra se nalazi na udaljenosti od 150 metara od plaže  i 200 metara od centra Edipsosa.

U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne i  1/2+1 sobe (pomoćni ležaje je adekvatan za odraslu osobu) i sve su opremljene sa kupatilom, terasom, TV-om, klima uređajem (čije je korišćenje uračunato u cenu) mini frižiderom.  i besplatnim bežičnim internetom.

Tenaro Hotel 2*  se nalazi u Edipsosu u neposrednoj blizini kluba

Casino, i hotela Rodon, na udaljenosti od  svega 120 metara od plaže sa izvorištem tople vode. Hotel u svom sastavu poseduje dvokrevetne i dvokrevetnu sobu sa pomoćnim ležajem. Sobe su opremljene, terasom, kupatilom, klima uređajem, mini frižiderom. 

Dirki Hotel 2*  22s Filellinon, Edipsos 34300,

Hotel koji se nalazi u središnjem delu Edipsosa, udaljen 180 metara od plaže sa mineralnm izvorištem i isto toliko i od kluba Kazino kao i od kluba Aegli beach bar-a, koji je i ujedno mesto okupljanja našig gostiju tokom dana. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne sobe i sve su opremljene kupatilom, klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu, frižiderom, TV-om i terasom.

 

Hotel Metropol 2* Miaouli & Filellinon 8 , Lutra Edipsos, 34300,

Se nalazi na oko 350metara udaljenosti od gradske plaže u Edipsos. U ponudi ima standardne dvokrevetne i trokrevetne klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i balkonom s koga se pruža pogled na zaliv Evoikos. Sve sobe hotela Metropol poseduju TV i mini frižider. Pored toga svaka sadrži sopstveno kupatilo sa tušem.

Restorani i prodavnice udaljeni su svega 3 minuta hoda.

 

Sole Guli  2

Je vila koja se nalazi na svega 100 metara udaljenosti od plaže u Edipsosu i oko 300 metara od centra.mesta. U  našoj ponudi se nalaze dvokrevetni studiji na prizemlju i II spratu. Svi studiji su opremljeni kuninjicom, frižiderom i LCD TV-om, klima uređajem, kupatilom i terasom. 

 

Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Bojanska 7
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41 555 55

info@oktopod.rs


NOVI BEOGRAD

Gandijeva 148 A

tel: (011) 41-55-556

oktopodnb@orion.rs


ZEMUN

Dr. Petra Markovića 18 (prekoputa okretnice 88)

tel: (011) 41-55-557

oktopod.zemun@hotmail.com


VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342 303

vidikovac@oktopod.rs


NOVI SAD

Stražilovska 27

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


ŠABAC

Gospodar Jevremova 20

tel: (015) 61-05-20

sabac@oktopod.rs


KRAGUJEVAC

Lole Ribara 6

tel: (034) 35-64-86

kragujevac@oktopod.rs


NIŠ

Obrenovićeva bb, lokal 17-P

tel: (018) 31-05-220

nis@oktopod.rs


KRUŠEVAC

Majke Jugovića 24 (bivša Zakićeva)

tel: (037) 21-05-22

krusevac@oktopod.rs


LOZNICA

Pašićeva 1, lokal 25

tel: (015) 61-05-22

loznica@oktopod.rs


UŽICE

Dimitrija Tucovića 36, TC Pariz 1 sp, lok 3

tel: (031) 510 999

uzice@oktopod.rs


ZRENJANIN

Vojvode Petra Bojovića 1 (Žitni trg)

tel: (023) 521 530

zrenjanin@oktopod.rs


REPUBLIKA SRPSKA / BIJELJINA

Miloša Crnjanskog 20, Bijeljina

tel: +387 (055) 490 090

info@oktopod.ba


AUSTRIJA / BEČ

Heinestrasse 3/2 1020 Wien

tel: +4312143808

wien@oktopod.rsAVIO KARTE
ONLINE