UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI – DUBAI

/ Daleke destinacije 2017

Nekada grad koji je bio na obodu pustinje i obali mora, mesto gde su boravili trgovci i vodiči karavana, danas predstavlja modernu Metropolu sa zdanjima od kojih staje dah. Bilo da ste u šetnji modernim bulevarima ili uživate na plaži ili ste odlučili da provedete adrenalinski dan u zabavnim parkovima, jedno je zagarantovano – Vaše zadovoljstvo izborom mesta.

Moderni oblakoderi kao što su Burj Kalifha ili neobični hotel kao otvoreno Jedro broda Burj Al Arab ili dragulj koji se nalazi na vrhu dela Palm – Atlantis the Palm ostaviće Vam jedinstveni doživljaj kao da ste deo priče iz 1001 Noći.

Krenite sa nama na put i doživite ovaj neobičan grad

 

Opis hotela:

Ibis Styles Dubai Jumeirah 3*

Nalazi se u poslovnoj četvrti Dubaia, na oko 12 km udaljenosti od medjunarodnog aerodroma Dubai. U sastavu hotela se nalazi recepcija, glavni restoran “Street Café” u kome se serviraju obroci, dva restorana “Khana Khazana” i “Pippin Hot”, manji zatvoreni bazen, bežični internet je dostupan u javnim prostorijama hotela. Sve sobe poseduju kupatilo (Tus WC i fen za susenje kose), aparat za pripremu kafe / čaja, SAT TV, telefon, klima uredjaj, sef, besplatan bezicni internet. Standard sobe su veličine oko 29 kvadratnih metara, sa kupatilom (Tuš WC), klima uredjaj, SAT TV, Telefon, Sef, Minibar (sadržaj istog uz doplatu), aparat za pripremu kafe / čaja, bežični internet je bespaltan u sobama. Doručak je “švedski sto” - samoposluženje.

 

Sandras Inn Hotel 3*

Hotel se nalazi delu grada Dubai - Deira, u blizini Baniyas Square nedaleko od metro stanice Baniyas, na oko 10 minuta vožnje od aerodroma Dubai. Nedaleko od hotela se nalaze atrakcije kao što su Gold Souk i Dubai Creek. Hotel je idealan za odmor i za poslovna putovanja. U sastavu hotela je bar, restoran, restoran sa ribljim specijalitetima. Sve sobe poseduju kupatilo (Tus WC i fen za susenje kose), aparat za pripremu kafe / čaja, SAT TV, telefon, klima uredjaj, sef, besplatan bezicni internet.

 

Cassells Al Barsha Dubai 4*

Hotel se nalazi u delu grada Al Barsha, na nekoliko minuta od tržnog centra “Mall of the Emirates”, na oko 15km od poslovnog centra “Dubai International Convention Centre”; u blizini hotela se nalazi metro stanica, medjunarodni aerodrom Dubai je na oko 25km udaljenosti od hotela. U sastavu hotela je prijemni deo sa recepcijom, sala za sastanke, sef na recepciji, glavni restoran, restoran “Ora Café & Shisha", kafiterija, spoljni bazen na krovu hotela, bežični internet je moguć uz doplatu. Standardne sobe su veličine oko 35 kvadratnih metara, poseduju kupatilo (Tus WC ili kada i fen za sušenje kose), LCD TV, internet veza (uz doplatu), minibar (sadržaj istog uz doplatu), sef. Doručak je “švedski sto” - samoposluženje.

 

Fortune Grand Hotel 4*

Nalazi se pored metro stanice Union, na nekoliko minuta udaljenosti od poslovnog dela grada, prodavnica, i tržnih centara “Al Ghurair” i “Deira City Center”, udaljen je od medjunarodnog aerodroma Dubai na oko 10 minuta vožnje. U sastavu hotela se nalazi recepcija, prodavnica, pab “Hunters Pub”, klub “African Beats”, glavni restoran u kome se servira doručak, 9 restorana, bar pored bazena

Sobe su veličine oko 29 kvadratnih metara, kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), telefon, SAT TV, minibar, aparat za pripremu kafe / čaja. Doručak je “švedski sto” - samoposluženje.

 

Hilton Jumeirah Beach 5*

Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži sa jedne strane (oko 350metara od hotela), dok je sa druge strane poznata promenada "The Walk"; hotel je u delu koji se zove Jumeirah beach - jednoj od najlepših plaža Dubaia, Dubai Marina kao i tržni centar “Marina Mall” je na oko 15 Minuta hodom od hotela, kao i tržni centar “Mall of the Emirates” je dostupan nakon vožnje od nekoliko minuta. Medjunarodni aerodrom Dubai je na oko 40 Minuta vožnje od hotela. U sastavu hotela je prijemni deo sa recepcijom, restorani, barovi, bar pored bazena, suvenirnica, butik, juvelirnica; bežični internet dostupan pored recepcije i u javnim prostorijama hotela, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima. Standard sobe su veličine oko  39 kvadratnih metara (Deluxe Walk View), poseduju kupatilo (kada WC i fen za sušenje kose), Telefon, SAT TV, Radio, Sef, aparat za pripremu kafe / čaja, Minibar, Klima uredjaj, Balkon sa pogledom na promenadu “The Walk”. Doručak je “švedski sto” - samoposluženje.

Cenovnik

Cene su izražene u Evrima, po osobi u dvokrevetnoj sobi

Hotel / lokacija

Tip sobe / Usluga

Putovanje u period od:

 

04.02 – 11.02.2017.

18.02 – 25.02.2017.

04.03 – 11.03.2017.

14.03 - 21.03.2017.

 

Ibis Styles Dubai Jumeirah 3*

www.ibisstyle.com

Dvokrevetna soba / Noćenje sa doručkom

829,00.- Evra

750,00.- Evra

 
 

Sandras Inn Baniyas Square 3*

www.sandrasinndubai.com

Dvokrevetna soba / Noćenje sa doručkom

689,00.- Evra

609,00.- Evra

 

Cassells Al Barsha Hotel 4*

www.cassellsalbarshahotel.com

Dvokrevetna soba / Noćenje sa doručkom

719,00.- Evra

609,00.- Evra

 
 

Fortune Grand Hotel 4*

www.fortune-hotels.net

Dvokrevetna soba / Noćenje sa doručkom

799,00.- Evra

720,00.- Evra

 
 

HIlton Jumeirah Beach 5*

www.hilton.com

Dvokrevetna soba / Noćenje sa doručkom

1902,00.- Evra

1823,00.- Evra

 
 

 

 

U cenu aranžmana je uračunato:

  • 8 Dana / 7 noćenja u izabranom objektu i uslugom noćenje sa doručkom; smeštaj je u dvokrevetnim standard sobama
  • Avio karta na relaciji Beograd / Dubai / Beograd sa avio kompanijom Fly Dubai - avio karte su ekonomske klase, ne refundabilne su (non refundable); trajanje leta po smeru je oko 5sati20minuta
  • Transfer aerodrom Dubai / hotel / aerodrom Dubai

 

U cenu aražmana nije uračunato:

➔     Aerodromske takse po osobi u iznosu od 75,00.- Evra po osobi

➔     Izleti

➔     Osiguranje

➔     Individualni troškovi

➔     Viziranje pasoša (za putovanje klijenata sa pasošima Republike Srbije neophodna je viza). Detalji naznačeni u delu Neophodne informacije za apliciranje za vizu i putovanje u UAE.

 

Navedene cene su informativnog karaktera i podložne su promeni usled popunjenosti kapaciteta hotelskog smeštaja i / ili avio prevoza.

 

Ukoliko se odlučite za neki drugi objekat koji nije u našoj ponudi,

slobodno nam se obratite kako bi napravili ponudu po vašoj želji.

 

Minimalna važnost pasoša mora biti minimum 6 meseci na dan povratka sa putovanja.

 

Neophodne informacije za apliciranje za vizu i putovanje u UAE:

 

1. STANDARD viza (do 14 dana pred put)

po osobi € 101

 

2. EKSPRESNA viza (od 13 dana do 9 dana pred put)

po osobi € 123

 

VAŽNE NAPOMENE:

  • Ispod 8 dana pre puta nije moguće aplicirati za vizu. U tom slučaju, za klijente koji imaju bukiran let preko EK i Fly Dubai, agenti direktno kod ovih aviokompanija mogu da se raspitaju o mogućnostima dobijanja vize u vrlo kratkom roku.
  • Dobijanje vize ne možemo garantovati. Njeno izdavanje je isključivo odluka imigracione službe UAE, na šta OKTOPOD TRAVEL ne može uticati.
  • Viza važi za boravak do max. 30 dana.
  • Troškovi u slučaju storniranja zahteva za vizu, „no show“ ili odbijanja vize su 100%.
  • Moguće je aplicirati samo za „single entry“ vizu, što znači da je u slučaju 2 ulaska u UAE, potrebno aplicirati za 2 vize.
  • Pasoš mora biti važeći još najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja.

 

U slučaju da klijenti imaju let preko kompanije Etihad Airways, sami rade vizu za putovanje.

 

Za dobijanje turističke vize za Dubai (jednokratna), potrebna su sledeća dokumenta:

· skenirana fotografija u boji, JPG format veličine DO 39 KB

· Naziv file-a mora da glasi: PREZIME IME PIX

· Na primer: “Petrovic Petar pix"

· skenirani pasoš u boji, samo prva strana (gde je fotografija) JPG format veličine DO 39 KB

· Naziv file-a mora da glasi: PREZIME IME PPT (na primer: "Petrovic Petar ppt")

- ispunjen obrazac aplikacije

- šifra rezervacije ili broj leta, datum putovanja

U slučaju da je putnik prilikom prethodnog boravka u Dubaiju ostao 24 dana ili duže, za novu turističku vizu mora da prodje period od 30 dana od izlaska iz UAE, da bi se podnela nova aplikacija za vizu.

 

Način plaćanja:

• 60 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 35 DANA PRED PUT.

• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).

• ČEKOVIMA GRAĐANA NA 3 MESEČNE RATE DATUMIRANI SVAKOG 15-OG U MESECU, TROŠKOVI VIZIRANJA PASOŠA NE IDU NA ODLOŽENO PLAĆANJE

• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI

 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 Sve navedene ponude su individualnog tipa. Na licu mesta brigu o klijentima vode lokalni partneri, od sletanja na aerodrom Dubai, transfera do / od hotela i hotelskog smeštaja. Partneri na destinacijama govore samo strani jezik - Engleski. Nemamo mogućnost obezbedjenja predstavnika koji govori srpski jezik.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

Fotografije i opisi hotela: WWW.OKTOPOD.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD”

uskladjeni sa YUTA standardom

Organizator putovanja je Turistička agencija „OKTOPOD TRAVEL“-a,

Licenca OTP 130/2010 izdata 05.02.2010. godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Cenovnik br.1, važi od 06.01.2017.