ZORBAS

Dionisiou Beach
<<< Nazad
Dionisiou Beach

Prevoz: Autobusom

Cena po osobi: 230€

Opis kuće:

Vila Zorbas, nalazi se u centru Dionisosa u mirnom delu, na samo 30m od peščane plaže. Svi apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu, dok se u parteru nalazi prostor za goste vile i zajedničko kupatilo za poslednji dan smene. Svi apartmani imaju svoje kupatilo, zasebnu terasu, TV i luster-ventilatore. U sklopu vile se nalaze sledeće strukture smeštaja: trokrevetni apartmani koji sadrže spavaću sobu sa dva ležaja, opremljenu kuhinju u sklopu koje se nalazi jedan krevet. Trokrevetne apartmane sa pomoćnim ležajem (1/3+1 app) koji sadrže spavaću sobu sa dva ležaja, opremljenu kuhinju sa krevetom i još jednim udobnim ležajem koji se izvlači (sa dušekom). Četvorokrevetni apartmani (1/4 app) se sastoje od spavaće sobe i kuhinjskog dela i petokrevetni duplex apartmani (1/5 app) koji se sastoje od dve odvojene spavaće sobe i kuhinjom.


Program putovanja:


1.dan - Skup putnika u 18:30 u Beogradu na parkingu kod Sava Centra (savska strana). Polazak je predviden za 19:00 casova. Nocna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kracih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do granicnog prelaza sa Grckom (Evzoni) bez zadržavanja.
2.dan - Ulazak u Grcku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviden oko 12:00 casova (osim u slucaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je do 14:00 casova. Slobodno vreme. Nocenje.
3-11./16./21... dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 casova. Slobodno vreme. U 15:00 casova polazak autobusa iz Pefkohorija, 15:10 polazak iz Haniotija, 15:25 polazak iz Kalitee, 16:00 polazak iz Dionisosa. Nocna vožnja sa usputnim zadržavanjima na granicnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim casovima (osim u slucaju više sile).


* Prevoz:

 Prevoz je organizovan turistickim visokopodnim autobusima (klima, TV+Video). Agencija ima pravo promene vremena polaska u skladu sa okolnostima na granicnim prelazima i stanjem na putevima (kontaktirati agenciju dva dana pre polaska). Minimalni broj putnika je 10. VAŽNO: U autobusima je zabranjeno pušenje,
konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. Svako dete mora imati svoje sedište. Agencija pravi raspored sedenja u autobusu uzimajuci u obzir Vaše napomene, starost putnika (stara lica i porodice s decom), kao i vreme uplate. Putnik ce prihvatiti bilo koje mesto koje mu dodeli agencija. Raspored sedenja je istaknut na autobusu prilikom polaska. Moguc ulazak (i izlazak) putnika u autobus je na benziskim pumpama, motelima i restoranima uz autoput Beograd - Preševo. Takode je moguc ulazak putnika u gradovima do 20km udaljenosti od autoputa ukoliko ima minimum 10 putnika. U toku puta se prave pauze za odmor ciju dužinu i mesto odreduje agencija. 


* Smeštaj:

Apartmani i studiji su prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Po ulasku u apartman gost je dužan da
proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstavnika agencije. Za vreme boravka u apartmanu
gosti održavaju higijenu i izbacuju otpatke sami. U slucaju lomova ili oštecenja inventara gost je dužan da odmah obavesti predstavnika i nadoknadi štetu koju je pricinio. Gosti su dužni da ostave apartman u stanju u kom su ga zatekli (oprani sudovi, izbaceno smece i ceo inventar na broju).


* Nacin placanja:

Cene u tabelama su izražene u evrima i placaju se iskljucivo u dinarskoj protivvrednosti na dan
uplate po prodajnom kursu za efektivu Komercijalne Banke Beograd sa uracunatim manipulativnim troškovima.
Prilikom rezervacije uplacuje se dinarski deo aranžmana i 30% deviznog dela aranžmana. Ostatak deviznog dela
aranžmana se uplacuje najkasnije 15 dana pre pocetka korišcenja usluga. Troškovi prevoza i medunarodno
zdravstveno osiguranje se u celosti uplacuju 15 dana pre pocetka korišcenja aranžmana. Mogucnost odloženog
placanja, platne kartice VISA, DINA, MASTER, MAESTRO.
U cenu aranžmana je ukljucen PDV, koje se ne izražava po clanu 35. Zakona o PDV-u.


* Obavezno medunarodno zdravstveno osiguranje:

Zdravstveno osiguranje nije uracunato u cenu aranžmana.
Cene propisuje osiguravajuce društvo. Zdravstveno osiguranje putnika i ostale usluge osiguranja možete dobiti posredstvom organizatora putovanja.


* Za putovanje u Grcku nije potrebna viza ukoliko posedujete crveni biometrijski pasoš.


NAPOMENA:

Organizator putovanja može povecati ugovorenu cenu ako je posle zakljucenja ugovora došlo do promena u tarifama prevoznika, poremecaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga. Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave za putovanje i uplatom akontacije. Organizator putovanja zadržava pravo za obaveštavanje putnika o otkazu aranžmana najkasnije 5 dana pred pocetak korišcenje aranžmana. 

0.0/5
Ukupno komentara: 0

Prosečna ocena
0.0
Prevoz
0.0
Pratioc grupe
0.0
Lokacija hotela
0.0
Vozači
0.0
Cena - kvalitet

Utisci

Trenutno nema komentara


Ocenite
  • Prevoz
  • Pratioc grupe
  • Lokacija hotela
  • Vozači
  • Cena - kvalitet
  • Ime i prezime*
  • Email*
  • Opšti utisak
  • Komentar

Vaši komentari će automatski biti prosleđeni administratoru
Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na ovom portalu. Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Opis

Vila Zorbas, nalazi se u centru Dionisosa u mirnom delu, na samo 30m od peščane plaže.


Društvene mreže

© 2014 | Uslovi korišćenja sajta
Sva prava zadržana

O nama | Opšti uslovi putovanja | Online za subagente | Važni dokumenti | Administrativna zabrana | Kontakt
Beograd; Bojanska 7; 011/2835-032; 011/2833-079