Leto 2014, Grčka, Stavros, Hanioti, Halkidiki - Hoteli i apartmani - Evropski gradovi - šoping ture bus avio autobusom avionom Prag, Beč, Venecija, Severna Italija, Moskva, Istanbul - Zimovanje  -  - Oktopod Tours Travel BeogradZORBAS

Dionisiou Beach

ZORBAS


Opis kuće:

Vila Zorbas, nalazi se u centru Dionisosa u mirnom delu, na samo 30m od peščane plaže. Svi apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu, dok se u parteru nalazi prostor za goste vile i zajedničko kupatilo za poslednji dan smene. Svi apartmani imaju svoje kupatilo, zasebnu terasu, TV i luster-ventilatore. U sklopu vile se nalaze sledeće strukture smeštaja: trokrevetni apartmani koji sadrže spavaću sobu sa dva ležaja, opremljenu kuhinju u sklopu koje se nalazi jedan krevet. Trokrevetne apartmane sa pomoćnim ležajem (1/3+1 app) koji sadrže spavaću sobu sa dva ležaja, opremljenu kuhinju sa krevetom i još jednim udobnim ležajem koji se izvlači (sa dušekom). Četvorokrevetni apartmani (1/4 app) se sastoje od spavaće sobe i kuhinjskog dela i petokrevetni duplex apartmani (1/5 app) koji se sastoje od dve odvojene spavaće sobe i kuhinjom.


Program putovanja:


1.dan - Skup putnika u 18:30 u Beogradu na parkingu kod Sava Centra (savska strana). Polazak je predviden za 19:00 casova. Nocna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kracih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do granicnog prelaza sa Grckom (Evzoni) bez zadržavanja.
2.dan - Ulazak u Grcku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviden oko 12:00 casova (osim u slucaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je do 14:00 casova. Slobodno vreme. Nocenje.
3-11./16./21... dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 casova. Slobodno vreme. U 15:00 casova polazak autobusa iz Pefkohorija, 15:10 polazak iz Haniotija, 15:25 polazak iz Kalitee, 16:00 polazak iz Dionisosa. Nocna vožnja sa usputnim zadržavanjima na granicnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim casovima (osim u slucaju više sile).


* Prevoz:

 Prevoz je organizovan turistickim visokopodnim autobusima (klima, TV+Video). Agencija ima pravo promene vremena polaska u skladu sa okolnostima na granicnim prelazima i stanjem na putevima (kontaktirati agenciju dva dana pre polaska). Minimalni broj putnika je 10. VAŽNO: U autobusima je zabranjeno pušenje,
konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. Svako dete mora imati svoje sedište. Agencija pravi raspored sedenja u autobusu uzimajuci u obzir Vaše napomene, starost putnika (stara lica i porodice s decom), kao i vreme uplate. Putnik ce prihvatiti bilo koje mesto koje mu dodeli agencija. Raspored sedenja je istaknut na autobusu prilikom polaska. Moguc ulazak (i izlazak) putnika u autobus je na benziskim pumpama, motelima i restoranima uz autoput Beograd - Preševo. Takode je moguc ulazak putnika u gradovima do 20km udaljenosti od autoputa ukoliko ima minimum 10 putnika. U toku puta se prave pauze za odmor ciju dužinu i mesto odreduje agencija. 


* Smeštaj:

Apartmani i studiji su prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Po ulasku u apartman gost je dužan da
proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstavnika agencije. Za vreme boravka u apartmanu
gosti održavaju higijenu i izbacuju otpatke sami. U slucaju lomova ili oštecenja inventara gost je dužan da odmah obavesti predstavnika i nadoknadi štetu koju je pricinio. Gosti su dužni da ostave apartman u stanju u kom su ga zatekli (oprani sudovi, izbaceno smece i ceo inventar na broju).


* Nacin placanja:

Cene u tabelama su izražene u evrima i placaju se iskljucivo u dinarskoj protivvrednosti na dan
uplate po prodajnom kursu za efektivu Komercijalne Banke Beograd sa uracunatim manipulativnim troškovima.
Prilikom rezervacije uplacuje se dinarski deo aranžmana i 30% deviznog dela aranžmana. Ostatak deviznog dela
aranžmana se uplacuje najkasnije 15 dana pre pocetka korišcenja usluga. Troškovi prevoza i medunarodno
zdravstveno osiguranje se u celosti uplacuju 15 dana pre pocetka korišcenja aranžmana. Mogucnost odloženog
placanja, platne kartice VISA, DINA, MASTER, MAESTRO.
U cenu aranžmana je ukljucen PDV, koje se ne izražava po clanu 35. Zakona o PDV-u.


* Obavezno medunarodno zdravstveno osiguranje:

Zdravstveno osiguranje nije uracunato u cenu aranžmana.
Cene propisuje osiguravajuce društvo. Zdravstveno osiguranje putnika i ostale usluge osiguranja možete dobiti posredstvom organizatora putovanja.


* Za putovanje u Grcku nije potrebna viza ukoliko posedujete crveni biometrijski pasoš.


NAPOMENA:

Organizator putovanja može povecati ugovorenu cenu ako je posle zakljucenja ugovora došlo do promena u tarifama prevoznika, poremecaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga. Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave za putovanje i uplatom akontacije. Organizator putovanja zadržava pravo za obaveštavanje putnika o otkazu aranžmana najkasnije 5 dana pred pocetak korišcenje aranžmana.