ZAKINTOS LETO 2018

/ Putovanja za mlade 2018

Zakintos  ili Zante  je najjužnije i treće ostrvo po veličini u Jonskom moru. Od luke Kilini udaljeno je 33 km. Glavni grad Zante se nalazi u zalivu na jugoistočnoj strani ostrva. Najpoznatija plaža i zaštitni znak ostrva je plaža Navagio, sa belim peskom, tirkiznim  morem i olupinom broda. Pored svojih fascinantnih prirodnih lepota, čistih plaža sa zlatastim peskom, posebne vrste kornjača "Caretta caretta" ovde ležu jaja, pa je ostrvo postalo nacionalni primorski park. Naše mesto fantastične zabave ove godine je grad LAGANAS. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod. Upustimo se u avanturu!

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Polazak iz Novog Sada u 9:30h sa parkinga kod lokomotive, iz Beograda u 11:00h sa parking bloka 42 (preko puta ulaza u OTC Novi Beograd) tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja.Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti. Noćna vožnja kroz Grčku.

2. dan – 11.  dan: Dolazak u luku Kilini i prelazak trajektom do glavnog grada Zakintosa, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište - čuveni Laganas. Smeštaj grupe i upoznavanje sa mestom prepunim diskoteka, barova i ostalih sadržaja koji će upotpuniti Vaš odmor.

Biser Jonskog mora pružiće Vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Blaga klima, prelepi pejzaži, duboko plavo more, obilje skrivenih plaža i uvala, tradicionalna jela i muzika obećavaju prelep odmor. S druge strane, biće Vam sasvim jasno zašto je Laganas letnja prestonica grčke zabave. Veliki broj mladih iz cele Evrope pravi svake godine fantastičnu atmosferu i zahvaljujući mnogim koktel, beach, boat, tematskim i karaoke žurkama, doživećete vrhunac zabave tokom našeg boravka na ostrvu! Za Vas smo pripremili veliki broj izleta gde ćete videti svu lepotu Zakintosa i upoznati kulturu i tradiciju naroda na ostrvu. Takođe, pripremili smo veliki broj  žurki (fakultativno) kao što su: WELCOME PARTY, GRAFIT PARTY, LOVE PARTY, SRPSKA ŽURKA, BEACH PARTY … 

12. dan: Posle napuštanja soba koje je predviđeno do 9:00h  i poslednjeg kupanja na ovom božanstvenom ostrvu, krećemo oko podneva ka Beogradu. Prelazak trajektom do luke Kilini i dnevno-noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji. 

13. dan: Dolazak u Beograd/Novi Sad u posle podnevnim časovima.

Cenovnik

*** Cena aranžmana po osobi: SMEŠTAJ (NA) + BUS + TRAJEKT

 

SMEŠTAJ / USLUGA

 

30.06.–11.07.

 

09. – 20. 07.

 

18. -29. 07.

 

27.07. – 07. 08.

 

05. – 16. 08.

 

14. – 25. 08.

 

23. 08.- 03. 09.

1/2

1/3

1/4

1/2

1/3

1/4

1/2

1/3

1/4

1/2

1/3

1/4

1/2

1/3

1/4

1/2

1/3

1/4

1/2

1/3

1/4

KATERINA

NA

x

199

199

x

229

229

x

265

265

x

265

265

x

255

255

x

219

219

x

189

189

MARY

NA

219

199

199

249

239

239

285

275

275

285

275

275

269

255

255

245

225

225

209

189

189

ASTORIA

NA

x

189

x

x

219

x

x

239

x

x

239

x

x

225

x

x

215

x

x

179

x

DIVINA

NA

x

x

x

239

229

x

255

245

x

255

245

x

249

239

x

229

219

x

x

x

x

Legenda: RR – “room rent“ ili najam apartmana (sobe) bez usluge ishrane; STD – “studio“ smeštajna jedinica koja u sklopu spavaće sobe poseduje i čajnu kuhinju; APP – “Apartman“ smeštajna jedinica koja ima odvojenu spavaću sobu od kuhinje ili dnevnog boravka.

Za polaske iz KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€

Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10€

Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5€

Za SOPSTVENI prevoz cena se umanjuje za 35€

U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan iz Niša, Novog Sada i Kragujevca (proveriti u agenciji).

ARANŽMAN OBUHVATA:

9 noćenja u izabranim studijima/apartmanima (NA) u Laganasu, na Zakintosu,

autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),

brodski prevoz Kilini – Zakintos – Kilini i transfer do studija,

pratioca grupe,

 • organizaciju putovanja u celini.

 ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje Wiener Stadtische (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) cena po osobi dnevno: 1 € (odrasle osobe od 18 –    70 god); 0,5 € (deca od 6 meseci – 18 god); 2 € (starije osobe od 71 – 83 god)

NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)

 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€ - plaćanje u agenciji),
 • Doplatu za polupansion  (doručak i večera - izbor meni) 90€ – plaćanje u agenciji,
 • fakultativne izlete
 • individualne troškove putnika.

 NAČIN PLAĆANJA:

 •  svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan ` uplate
 • 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • čekovima građana najkasnije do 15.12.2018. datumirani svakog 15-og u mesecu
 • platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 • mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
 • mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa, odnosno garantovan je samo iznos uplaćene akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Agencija zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama/sindikatima sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.

NAPOMENE:

1.Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.

2.Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. 

3.Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).

4.Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.

5.Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja.

6.Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

7.Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.

8.Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

9.Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.

10.Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

11.Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.

12.Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.

13.  Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana.

14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.

Svi koji se prijave 20 i manje dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti (100%). 

Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Agencija Organizator putovanja ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja usklađeni sa YUTA standardom

Program br.2. od 13.03.2018.    

   

Organizator putovanja Max travel , licenca APR registar turizma kategorije OTP  br. 65 / 2010 od  02.02.2010.

Subagent Oktopod Travel, licenca OTP 130/2010 od 05.02.2010.


OPIS DESTINACIJE i SMEŠTAJA:

ZAKINTOS ili Zante – treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih ostrva. Zakintos leži u južnom delu Jonskog mora, koje je deo Sredozemnog mora. Ostrvo sa nekoliko susednih malih ostrva čini prefekturu Zakintos, a glavno naselje na ostrvu, istoimeni grad Zakintos, je njeno upravno središte. Najbliže drugo Jonsko ostrvo je Kefalonija na 20 km ka severu. Ka zapadu i jugu je otvoreno more. Površina ostrva je 409 km, pri čemu je najveća dužina oko 40 km, a širina oko 20 km. Ukupna dužina obale 123 km. Klima na ostrvu je sredozemna sa dugim i toplim letima i blagim i kišovitim zimama.

KATERINA STUDIOS 2* – Laganas, Zakynthos, Greece

Smeštaj se nalazi u mirnom delu Laganasa, na 500 m od glavne gradske plaže i 250 m od centra Laganasa. Svaki studio je veoma prostran, poseduje kupatilo, terasu, mini kuhinju i frižider. Smeštaj je na bazi trokrevetnih (1 standardni krevet i 1 krevet na sprat) i četvorokrevetnih studija (2 standardna kreveta i 1 krevet na sprat). Studiji se nalaze u dva objekta koji su  smešteni jedan pored drugog. Studiji za 4 osobe poseduju klimu koja se doplaćuje na licu mesta tokom boravka. WiFi je besplatan. U neposrednoj blizini objekta nalazi se prodavnica.

MARY STUDIOS 2* – Laganas, Zakynthos, Greece

Smeštaj se nalazi u glavnoj ulici, u blizini velikog broja klubova, fast food restorana i ambulante. Plaža je udaljena 650 metara od studija.

Mary raspolaž e sa dvokrevetnim, trokrevetnim (1 bračni i 1  standardni krevet)  i  četvorokrevetnim (2 standardna i 1 krevet na sprat) studijima koji  su opremljeni kuhinjom, frižiderom          i kupatilom. Svaki studio ima terasu i besplatan pristup internetu. Smeštaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mesta tokom boravka.

 

ASTORIA STUDIOS 2* – Laganas, Zakynthos, Greece

Smeštaj se nalazi 30 m od plaže i 400m od glavne ulice. U našoj ponudi se nalaze trokrevetni studiji (3 standardna kreveteta / 1 bračni i 1 standardni krevet). Svi studiji poseduju: kuhinju, frižider, kupatilo. Sef i klima su dostupni uz doplatu na licu mesta. WiFi je besplatan.

DIVINA STUDIOS 2* - LAGANAS, Zakynthos Island, Zante Greece

Lokacija: 650m od plaže i 950 m od glavne ulice u Laganasu. U našoj ponudi se nalaze 1/2 i 1/3 studiji.. Svi studiji se nalaze u prizemlju i poseduju: mini kuhinju, frižider, kupatilo (tuš i wc). Dodatni kapaciteti: recepcija, bar i bazen. WiFi je besplatan u oblasti oko bazena

 

Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Bojanska 7
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41 555 55

info@oktopod.rs


NOVI BEOGRAD

Gandijeva 148 A

tel: (011) 41-55-556

oktopodnb@orion.rs


ZEMUN

Dr. Petra Markovića 18 (prekoputa okretnice 88)

tel: (011) 41-55-557

oktopod.zemun@hotmail.com


VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342 303

vidikovac@oktopod.rs


NOVI SAD

Stražilovska 27

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


ŠABAC

Gospodar Jevremova 20

tel: (015) 61-05-20

sabac@oktopod.rs


KRAGUJEVAC

Lole Ribara 6

tel: (034) 35-64-86

kragujevac@oktopod.rs


NIŠ

Obrenovićeva bb, lokal 17-P

tel: (018) 31-05-220

nis@oktopod.rs


KRUŠEVAC

Majke Jugovića 24 (bivša Zakićeva)

tel: (037) 21-05-22

krusevac@oktopod.rs


LOZNICA

Pašićeva 1, lokal 25

tel: (015) 61-05-22

loznica@oktopod.rs


UŽICE

Dimitrija Tucovića 36, TC Pariz 1 sp, lok 3

tel: (031) 510 999

uzice@oktopod.rs


ZRENJANIN

Vojvode Petra Bojovića 1 (Žitni trg)

tel: (023) 521 530

zrenjanin@oktopod.rs


REPUBLIKA SRPSKA / BIJELJINA

Miloša Crnjanskog 20, Bijeljina

tel: +387 (055) 490 090

info@oktopod.ba


AUSTRIJA / BEČ

Heinestrasse 3/2 1020 Wien

tel: +4312143808

wien@oktopod.rsAVIO KARTE
ONLINE