Putovanje na rate

Banka Poštanska štedionica je svojim korisnicima VISA CLASSIC kreditnih kartica u promotivnom periodu od 23.02.2017. do 01.10.2017. omogućila plaćanja usluga 10 jednako utvrđenih mesečnih rata uz odloženo plaćanje prve rate.

POGODNOSTI U PROMOTIVNOM PERIODU
» Bez troškova izdavanja i godišnje članarine
» Grejs period do 75 dana
» 10 jednakih mesečnih rata bez kamate
» Naplata rate 15. u mesecu 1
» Bez naplate naknade za podelu na rate 2

Primer:

IZNOS TRANSAKCIJE

NAKNADA

GREJS PERIOD

10 MESEČNIH RATA

BEZ NAKNADE

5%

50.000,00 RSD

0,00 RSD

2.500,00 RSD

75 dana

5.000,00 RSD

 

AKTIVACIJA USLUGE PLAĆANJE NA RATE

Da biste bili u mogućnosti da iskoristite pogodnost plaćanja na rate, molimo da prilikom plaćanja određene usluge u turističkoj agenciji nakon dobijanja potvrde o uspešnom plaćanju, pozovete Kontakt centar Banke na broj telefona 011 20 20 292 i saopštite operateru da iznos transakcije nameravate na podelite na rate. Banka će Vam ove instrukcije dostaviti i SMS-om nakon potvrde o uspešnom plaćanju.

KORISNICI VISA CLASSIC KREDITNE KARTICE

Postojeći korisnici Visa Classic kartice imaju na raspolaganju mogućnost korišćenja nove funkcije uz obaveznu aktivaciju usluge. Ukoliko klijent Banke nema VISA CLASSIC kreditnu karticu, a želi da koristi ovu uslugu, potrebno je da podnese zahtev za izdavanje ove vrste kartice u bilo kojoj ekspozituri Banke.

1 Zaduženjem tekućeg računa – ukoliko na tekućem računu nema dovoljno sredstava, nenaplaćeni deo rate se prenosi na revolving kredit kartice
2 U slučaju da sa određenom agencijom Banka ima zaključen ugovor o saradnji; u protivnom naknadu od 5% od iznosa koji korisnik plati karticom, snosi korisnik.