Grčka - Apartmani / Sarti

Sarti je letovalište na istočnoj strani Sitonije, drugog prsta Halkidikija, smešteno 140 km jugoistočno od Soluna, sa pogledom na veličanstveni Atos. Ono što Sarti čini posebno privlačnim je njegova ogromna, dugačka i široka peščana plaža sa brojnim kafićima i tavernama koje su pripremile ležaljke i suncobrane za potpuno uživanje u čarima leta 2023. Veliki supermarket i brojni manji marketi, butici, prodavnice, pekare, apoteke su tu da tokom letovanja 2023 ni u čemu ne oskudevate. Popločano, osvetljeno, dugo šetalište uz more povezuje novi i stari deo Sartija u celinu, a na vama je da izaberete koji deo više odgovara svim vašim željama za ovo leto 2023. Agencija Oktopod travel je svakako obezbedila veoma raznovrstan izbor smeštajnih kapaciteta u svim delovima ove popularne destinacije, vile Kiratsi i Janis koje su često izbor porodica s decom, odlično opremljene Litsa, Akis, Pigasus, zatim Brigita na samom šetalištu koja je često izbor parova idealna za uživanje u pogledu na pučinu Egejskog mora i mnoge druge.

Vremenom zbog sve veće tražnje i prirodnog razvitka naselja je nastao i treći deo Sarti beach, najmirniji gde ćete ostvariti potpuni kontakt sa prirodom, morem, talasima ili recimo jednostavno uživati u bazenu i fenomenalnom pogledu na krovu naše vile Sarti Blue.

Letovalište ima 3 ulaza sa magistrale u 3 dela Sartija, koji se razlikuju po karakteristikama obale na koju izlaze:

A ULAZ  “Stari Sarti”, gde su izraženiji talasi i pri ulasku u more se brzo dolazi do dubine (na svega par metara od obale),

B ULAZ “Novi Sarti”, deo plaže sa manje talasa i ulaz u more je pogodniji,

C ULAZ  “Sarti beach”, najmanji talasi su upravo u ovom delu letovališta i ulaz u more je postepen, te je i plićak malo duži.

Sarti je pravi biser Sitonije i definitivno je preporuka za sve generacije. Ovde ćete se susresti sa kristalno čistim morem, zelenilom, mirisom borovih šuma, ali i brojnim sadržajima skoncentrisanim uglavnom u starom delu mesta. Tu je mali trg okružen prodavnicama, tavernama, suvenirnicama, zatim simpatične isprepletane uličice prepune marketa sa šarenim bojama mediteranskog voća, kafićima, kioscima brze hrane koji mame svojim mirisima.

Ukoliko pak želite nešto više od samog Sartija, uživate u otkrivanju i aktivnijem odmoru, ovo letovalište je onda odlična baza, jer neke od najlepših plaža i uvala Sitonije i Halkidikija se nalaze upravo na ovoj obali.

Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Velimira Bate Živojinovića 7 (bivša Bojanska)
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41-555-55

info@oktopod.rs


BEOGRAD

Gandijeva 148a
(Piramida kockica)

tel: (011) 41-555-55

piramida@oktopod.rs


NOVI SAD

Nova adresa:
ul. Petra Drapšina 47

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


NIŠ

Svetozara Markovića br.30,lokal

tel: (018) 310-5220

nis@oktopod.rs


OVLAŠĆENI PRODAVCI
- FRANŠIZE -

VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342-303

oktopodvidikovac@gmail.com


ZVEZDARA

Okto Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 540

tel: (011) 4009-018

mob: (063) 833-88-26

oktotravel2018@gmail.com


JAGODINA

JUNIOR TRAVEL d.o.o. Kneginje Milice 49, Jagodina

mob: (065) 884-20-24

mob: (066) 282-585

oktopodjagodina@gmail.com