MIRAGGIO THERMAL SPA & RESORT 5* / PALIOURI

LOKACIJA: Hotel Miraggio Thermal Spa je sme[ten na jugoyapadnoj obali Kasanre, 5km od mesta Paljuri i 15km od Pefkohorija. Nalazi se na obali i izlazi na peskovito-šljunkovitu plažu (Kanistro plaža). Hotel je otvoren 2016. godine.

SADRŽAJ: 300 soba, recepcija 24h, parking (besplatno), marina, doktor (uz doplatu), mini market, suvenirnica, wifi u opštim delovima hotela (besplatno), animacije za decu, igralište, mini klub, sportski tereni, sportovi na vodi, bazen na otvorenom, dečji bazen, zatvoreni bazen (uz doplatu), ležaljke i suncobrani kraj bazen (besplatno), spa centar sa masažama.

USLUGA: noćenje s doručkom, polupansion, pun pansion (samoposluživanje)

SOBE: Sve sobe imaju TWC sa fenom, mini bar, SAT TV, sef, klima uređaj i terasu.

Standard soba pogled bašta: oko 34-36 m2, prostrane i komforne sobe, nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu. Opremljene su francuskim ili sa dva odvojena ležaja i imaju kupatilo sa tušem. Sobe pružaju i uživanje na balkonu/terasi sa pogledom na baštu resorta. Predviđene su za smeštaj 2-3 osobe.

Junior suite pogled bašta: oko 37-39 m2, nalaze se u prizemlju, opremljeni francuskim ili sa dva odvojena ležaja, kupatilom sa tušem, balkonom sa pogledom na baštu hotela. Predviđeni za smeštaj maksimum 4 osobe.

Junior suite bočni pogled more: oko 37-39 m2, nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu hotela. Opremljeni su sa francuskim ili dva odvojena ležaja, kupatilom sa tušem ili kadom, balkonom sa bočnim pogledom na more. Predviđeni su za smeštaj maksimum 4 osobe.

Junior suite pogled more: oko 37-39 m2, nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu hotela. Opremljeni su sa francuskim ili dva odvojena ležaja, kupatilom sa tušem ili kadom, balkonom sa direktnim pogledom na more. Predviđeni su za smeštaj maksimum 4 osobe.

Junior suite direktno kod bazena pogled more: oko 37-39 m2, nalaze se u prizemlju direktno kod bazena, opremljeni su sa francuskim ili dva odvojena ležaja, kupatilom sa tušem ili kadom, terasom sa privatnom baštom i pogledom na more. Predviđeni su za smeštaj maksimum 4 osobe.

Family junior suite pogled bašta: oko 43-45m2, smešteni u prizemlju hotela, opremljeni francuskim ili sa dva odvojena ležaja, kupatilom sa kadom ili tušem, balkonom sa pogledom na baštu hotela. Predviđeni za smeštaj maksimum 4 osobe.

Family junior suite bočni pogled more: oko 43-45m2, smešteni u prizemlju hotela, opremljeni francuskim ili sa dva odvojena ležaja, kupatilom sa kadom ili tušem, balkonom sa bočnim pogledom na more. Predviđeni za smeštaj maksimum 4 osobe.

Premium junior suite pogled more: oko 37-39m2, nalaze se u sklopu zapadnog krila hotela, opremljeni su sa francuskim ili dva odvojena ležaja, kupatilom sa tušem, terasom sa pogledom na more. Predviđeni su za smeštaj maksimum 4 osobe.

Premium junior suite sa privatnim bazenom: oko 37-39m2, nalaze se u sklopu zapadnog krila hotela, opremljeni francuskim ili sa dva odvojena ležaja, kupatilom sa tušem, balkonom sa pogledom na more. Predviđeni su za smeštaj maksimum 4 osobe.

Suite sa privatnim bazenom pogled more: oko 68m2, sa dnevnim boravkom i zasebnom spavaćom sobom, balkonom sa pogledom na more. Predviđen za smeštaj maksimum 5 osoba.

Duplex suite sa privatnim bazenom: oko 87-89m2, nalazi se u prizemlju ili gornjim spratovima hotela, sačinjen je od dva nivoa na kojima se nalazi spavaća soba na jednom nivou i dnevni boravak na drugom nivou koji su povezani stepenicama. Suite nudi prostranu terasu sa pogledom na more ili marinu. Predviđen je za smeštaj maksimum 5 osoba.

Website: https://www.miraggio.gr/en/


Google maps:
Latitude: 39.927560
Longitude: 23.707350

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

 poslednji dan  boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • smeštaj u odabranom hotelu po  odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru
 • usluge predstavnika

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • putno osiguranje
 • Individualne troškove putnika
 • prevoz do odredišta

 

* Od  01.01.2018 je obavezna boravišna taksa koja se naplaćuje na recepciji hotela  po dolasku:

Hoteli 5* - 4€ po sobi po noći, Hoteli 4* - 3€ po sobi po noći, Hoteli 3* i niže kategorije 1.5€- 2€ po sobi po noći

 

PLAĆANJE SE VRŠI   U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS  NA DAN UPLATE!

*Rezervacije hotela se vrše tako što je potrebno uplatiti  40% ukoliko početak aranžmana nije manji od 15 dana.U tom slučaju se uplaćuje kompletan iznos aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije do 48 sati po uplati akontacije.Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.

 

Način plaćanja:

Načini plaćanja:

 • svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
 • čekovima građana najkasnije do 15.12.2016., datumirani svakog 15-og u mesecu.
 • platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 • mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
 • mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 

*Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 1000 dinara po rezervaciji

 

NAPOMENA ZA POPUSTE :

***Agencijski popust se ne sabira sa hotelskim popustom.

***Agencijski popusti medjusobno se ne mogu kombinovati 

***Hotelski popusti se odnose na devizni deo u tabeli na OSNOVNU CENU , ne odnose se na doplate 

***Popusti se ne odnose na dinarski deo 

 

NAPOMENE:

 • Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
 • Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da  ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste  ili više kategorije.
 • O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
 • *“Late arrival,, ( kasni dolazak ): hoteli cuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite  nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka .U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te nece uvažiti zahteve za naknadu troskova
 • Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.
 • Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
 • Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici wwwoktopod.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.
 • Oktopod travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
 • Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja  nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka .
 • Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori , Beograd-Sarti, Beograd-Sivota-Parga, Beograd – Nei Pori .Termini za navedene destinacije ukoliko se koristi autobuski prevoz se nalaze u cenovniku apartmanskog smeštaja. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel

 

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.

Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju .

*Putnici sami snose odgovornost za  lična putna dokumenta i njihovu validnost .

*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja  pri prelasku granice.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Oktopod travel , licenca OTP 130/2010 od 05.02.2010.

Beograd centrala
Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs
5 mins You
Pic
Hey there, we’re just writing to let you know that you’ve been subscribed to a repository on GitHub.
Pic
Brian Cox 1 Hour
Ok, Understood!
2 Hours You
Pic
You’ll receive notifications for all issues, pull requests!
Pic
Brian Cox 3 Hours
You can unwatch this repository immediately by clicking here: Keenthemes.com
4 Hours You
Pic
Most purchased Business courses during this sale!
Pic
Brian Cox 5 Hours
Company BBQ to celebrate the last quater achievements and goals. Food and drinks provided
Just now You
Pic
Pic
Brian Cox Just now
Right before vacation season we have the next Big Deal for you.

Kontakt

Beograd

Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs

Beograd

Gandijeva 148a, Beograd, Srbija
(Piramida kockica)
tel: +381 11 41 55 555
email: piramida@oktopod.rs

Novi Sad

Petra Drapšina 47, Novi Sad, Srbija
tel: +381 21 31 05 220
email: novisad@oktopod.rs

Niš

Svetozara Markovića br.30, Niš, Srbija
tel: +381 18 310 52 20
email: nis@oktopod.rs

Ovlašćeni prodavci - Franšize

Vidikovac

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a, Beograd, Srbija
tel: +381 11 2342 303
email: oktopodvidikovac@gmail.com

Zvezdara

Okto Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 540, Beograd, Srbija
tel: +381 11 4009 018
mob: +381 63 833 88 26
email: oktotravel2018@gmail.com

Kruševac

IRIS 037 d.o.o. Mišarska 22, Kruševac, Srbija
mob: +381 69 350 20 28
email: oktopodkrusevac@gmail.com

Jagodina

JUNIOR TRAVEL d.o.o. Kneginje Milice 49, Jagodina, Srbija
mob: +381 65 884 20 24
mob: +381 66 282 585
email: oktopodjagodina@gmail.com