Leto 2014, Grčka, Stavros, Hanioti, Halkidiki - Hoteli i apartmani - Evropski gradovi - šoping ture bus avio autobusom avionom Prag, Beč, Venecija, Severna Italija, Moskva, Istanbul - Zimovanje  -  - Oktopod Tours Travel BeogradTuristička agencija OktopodPrivredno  društvo "Oktopod" d.o.o. registrovano je 23.12.1998.godine.

OktopodDokaz  uspeha je i priznanje koje dodeljuje YU TRAVEL revija za Šampiona turizma Srbije i Crne Gore kao najboljeg organizatora putovanja za Grčku 2005, 2006. i 2007. godine i Šampion turizma Srbije za organizatora putovanja za Grčku 2008. godine.

Danas je "Oktopod" moderna  turistička agencija sa tri poslovnice u Beogradu, kao i poslovnicama u Novom Sadu, Lazarevcu, Kragujevcu, Nišu i Šapcu. “Oktopod” je iskusan i pouzdan organizator putovanaja u zemlji i inostranstvu sa licencom Organizatora putovanja zavedena u Registru Turizma pod brojem OTP 130/2010 od 05.02.2010.godine.

Naš tim čini 26 zaposlenih, kvalifikovanih radnika sa višegodišnjim iskustvom u turizmu (menadžeri, ekonomisti za turizam, referenti saobraćaja, komercijalisti, profesionalni vozači, referenti prodaje, iskusni pratioci grupa...).

U vlasništvu preduzeća “Oktopod” su dva poslovna prostora u kojima se obavlja delatnost turističke agencije u Beogradu, kao i sopstveni parking za  održavanje i kontrolu autobusa.

U sklopu voznog parka  posedujemo tri moderno opremljena double decker turistička autobusa, marke Neoplan, i dva visokopodna turisticka autobusa sa 31 odnosno 49 komercijalnih mesta, koji se tokom cele godine iznajmljuju za putovanja širom Srbije i  Evrope gde su  propisana stroga pravila o  kvalitetu  i tehničkoj  ispravnosti vozila. Naši autobusi i  iskusni vozači i pratioci angažovani su za izvođenje velikog broja putovanja, djačkih ekskurzija koje su se odvijale u zemlji i inostranstvu kao i Radničko sportskih igara u Grčkoj.autobusi

Navedeno iskustvo, ugled, osoblje i poverenje nekoliko desetina hiljada redovnih putnika, široke subagentske prodajne mreže od preko 250 turističkih  agencija širom Srbije daju nam podstrek i pravo da konkurišemo za organizaciju Vaših putovanja.

 

Ukažite nam jednom poverenje i bićete dugogodišnji zadovoljni korisnik naših usluga.

Vaš “OKTOPOD