Turistička agencija Oktopod


Privredno društvo "Oktopod" d.o.o. registrovano je 23.12.1998.godine.

OktopodDanas je "Oktopod" moderna agencija sa tri poslovnice u Beogradu i po jednom poslovnicom u Nišu, Novom Sadu, Šapcu, Kragujevcu, Lazarevcu, Loznici i Kruševcu. “Oktopod” je iskusan i pouzdan organizator putovanaja u zemlji i inostranstvu sa licencom Organizatora putovanja zavedena u Registru Turizma pod brojem OTP 130/2010 od 05.02.2010.godine. Naš tim čini više od 35 zaposlenih, kvalifikovanih radnika sa višegodišnjim iskustvom u turizmu (menadžeri, ekonomisti za turizam, referenti saobraćaja, komercijalisti, profesionalni vozači, referenti prodaje, iskusni pratioci grupa...). Pored fiksnog zakupa apartmanskih kapaciteta u Grčkoj, tu je i alotmanski zakup hotelskih kapaciteta kako u Grčkoj tako i u Turskoj, Italiji, Bugarskoj, do kojih je obezbeđen autobuski i avio prevoz. Tokom godine se, veoma intenzivno, organizuju putovanja sa posetom evropskim metropolama a, tu je i bogata turistička ponuda Srbije koja uvek ima svoje mesto u ponudi naše agencije.

U vlasništvu preduzeća “Oktopod” su dva od tri poslovna prostora u Beogradu u kojima se obavlja delatnost turističke agencije u Beogradu, kao i sopstveni parking za održavanje i kontrolu autobusa.

U sklopu voznog parka posedujemo tri moderno opremljena double decker turistička autobusa, marke Neoplan (dva) i Van Hool, solo visokopodni autobus marke Bova sa 57 komercijalnih mesta kao i jedan visokopodni turistički autobus marke King Long sa 49 komercijalnih mesta, koji se tokom cele godine iznajmljuju za putovanja širom Srbije i Evrope gde su propisana stroga pravila o kvalitetu i tehničkoj ispravnosti vozila. Naši autobusi i iskusni vozači i pratioci angažovani su za izvođenje velikog broja putovanja, djačkih ekskurzija koje su se odvijale u zemlji i inostranstvu kao i Radničko sportskih igara u Grčkoj.

Naš avio šalter se maksimalno trudi i pronalazi najpovoljnije avio karte kako po ceni tako i po konekcijama između letova.

Plaćanje administrativnom zabranom je posebna pogodnost koja omogućava da se troškovi putovanja rasporede na duži vremenski period kako bi predstavljala manji “udar” na budžet, kako privrednih društava tako i samih putnika.

Godine 2009. u oktobru mesecu, bili smo suorganizatori a 2010, 2011, 2012. i 2013. godine tradicionalno u oktobru, samostalno smo organizovali Radničko sportske igre u Grčkoj sa preko 300 učesnika u hotelima Athos Palace u Kalithei kao i u hotelima Grand i Calypso u Haniotiju.

U Radničkim igrama tokom godina, učestvovali su radnici i članovi sindikata velikog broja privrednih društava i javnih preduzeća.

autobusiDokaz uspeha je i priznanje koje dodeljuje YU TRAVEL revija za Šampiona turizma Srbije i Crne Gore kao najboljeg organizatora putovanja za Grčku 2005, 2006. i 2007. godine i Šampion turizma Srbije za organizatora putovanja za Grčku 2008. godine

Navedeno iskustvo, ugled, osoblje i poverenje nekoliko hiljada redovnih putnika, široka subagentska prodajna mreža širom Srbije, daju nam podstrek da se dalje usavršavamo, budemo još bolji i tako doprinesemo Vašem zadovoljstvu putovanjima.

 

Ukažite nam jednom poverenje i bićete dugogodišnji zadovoljni korisnik naših usluga.

Vaš “OKTOPODDruštvene mreže

© 2014 | Uslovi korišćenja sajta
Sva prava zadržana

Hoteli Grčka leto 2016

Evropski gradovi

| O nama | Opšti uslovi putovanja | Online za subagente | Važni dokumenti | Administrativna zabrana | Kontakt |
Beograd; Bojanska 7; 011/2835-032; 011/2833-079