LOKACIJA: Hotel Sani Dunes se nalazi na samoj plaži u najpopularnijem delu Kasandre, Sani regiji. Udaljenost od najbližeg aerodroma je 50km.

SADRŽAJ: recepcija 24h, bazen, dečji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži besplatno, iznajmljivanje peškira za plažu besplatno, parking, suvenirnica, mini market, wifi u zajedničkim prostorijama i sobama besplatno, animacije za decu, mini klub, igralište, teniski tereni, staza za pešačenje, spa centar.

USLUGA: polupansion ili pun pansion

SOBE:

Promo soba sa privatnom bastom: oko 33m2, sa panoramskim  pogledom na baštu ili bazene. Pogodna za smeštaj do 2 osobe.

Deluxe soba: oko 40m2, veoma prostrana sa panoramskim prozorima i pogledom na marinu. Poseduje komfornu i prostranu terasu opremljenu garniturom za sedenje. Pogodna za smeštaj do 2 osobe.

Standard soba sa privatnom baštom pogled bazen: oko 33m2, sa panoramskim prozorima i pogledom na baštu ili bazene. Poseduje komfornu i prostranu terasu opremljenu garniturom za sedenje. Pogodna za smeštaj do 3 osobe.

Suite sa jednom sp. sobom i balkonom sa pogledom na bazen: unutrašnjost oko 39m2 + balkon oko 35m2, sa panoramskim prozorima i pogledom na  bazene. Poseduje komfornu i prostranu terasu opremljenu garniturom za sedenje. Pogodna za smeštaj do 3 osobe.

Junior suite sa privatnom baštom pogled bazen: oko 44m2, sa panoramskim prozorima okrenutim ka Egejskom moru. Pogodan za smeštaj 2-3 osobe.

Deluxe junior suite sa privatnom baštom pogled more: unutrašnjost oko 44m2 + balkon oko 40m2, sa panoramskim prozorima okrenutim ka Egejskom moru. Poseduje komfornu i prostranu terasu opremljenu garniturom za sedenje. Pogodan za smeštaj do 3 osobe.

Deluxe suite sa jednom sp. sobom i balkonom sa pogledom na more: unutrašnjost oko 51m2 + balkon oko 30m2. Prostrana unutrašnjost suite-a je dodatno oplemenjena verandom u nastavku smeštaja opremljenom garniturom za sedeje. Pogodan za smeštaj do 4 osobe.

Deluxe junior suite sa privatnom baštom direktno na plaži: unutrašnjost oko 44m2 + balkon oko 40m2, sa panoramskim prozorima okrenutim ka lepotama Egejskog mora. Poseduje prostranu terasu opremljenu luksuznom garniturom za sedenje. Pogodna za smeštaj do 4 osobe.

Porodicna soba sa privatnom baštom pogled bazen: unutrašnjost oko 66m2 + opremljena terasa sa baštom. U prizemlju, dve standard sobe povezane vratima, sa panoramskim prozorima koji pružaju pogled ka raskošnim baštama i bazenima u resortu. Soba poseduje 2 kupatila. Pogodna za smeštaj do 4 osobe.

Deluxe suite sa jednom sp. sobom i prostranim balkonom direktno na plaži: unutrašnjost oko 50m2 + balkon oko 30m2. U prizemlju resorta sa direktnim izlaskom na Egejsko more uz spektakularan pogled. Impresivna opremljenost unutrašnjosti suite-a je dodatno oplemenjena verandom u nastavku na kojoj se nalazi garnitura za sedenje i uživanje u lepotama Egejskog mora. Pogodan za smeštaj do 4 osobe.

Deluxe porodicni suite sa privatnom baštom pogled more: oko 88m2, prostran suite u prizemlju resorta, sa panoramskim prozorima koji pružaju neverovatan pogled na Egejsko more. Poseduje veliku terasu opremljenu garniturom za sedenje. Pogodan za smeštaj do 5 osoba.

Deluxe family suite sa privatnom baštom direktno na plaži: oko 88m2, prostran suite u prizemlju resorta, sa panoramskim prozorima koji pružaju neverovatan pogled na Egejsko more. Poseduje veliku terasu opremljenu garniturom za sedenje. Pogodan za smeštaj do 5 osoba.

 

Website: http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-d


Google maps:
Latitude: 40.097287
Longitude: 23.310011

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

 poslednji dan  boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • smeštaj u odabranom hotelu po  odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru
 • usluge predstavnika

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • putno osiguranje
 • Individualne troškove putnika
 • prevoz do odredišta

 

* Od  01.01.2018 je obavezna boravišna taksa koja se naplaćuje na recepciji hotela  po dolasku:

Hoteli 5* - 4€ po sobi po noći, Hoteli 4* - 3€ po sobi po noći, Hoteli 3* i niže kategorije 1.5€- 2€ po sobi po noći

 

PLAĆANJE SE VRŠI   U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS  NA DAN UPLATE!

*Rezervacije hotela se vrše tako što je potrebno uplatiti  40% ukoliko početak aranžmana nije manji od 15 dana.U tom slučaju se uplaćuje kompletan iznos aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije do 48 sati po uplati akontacije.Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.

 

Način plaćanja:

Načini plaćanja:

 • svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
 • čekovima građana najkasnije do 15.12.2016., datumirani svakog 15-og u mesecu.
 • platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 • mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
 • mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 

*Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 1000 dinara po rezervaciji

 

NAPOMENA ZA POPUSTE :

***Agencijski popust se ne sabira sa hotelskim popustom.

***Agencijski popusti medjusobno se ne mogu kombinovati 

***Hotelski popusti se odnose na devizni deo u tabeli na OSNOVNU CENU , ne odnose se na doplate 

***Popusti se ne odnose na dinarski deo 

 

NAPOMENE:

 • Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
 • Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da  ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste  ili više kategorije.
 • O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
 • *“Late arrival,, ( kasni dolazak ): hoteli cuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite  nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka .U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te nece uvažiti zahteve za naknadu troskova
 • Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.
 • Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
 • Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici wwwoktopod.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.
 • Oktopod travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
 • Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja  nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka .
 • Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori , Beograd-Sarti, Beograd-Sivota-Parga, Beograd – Nei Pori .Termini za navedene destinacije ukoliko se koristi autobuski prevoz se nalaze u cenovniku apartmanskog smeštaja. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel

 

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.

Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju .

*Putnici sami snose odgovornost za  lična putna dokumenta i njihovu validnost .

*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja  pri prelasku granice.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Oktopod travel , licenca OTP 130/2010 od 05.02.2010.

Beograd centrala
Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs
5 mins You
Pic
Hey there, we’re just writing to let you know that you’ve been subscribed to a repository on GitHub.
Pic
Brian Cox 1 Hour
Ok, Understood!
2 Hours You
Pic
You’ll receive notifications for all issues, pull requests!
Pic
Brian Cox 3 Hours
You can unwatch this repository immediately by clicking here: Keenthemes.com
4 Hours You
Pic
Most purchased Business courses during this sale!
Pic
Brian Cox 5 Hours
Company BBQ to celebrate the last quater achievements and goals. Food and drinks provided
Just now You
Pic
Pic
Brian Cox Just now
Right before vacation season we have the next Big Deal for you.

Kontakt

Beograd

Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs

Beograd

Gandijeva 148a, Beograd, Srbija
(Piramida kockica)
tel: +381 11 41 55 555
email: piramida@oktopod.rs

Novi Sad

Petra Drapšina 47, Novi Sad, Srbija
tel: +381 21 31 05 220
email: novisad@oktopod.rs

Niš

Svetozara Markovića br.30, Niš, Srbija
tel: +381 18 310 52 20
email: nis@oktopod.rs

Ovlašćeni prodavci - Franšize

Vidikovac

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a, Beograd, Srbija
tel: +381 11 2342 303
email: oktopodvidikovac@gmail.com

Zvezdara

Okto Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 540, Beograd, Srbija
tel: +381 11 4009 018
mob: +381 63 833 88 26
email: oktotravel2018@gmail.com

Kruševac

IRIS 037 d.o.o. Mišarska 22, Kruševac, Srbija
mob: +381 69 350 20 28
email: oktopodkrusevac@gmail.com

Jagodina

JUNIOR TRAVEL d.o.o. Kneginje Milice 49, Jagodina, Srbija
mob: +381 65 884 20 24
mob: +381 66 282 585
email: oktopodjagodina@gmail.com