PORTES BEACH 4* / NEA POTIDEA

Kasandra hoteli / Hoteli 4*

LOKACIJA: Portes Beach se nalazi u prelepoj bašti nadomak mesta Nea Potidea, na ulazu na Kasandru. Idealno je mesto za odmor u lepom zelenom okruženju, sa slikovitom panoramom na interesantne predele Kasandre. Sastoji se iz glavne zgrade i nekoliko dvospratnih bungalova usred bujne mediteranske bašte. Hotel je renoviran 2012 godine.

SADRŽAJ: recepcija dostupna 24 sata, restoran na otvorenom, glavni restoran, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar kraj bazena, glavni bar, diskoteka, sala za konferencije kapaciteta 180 osoba *, teniski teren *, odbojka na plaži, punkt za sportove na vodi*, teretana/fitnes centar, sauna *, igralište za decu, mini klub za decu, dečiji bazen, animacija za decu, TV soba, mini market, kafe, prodavnice, parking, rent-a-car *, wi-fi internet u opštim delovima hotela i u sobama, ležaljke na plaži* ...

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive (“sve uključeno“, samoposluživanje, na bazi švedskog stola).

SOBE: Sve sobe su ukusno dekorisane i imaju kupatilo, mali frižider, terasu, satelitsku TV, klima uređaj, telefonsku liniju, fen za kosu i sef.

Eco sobe
oko 25m2, elegantno uređene, nalaze se u prizemlju, predviđene za 2-4 osobe (dva odvojena ležaja ili francuski ležaj), većina soba ima i sofu

Standardna soba
oko 25m2, elegantno uređene, nalaze se na spratu, predviđene za 2-4 osobe (dva odvojena ležaja ili francuski ležaj), većina soba ima i sofu. 

Website: www.portesbeach.com

 

 

 

Cenovnik

Dinarski deo aranžmana iznosi 1500,00 dinara po osobi.
Deca do 12 godina ne plaćaju dinarski deo aranžmana.
PORTES BEACH 4*
HALKIDIKI, Kassandra,  Nea Potidea
www.portesbeach.com
  Po sobi  Po osobi Usluga 29/04-20/05 21/05-13/06 14/06-27/07 28/07-27/08
28/09-31/10 10/09-27/09 28/08-09/09  
Jednokrevetnasoba   PP 51 71 105 123
ECO soba   PP 35 49 72 85
Standard soba   PP 39 54 80 94
Jednokrevetnasoba   AI 68 96 131 149
ECO soba   AI 51 72 95 108
Standard soba   AI 56 80 106 120
Min.br.noći 3 3 4 4
Popusti i doplate
1. dete 0-13,99 god. -100% -100% -100% -100%
2. dete 2-13,99 god. -50% -50% -50% -50%
3.odrasla osoba -30% -30% -30% -30%
Doplate
Za uskršnji period (Odrasli) 33 / / /
Za uskršnji period  (deca 2-13,99 god.) 17 / / /
Rani bukug 15% 15% 15% 15%
Važi za rezervacije  29.02.2016
Rani bukug 10% 10% 10% 10%
Važi za rezervacije  31.03.2016
Rani bukug 10% 10% 10% 10%
Važi za rezervacije  30.04.2016
Važi za period boravka 10.05-31.10.2016
Napomena
U vreme uskršnjih praznika , obavezna je doplata 
MAKSIMALNI BROJ OSOBA  min.br .osoba max br.osoba max br.odraslih max br.dece max br.beba 
Jednokrevetnasoba 1 1 1 0 0
ECO soba 2 4 3 2 0
Standard soba 2 4 3 2 0

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

 poslednji dan  boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

_________________________________________________________________________________________________________________________

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 •   smeštaj u odabranom hotelu po  odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru
 •   usluge predstavnika

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 •   Putno osiguranje
 •   Individualne troškove putnika
 •   Prevoz do odredišta

 

PLAĆANJE SE VRŠI   U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU ZA DEVIZE  BANKE INTESE  NA DAN UPLATE!

 • Rezervacije hotela se vrše tako što je potrebno uplatiti  40% , a ukoliko je putovanje bližnjeg datuma od 15 dana, u tom slučaju se uplaćuje kompletan iznos aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije do 48 sati(ne računajući vikend – subota/nedelja i neradne dane). po uplati akontacije.Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.

 

Načini plaćanja:

 • svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate
 • gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
 • čekovima građana najkasnije do 15.12.2016., datumirani svakog 15-og u mesecu.
 • platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 • mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
 • mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

_________________________________________________________________________________________________________________________

NAPOMENE:

* Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.

* Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da  ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste  ili više kategorije.

*O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.

*“Late arrival,, ( kasni dolazak ): hoteli cuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite  nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka .U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te nece uvažiti zahteve za naknadu troskova

*Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.

*Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.

* Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.

*Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici wwwoktopod.rs

*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.

*Oktopod travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

*Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja  nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka .

*Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori , Beograd-Sarti, Beograd-Sivota-Parga, Beograd -Paralia.Termini za navedene destinacije ukoliko se koristi autobuski prevoz se nalaze u cenovniku apartmanskog smeštaja. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel.

*U zavisnosti od broja putnika za Kassandru/Sithoniju (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod grada Nea Moudania 

 

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.

Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju .

*Putnici sami snose odgovornost za  lična putna dokumenta i njihovu validnost .

*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja  pri prelasku granice.

 


 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Oktopod travel , licenca OTP 130/2010 od 05.02.2010.