Leto 2014, Grčka, Stavros, Hanioti, Halkidiki - Hoteli i apartmani - Evropski gradovi - šoping ture bus avio autobusom avionom Prag, Beč, Venecija, Severna Italija, Moskva, Istanbul - Zimovanje  -  - Oktopod Tours Travel BeogradPORTES BEACH 4* / NEA POTIDEA

Hoteli 4*

PORTES BEACH 4* / NEA POTIDEA


Online rezervacije
Online rezervacije

Portes Beach se nalazi u prelepoj bašti nadomak mesta Nea Potidea, na ulazu na Kasandru. Idealno je mesto za odmor u lepom zelenom okruženju, sa slikovitom panoramom na interesantne predele Kasandre. Sastoji se iz glavne zgrade i nekoliko dvospratnih bungalova usred bujne mediteranske bašte. Hotel je renoviran 2012 godine.
Hotel raspolaže sa 183 ukusno dekorisane sobe sa kupatilom, malim frižiderom, terasom, SAT TV, klima uredjajem, telefonskom linijom, fenom za kosu i sefom.


Sadržaj i usluge hotela: recepcija dostupna 24 sata, restoran na otvorenom, glavni restoran, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar kraj bazena, glavni bar, diskoteka, sala za konferencije kapaciteta 180 osoba *, teniski teren *, odbojka na plaži, punkt za sportove na vodi*, teretana/fitnes centar, sauna *, igralište za decu, mini klub za decu, dečiji bazen, animacija za decu, TV soba, mini market, kafe, prodavnice, parking, rent-a-car *, wi-fi internet u opštim delovima hotela i u sobama, ležaljke na plaži* ...
Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive (“sve uključeno“, samoposluživanje, na bazi švedskog stola).

Sve sobe su ukusno dekorisane i imaju kupatilo, mali frižider, terasu, satelitsku TV, klima uredjaj, telefonsku liniju, fen za kosu i sef.

Jednokrevetna soba
oko 25m2, za maksimalno 1 odraslu osobu i 1 dete; obično dvokrevetna za potrebe jedne osobe

Promo room

oko 25m2 za maksimalno 2-4 osobe(dvokrevetna sa dodatnom sofom). Nalazi se na donjem nivou. 

Standardna soba
oko 25m2, za najviše 2-4 osobe (bračni ili dva odvojena kreveta sa sofom)

 

Napomena:

Udaljenost od plaže 0m
Udaljenost od grada 2,50km
Udaljenost od aerodroma 55km

Otvoreni bazen
Ležaljke i suncobrani kraj bazena besplatno
Ležaljke i suncobrani na plaži doplata 5(eur/komplet)
Iznajmljivanje peškira za plažu doplata 5(uz depozit) 

ALL INCLUSIVE 

Progam putovanja

Dinarski deo aranžmana:
Odrasli: 1500,00 din po osobi za čitav period boravka
Deca od 0 - 12 god.: besplatno

PROGRAM PUTOVANJA:  1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

poslednji dan  boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

* smeštaj u odabranom hotelu po  odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru

* usluge predstavnika

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

putno osiguranje Winer Stadische  na osiguaranu sumu do 30.000 € , samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji!

Individualne troškove putnika

Prevoz do odredišta 

PLAĆANJE SE VRŠI   U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU ZA DEVIZE  BANKE INTESE  NA DAN UPLATE! 

Način plaćanja:

Gotovinsko plaćanje : 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre početka aranžmana

Platne  kartice: Visa, Visa electron, Master,  Dina - isti uslovi kao i gotovina

Kreditne kartice: Maestro i American Express na 6 mesečnih rata bez kamate

Čekovi građana: Prilikom rezervacije uplaćuje se minimum 40% od ukupne sume aranžmana, ostatak je moguće plaćati čekovima na rate do 15.12.2014.

Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Oktopod travela

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

VAŽNE NAPOMENE

*Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.

* Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije telefonom.

* Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da  ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste  ili više kategorije. Agencija nemože uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.

Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.

* Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja  nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka .

Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori ili Beograd-Neos Marmaras. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel.

* Agencija pruža mogućnost autobuskog prevoza, s tim što je vreme polaska i povratka usklađeno sa smenama za apartmanski smeštaj .

* Transferi:

* ukoliko za Sitoniju bude manje od 35 putnika, moguće je organizovanje presedanja u drugi autobus/mini bus u Nea Mudanji;

* ukoliko za zapadnu stranu poluostrva Kasandra (Possidi, Nea Skioni, Sani itd) kao i zapadnu stranu poluostrva Sitonija (Porto Carras, Tristinika, Toroni, Porto Kufo) bude ispod 35 putnika postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo u Kalitei ili Pefkohoriju (za Kasandru) odnosno Nikitiju (za Sitoniju);

* autobuski prevoz do hotela na Halkidikiju se obavlja samo do hotela koji su na glavnom putu na relaciji Beograd-Pefkohori ili Beograd-Neos Marmaras a ukoliko se hotel ne nalazi na glavnom putu, putnik sam organizuje i plaća transfer od mesta izlaska do hotela i v.v. (mesto do kog se organizuje prevoz autobusom i odakle je potrebno da putnik organizuje transfer proveriti u agenciji);

* s obzirom da se poluostrvo Atos ne nalazi na glavnim putevima kojima se obavlja autobuski prevoz, transfer do i od hotela na ovom poluostrvu se dodatno naplaćuje po lokalnoj tarifi a mesto izlaska iz autobusa je Nea Mudanja, Metamorfosi ili Nikiti

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.

Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju .

*Putnici sami snose odgovornost za  lična putna dokumenta i njihovu validnost .
*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja  pri prelasku granice.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Oktopod travel , licenca OTP 130/2010 od 05.02.2010.