Leto 2014, Grčka, Stavros, Hanioti, Halkidiki - Hoteli i apartmani - Evropski gradovi - šoping ture bus avio autobusom avionom Prag, Beč, Venecija, Severna Italija, Moskva, Istanbul - Zimovanje  -  - Oktopod Tours Travel BeogradPOSEIDON PALACE 4* / LEPTOKARIA

Hoteli 4*

POSEIDON PALACE 4* / LEPTOKARIA


Online rezervacije
Online rezervacije

Poseidon Palace je izgradjen na 65.000m2 zelene površine, na plaži Leptokaria, u blizini planine Olimp, i kombinuje fantastični pogled na ""Planinu Bogova”. Hotelski kompleks se sastoji iz 7 odvojenih dvospratnih zgrada, sa 500 kreveta, lepim, luksuynim sobama za svačiji ukus i džep. Idealan za porodie, grupe prijatelja i parove koji žele da se odmore ili uživaju, u mirnoj, prirodnoj sredini, a da u isto vreme mogu da izaberu neku od atraktivnih ekskurzija do Meteora ili Soluna.

Sve sobe su uredjene lepim i funkcionalnim nameštajem, elegantnom dekoracijom sa terasama koje gledaju na more ili na planinu Olimp. Sve sobe su opremljene telefonom, klima uredjajem, SAT TV, sefom, terasom, mini barom, kadom ili tušem, fenom za kosu i kozmetičkim proizvodima u kupatilu.

Sadržaj i usluge hotela uključuju: teretanu, animaciju, teniske terene, kongresnu halz, odbojku, mni golf, dečije igralište, mini klub, disko, parking, prodavnicu nakita, mini market, malu crkvu, aerobik, iznajmljivanje bicikala, škola ronjenja, surfovanje, skijanje na vodi, pecanje, kanu, banana, recepcija, wireless internet & laptopove, servis za pranje veša, čuvanje prtljaga, iznajmljivanje automobila, taksi na zahtev, mini bus (dva puta dnevno), restoran, taverna, glavni bar, bar kraj bazena, olimpijski bazen sa delom za decu...

 

Jednokrevetna soba
22 udobne jednokrevetne sobe s modernim, elegantnim nameštajem i prekrasnim pogledom na more, kao i zeleni vrt. Sve jednokrevetne sobe mogu ugostiti maksimalno 1 odraslu osobu i 1 dete 0-12 godina. (obično bracni krevet za jednokratnu uporabu)

Standardna soba
174 komforne dvokrevetne sobe s modernim, elegantnim nameštajem i prekrasnim pogledom na more, kao i zeleni vrt. Sve dvokrevetne sobe mogu ugostiti 2-3 osobe (bračni ili dvosed s pomoćnim ležajem)

Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

 

Napomena:

Udaljenost od plaže 0m
Udaljenost od grada 2,00km
Udaljenost od aerodroma 100km

Otvoreni bazen
Ležaljke i suncobrani kraj bazena besplatno
Ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu
Iznajmljivanje peškira za plažu doplata 20(uz depozit)

ALL INCLUSIVE

http://www.poseidonpalace.gr/

Progam putovanja

Dinarski deo aranžmana:
Odrasli: 1500,00 din po osobi za čitav period boravka
Deca od 0 - 12 god. : besplatno

PROGRAM PUTOVANJA:  1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

poslednji dan  boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

* smeštaj u odabranom hotelu po  odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru

* usluge predstavnika

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

putno osiguranje Winer Stadische  na osiguaranu sumu do 30.000 € , samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji!

Individualne troškove putnika

Prevoz do odredišta 

PLAĆANJE SE VRŠI   U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU ZA DEVIZE  BANKE INTESE  NA DAN UPLATE! 

Način plaćanja:

Gotovinsko plaćanje : 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre početka aranžmana

Platne  kartice: Visa, Visa electron, Master,  Dina - isti uslovi kao i gotovina

Kreditne kartice: Maestro i American Express na 6 mesečnih rata bez kamate

Čekovi građana: Prilikom rezervacije uplaćuje se minimum 40% od ukupne sume aranžmana, ostatak je moguće plaćati čekovima na rate do 15.12.2014.

Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Oktopod travela

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

VAŽNE NAPOMENE

*Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.

* Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije telefonom.

* Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da  ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste  ili više kategorije. Agencija nemože uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.

Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.

* Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja  nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka .

Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori ili Beograd-Neos Marmaras. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel.

* Agencija pruža mogućnost autobuskog prevoza, s tim što je vreme polaska i povratka usklađeno sa smenama za apartmanski smeštaj .

* Transferi:

* ukoliko za Sitoniju bude manje od 35 putnika, moguće je organizovanje presedanja u drugi autobus/mini bus u Nea Mudanji;

* ukoliko za zapadnu stranu poluostrva Kasandra (Possidi, Nea Skioni, Sani itd) kao i zapadnu stranu poluostrva Sitonija (Porto Carras, Tristinika, Toroni, Porto Kufo) bude ispod 35 putnika postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo u Kalitei ili Pefkohoriju (za Kasandru) odnosno Nikitiju (za Sitoniju);

* autobuski prevoz do hotela na Halkidikiju se obavlja samo do hotela koji su na glavnom putu na relaciji Beograd-Pefkohori ili Beograd-Neos Marmaras a ukoliko se hotel ne nalazi na glavnom putu, putnik sam organizuje i plaća transfer od mesta izlaska do hotela i v.v. (mesto do kog se organizuje prevoz autobusom i odakle je potrebno da putnik organizuje transfer proveriti u agenciji);

* s obzirom da se poluostrvo Atos ne nalazi na glavnim putevima kojima se obavlja autobuski prevoz, transfer do i od hotela na ovom poluostrvu se dodatno naplaćuje po lokalnoj tarifi a mesto izlaska iz autobusa je Nea Mudanja, Metamorfosi ili Nikiti

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.

Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju .

*Putnici sami snose odgovornost za  lična putna dokumenta i njihovu validnost .
*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja  pri prelasku granice.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Oktopod travel , licenca OTP 130/2010 od 05.02.2010.