Berlin - 4 dana

/ Evropski gradovi 2019 / Avionom

TERMINI: 27.04.2019.;

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN BEOGRAD – BERLIN

Sastanak putnika sa predstavnikom agencije koji će putnicima uručiti putnu dokumentaciju na aerodromu „Nikola Tesla“  kod šaltera informacija dva sata pre poletanja aviona. Direktan let za Berlin JU350 (AirSerbia) u 07:10h, sletanje na berlinski aerodrom je u 09:00h. Nakon obavljenih pasoških i carinskih formalnosti, sastanak sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku  i odlazak na panoramsko razgledanje grada: BRANDERBURGER TOR, srce i decenijski simbol podeljenosti – REICHSTAG i najlepši berlinski trg GENDARMENMARKT –  KURFÜRSTENDAMM, elegantna trgovačka ulica i KaDeWe, poznata robna kuća sa luksuznim buticima- FRIEDRICHSTADT PALAST - prestižni bulevar UNTER DEN LINDEN – ALEXANDERPLATZ - BERLINER DOM  - BERLINER MAUEN, simbol Hladnog rata i  Gvozdene zavese – CHECKPOINT CHARLIE. Smeštaj u hotel posle 15.00h. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje.

2.DAN BERLIN - POTSDAM

Doručak. Srećan Uskrs! Slobodan dan u Berlinu ili fakultativni izlet u Potsdam. Noćenje.

3.DAN BERLIN – KRSTARENJE REKOM ŠPRE

Doručak. Slobodan dan u Berlinu – posetite Ostrvo muzeja, Tropsko ostrvo ili Zoo park  i fakultativno krstarenje rekom Špre.  Noćenje.

4.DAN BERLIN - BEOGRAD

Doručak.Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Sastanak grupe u zakazano vreme sa vodičem I organizovan transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd  JU355 u 20:40h I očekivano sletanje na aerodorm “Nikola Tesla” (prema aktuelnom redu letenja) je u 22:20h. Kraj programa.

Cenovnik i uslovi plaćanja:CENA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM  27.04-30.04.2019.

HOTEL

U DVOKREVETNOJ SOBI

U JEDNOKREVETNOJ SOBI

IBIS Mitte Berlin 2* (kod Alexander platza)

299 €

409€

Leonardo Royal Alexanderplatz 4*

319€

468€

 U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

  • Avionski prevoz kompanijom Air Serbia na relaciji Beograd –Berlin-Beograd
  • Smeštaj u izabranom hotelu u standard dvokrevetnim i  dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi tri noćenja sa doručkom (usluga je bife tzv. „švedski sto“)
  • Usluge turističkog vodiča na srpskom jeziku, obilaske prema programu, organizacione troškove.

 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

  • Aerodromske takse koje na dan objave programa iznose 121€ (YQ 68€, aerodromske takse u Beogradu I Berlinu 53€) i plaćaju se uz aranžman, a podložne su promenama
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog)
  • Fakultativni izleti I ulaznice za spomenike, muzeje  I sve programom nepomenute usluge. 
  • Individulani troškovi putnika koji nastanu u toku trajanja putovanja i sve programom neobuhvaćene usluge

       

FAKULTATIVNI IZLETI:

  • Potsdam 45€

Tokom 300 godina istorijski grad Potsdam sa svojim brojnim baroknim zgradama, uključujući palatu i park Sanssouci, Oranžeriju, Novu palatu, Šarlotinu palatu i palatu Sesilienhof, razvio se u jedan od najvećih bivših vojvodskih gradova u Evropi. Omiljeni grad pruske aristokratije, od Fridriha II Velikog do cele Hoencolern porodice, zadivljujuće lepote, nalazi se na samo sat vremena udaljenosti od Berlina. Izlet obuhvata odlazak/povratak vozom i razgledanje u pratnji lokalnog vodiča na srpskomjeziku. Ulasci u objekte se individualno plaćaju na licu mesta.

 

  • Krstarenje rekom Špre 25 €

 

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNE IZLETE:

PRIJAVA I UPLATA ZA POTSDAM JE OBAVEZNA PRILIKOM UPLATE ARANŽAMANA. Ostali izleti se biraju i plaćaju na destinaciji. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju izleta po navedenim cenama je 15. U slučaju manjeg broja zainteresovanih, organizator putovanja zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima.  Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima  i plaća prema kursu na dan uplate.  U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA -  Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express

3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 6 mesečnih rata)

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata svakog 15-og u mesecu

5. PREKO RAČUNA - uplata na račun

6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Oktopod Travel ima ugovor, na 6 rata.

Napomene:VAŽNE NAPOMENE:

U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu organizator putovanja zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Organizator putovanja ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava (pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja).

Aranžman je rađen na bazi minimum 20 plativih putnika. KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE JE 5 RADNIH DANA PRED PUT.

 

OPISI HOTELA

Hotel IBIS Berlin Mitte 2*BERLIN https://www.accorhotels.com/it/hotel-0357-ibis-berlin-mitte/index.shtml     

Hotel je standardnog IBIS kvaliteta iz lanca Accor hotela poznatog širom sveta. Udaljen je desetak minuta pešice od poznatog Alexander Platz-a, sa ostalih delova Berlina lako se stiže tramvajem M2 (stanica na 100m udaljenosti, Prenzlauer Allee/ Metzer Str.), a stanica metroa I gradske železnice je na Alexander Platzu. Sve sobe su standardno opremljene sa TWC, TV sa velikim izborom Sky kanala, besplatnim WiFi-em, prozori su zvučno izolovani te je miran I dobar san zagarantovan. Gostima hotela je na raspolaganju restoran gde se služi bife doručak, bar.

 

Hotel Leonardo Royal Alexanderplatz 4* BERLIN

https://www.leonardo-hotels.com/leonardo-royal-hotel-berlin-alexanderplatz

Hotel se nalazi u centru Berlina (Berlin’s Mitte) na 15-tak minuta udaljenosti od Alexander Platz-a. Autobuska i tramvajska stanica se nalaze ispred hotela. Sve standard sobe su sa TWC, SAT TV, WiFi.   Gostima hotela su na raspolaganju sauna I teretana na krovu, restoran i Leo 90 bar .

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja, usklađeni sa YUTA standardom, ukoliko drugačije nije navedeno u programu.


Cenovnik br. 1. od 10.01.2019.

Organizator putovanja Oktopod travel, licenca OTP 130/2010 od 05.02.2010.godine.

Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Bojanska 7
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41 555 55

info@oktopod.rs


NOVI BEOGRAD

Gandijeva 148 A

tel: (011) 41-55-556

oktopodnb@orion.rs


ZEMUN

Dr. Petra Markovića 18 (prekoputa okretnice 88)

tel: (011) 41-55-557

oktopod.zemun@hotmail.com


NOVI SAD

Stražilovska 27

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


ŠABAC

Gospodar Jevremova 20

tel: (015) 61-05-20

sabac@oktopod.rs


KRAGUJEVAC

Lole Ribara 6

tel: (034) 35-64-86

kragujevac@oktopod.rs


NIŠ

Obrenovićeva bb, lokal 17-P

tel: (018) 31-05-220

nis@oktopod.rs


LOZNICA

Pašićeva 1, lokal 25

tel: (015) 61-05-22

loznica@oktopod.rs


REPUBLIKA SRPSKA / BIJELJINA

Miloša Crnjanskog 20, Bijeljina

tel: +387 (055) 490 090

info@oktopod.ba


OVLAŠĆENI PRODAVCI
- FRANŠIZE -

ZVEZDARA

Bulevar Kralja Aleksandra 540

tel: (011) 4009 018

bulevar@oktopod.rs


VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342 303

oktopodvidikovac@gmail.com


UŽICE

Dimitrija Tucovića 36, TC Pariz 1 sp, lok 3

tel: (031) 510 999

oktopoduzice@gmail.com


ZRENJANIN

Vojvode Petra Bojovića 1 (Žitni trg)

tel: (023) 521 530

oktopodzrenjanin@gmail.com


KRUŠEVAC

Majke Jugovića 24 (bivša Zakićeva)

tel: (037) 21-05-22

oktopodkrusevac@gmail.com


AUSTRIJA / BEČ

Heinestrasse 3/2 1020 Wien

tel: +4312143808

office@mediasystem-wien.comAVIO KARTE
ONLINE