Prevoz: Autobusom
od 339€ cena po osobi
Preuzmite PDF dokument

 PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 26.04.  BEOGRAD - NOVI SAD

Polazak iz Beograda sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice u 20:00h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 21:30h sa parkinga bivše autobuske stanice ATP VOJVODINA (ugao Sentandrejskog puta i puta Novosadskog partizanskog odreda). Lagana noćna vožnja preko Mađarske do Austrije uz pauze zaa odmor i po potrebi grupe.

 

2. dan 27.04.  BEČ

Dolazak u Beč u ranim jutarnjim časovima. Po dolasku obilazak grada sa vodičem i upoznavanje sa centralnim znamenitostima Beča: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija...Nakon zajedničkog obilaska slobodno vreme. Smeštaj u hotel (posle 15h). Slobodno vreme. Noćenje.

 

3. dan 28.04.  BEČ - OUTLET PARNDORF

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta Parndorf. Nakon doručka slobodno vreme do polaska na izlet (oko 16h). Outlet Parndorf – čuveni outlet sa najpoznatijim robnim markama gde možete kupiti žensku, mušku, dečiju i sportsku garderobu i obuću, igračke, stvari za kuću, poklone, šminku...Povratak u Beč, kratka pauza i polazak za Pariz. Noćna vožnja prema Francuskoj.

 

4. dan 29.04.  PARIZ - KRSTARENJE SENOM

Dolazak u Pariz u podnevnim časovima. Panoramski obilazak Pariza: Trg Republike, Trg Konkord, Jelisejska polja, Ajfelova kula, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Marsova polja, Dom Invalida, Vojna akademija, Parlament, Latinska četvrt, Sorbona, Panteon, čuvena velelepna katedrala Notr Dam... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Mogućnost fakultativnog izleta - krstarenje Senom. Noćenje.

 

5. dan 30.04.  PARIZ - DVORAC VERSAJ - MUZEJ LUVR

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta do čuvenog dvorca Versaj. Versaj - rezidencija kralja Luja XIV poznatijeg kao Kralj Sunca. Obilazak dvorca a potom šetnja predivnim parkom Versaja. Nakon obilaska dvorca i slobodnog vremena u parkovima povratak u Pariz. U poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog izleta u Luvr. Luvr svakako spada u najčuvenije i najbogatije muzeja na svetu samim tim što se u njemu čuva čuvena da Vinčijeva "Mona Liza". Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

 

6. dan 01.05.  PARIZ - DIZNILEND

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta do zabavnog parka Diznilend. Diznilend, poznat i kao najsrećnije mesto na svetu, je tematski zabavni park izgrađen po zamisli Volta Diznija osnivača najpoznatijih crtanih filmova. Popularnost Diznijevih parkova se najbolje ogleda u brojevima, prosečno oko 50.000-55.000 ljudi dnevno poseti Diznijeve parkove i oni se nalaze na prva dva mesta najpopularnijih zabavnih parkova na svetu u pogledu broja posetilaca. Povratak u Pariz u poslepodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

7. dan  02.05. PARIZ - MONMARTR

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualnu šetnju ili odlazak na fakultativni obilazak najlepše boemske četvrti Pariza - Monmartr i poseta prelepoj crkvi Sakr Ker (Sveto Srce). Odlazak gradskim prevozom. Monmartr je najvernije sačuvao izgled starog Pariza sa krivudavim ulicama i starim kućama. U drugoj polovini XIX veka bio je centar umetničkog i boemskog života, pa je to dobrim delom i danas. Njegove ulice, kafane, barove, zabavna pozorišta ovekovečile su čuvene ličnosti, poput slikara Tuluz-Lotrek, Renoar, Bonar, Utrilo i mnogi drugi. Na Monmartru se nalazi i crkva Sakr-Ker, na čijem se prostoru nalazi i poznato groblje Monmartr na kome su sahranjene mnoge poznate ličnosti. Šetnju nastavljamo do čuvenog kabarea Moulin Rouge (Mulen Ruž). Mulen Ruž je čuveni kabare u Parizu, koji je po svom otvaranju bio stecište aristokratije i bogatih industrijalaca, dok danas predstavlja jednu od najpoznatijih turističkih atrakcija grada. Nakon zajedničke šetnje slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Minhen. Noćna vožnja kroz Francusku i Nemačku prema Minhenu.

 

 

8. dan  03.05.  MINHEN

Dolazak u Minhen u prepodnevnim časovima. Pešačko razgledanje Minhena: crkva Sv. Petra - najstarija  crkva u Minhenu, Kraljevska palata, Nacionalna opera, Karlov trg, Marienplac...Slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima smeštah u hotel. Noćenje.

 

9. dan 04.05. MINHEN

Odjava iz hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnogizleta pešačka tura po Minhenu. Odlazak gradskim prevozom do centra Minhena, obilazak jevrejske četvrti, sinagoge, gradski muzej, Gartenerplatz, Trg Max-Joseph-Platz, rezidencija porodice Vitelsbah, Odeonplatz...Nakon zajedničkom obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Nemačku, Austriju i Mađarsku prema Beogradu.

 

10. dan 05.05.  NOVI SAD - BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad i Beograd u prepodnevnim časovima.  (Kraj usluga)Termin

SPECIJAL   

(za odredjeni broj soba)

Cena aranžmana

26.04 - 05.05.2023.

339 €

399 €

 Popusti i doplate:

•    treća odrasla osoba u pomoćnom ležaju ima popust 15 € (trokrevetne sobe su na upit)
•    dete od 2 do 12 godina u pomoćnom ležaju ima popust 25 € (trokrevetne sobe su na upit)
•    doplata za jednokrevetnu sobu 140 € za program

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
•    Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga  pića i hrane tokom putovanja) na relaciji navedenim u programu
•    Asistencija pratioca grupe
•    Smeštaj u Beču u hotelu 3* na bazi jednog noćenja sa doručkom u 1/2 sobama (1/1 i 1/2+1 sobe su na upit)

•    Smeštaj u Parizu u hotelu 2* na bazi tri noćenja sa doručkom u 1/2 sobama (1/1 i 1/2+1 sobe su na upit)

•    Smeštaj u Minhenu hotelu sa 3* na bazi jednog noćenja sa doručkom u 1/2 sobama (1/1 i 1/2+1 sobe su na upit)
•    Obilazak Beča, Pariza i Minhena

•    Troškovi organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
•    Ulaznice i fakultativne izlete
•    Individualne troškove
•    Putno osiguranje u iznosu od 1,5 € po osobi/dnevno (17-71g), 0,7€ (0,6 – 16,99 g), 2,8€ (71-84g). Suma osiguranja 30.000 €

 

CENE FAKULTTAIVNIH IZLETA: (Minimum za realizaciju fakultativnih izleta i poseta je 25 putnika. Deca do 12 godina ostavaruju određeni popust)

•    Parndorf – 10€ odrasli i deca
•    Krstarenje Senom - 20€ odrasli / 15€ deca
•    Dvorac Versaj – 50 € odrasli / 40 € deca
•    Muzej Luvr – 45 € / 35 € deca

•    Diznilend (sa ulaznicom za zabavni park) - 140 € odrasli / 125 € deca
•    Monmartr - 15€ odrasli i deca (nije uključena karta za gradski prevoz)
•    Pešačka tura Minhen – 15 € odrasli i deca (nije uključena karta za gradski prevoz)

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

OPIS HOTELA: Smeštaj je hotelima u rangu 2*/3*. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta ili u sličnom (tačan hotel znaće se dva dana pred početak aranžmana):

HOTEL LIFE 3* - BEČ

Hotel je udaljen oko 20km od centra Beča sa kojim je povezan gradskim prevozom. Najbliža stanica prevoza udaljena oko 15 minuta hoda.  Hotel poseduje restoran, bar, parking, wi-fi internet konekciju..Svaka smeštajna jedinica ovog hotela sadrži sopstveno kupatilo, TV, telefon...Doručak kontinentalni švedski sto.

https://lifehotelvienna.com/en/hotel/

IBIS BUDGET CHEVILLY LARUE 2* - PARIZ

Hotel se nalazi 10ak km od centar Pariza i na 10ak minuta hoda ili dve tramvajske stanice do metro linije broj 7 kojom se stiže do samog centra. Hotel posedeuje restoran, bar, parking...Svaka smeštajna jedinica ovog hotela sadrži sopstveno kupatilo, TV, telefon...Doručak kontinentalni švedski sto.

https://all.accor.com/hotel/5090/index.fr.shtml?utm_campaign=seo+maps&utm_medium=seo+maps&utm_source=google+Maps

HOLIDAY INN MUNCHEN SUD 3* - MINHEN

Hotel se nalazi na oko 8 km od centar Minhena i na oko 400m od metro stanice. Hotel posedeuje restoran, bar, parking...Svaka smeštajna jedinica ovog hotela sadrži sopstveno kupatilo, TV, telefon...Doručak kontinentalni švedski sto.

https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/gb/en/munich/mucso/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-HI-_-DE-_-MUCSO

 

NAPOMENA ZA HOTEL:

Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.

Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.oktopod.rs

VIZE:

*  Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova,mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU

*  Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.

Organizator ne snosi odgovornost i nije dužan upoznati putnike državljane drugih država na uslove (vizne, carinske, zdravstvene i dr.) koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, već je obaveza stranog državljanina da se informiše kod nadležnog konzulata i da Putnik sam potrebne uslove i isprave obezbedi blagovremeno i uredno. 

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

* U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.

* Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.oktopod.rs

*U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

* Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

OPŠTE NAPOMENE:

                      Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme, mesto polaska i naziv hotela

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa

Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.

Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.

Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

 

Aranžman je rađen na bazi od minimum 70 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Organizator putovanja je Turistička agencija „OKTOPOD TRAVEL“-a, Licenca OTP 105/2021 kategorije A od 08.10.2021. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

 

Program br.1 od 23.03.2023. Licenca Ministarstva Turizma OTP 105/2021 kategorije A od 08.10.2021.godine.

Beograd centrala
Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs
5 mins You
Pic
Hey there, we’re just writing to let you know that you’ve been subscribed to a repository on GitHub.
Pic
Brian Cox 1 Hour
Ok, Understood!
2 Hours You
Pic
You’ll receive notifications for all issues, pull requests!
Pic
Brian Cox 3 Hours
You can unwatch this repository immediately by clicking here: Keenthemes.com
4 Hours You
Pic
Most purchased Business courses during this sale!
Pic
Brian Cox 5 Hours
Company BBQ to celebrate the last quater achievements and goals. Food and drinks provided
Just now You
Pic
Pic
Brian Cox Just now
Right before vacation season we have the next Big Deal for you.

Kontakt

Beograd

Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs

Beograd

Gandijeva 148a, Beograd, Srbija
(Piramida kockica)
tel: +381 11 41 55 555
email: piramida@oktopod.rs

Novi Sad

Petra Drapšina 47, Novi Sad, Srbija
tel: +381 21 31 05 220
email: novisad@oktopod.rs

Niš

Svetozara Markovića br.30, Niš, Srbija
tel: +381 18 310 52 20
email: nis@oktopod.rs

Ovlašćeni prodavci - Franšize

Vidikovac

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a, Beograd, Srbija
tel: +381 11 2342 303
email: oktopodvidikovac@gmail.com

Zvezdara

Okto Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 540, Beograd, Srbija
tel: +381 11 4009 018
mob: +381 63 833 88 26
email: oktotravel2018@gmail.com

Jagodina

JUNIOR TRAVEL d.o.o. Kneginje Milice 49, Jagodina, Srbija
mob: +381 65 884 20 24
mob: +381 66 282 585
email: oktopodjagodina@gmail.com