Pariz - 5 dana

/ Evropski gradovi 2019 / Avionom

TERMINI: 03.10.2019.;

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan      (03.oktobar 2019.)                       Beograd – Pariz

Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Let za Pariz u 06:40h, kompanijom Air Serbia na liniji JU310. Sletanje u Pariz u 09:15h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada:Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Invalidi, ostrvo Site, katedrala Notr-Dam… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.

2.dan      (04.oktobar 2019.)                              Pariz

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili poludnevna fakultativna poseta kraljevskom dvorcu i muzeju Luvr. Započet kao vojno utvrđenje krajem XII veka Luvr je postao kraljevska rezidencija krajem XIV veka. Dvorac u da­naš­njem smislu te reči postao je za vreme Fransoa I, početkom XVI veka. Posle Francuske revolucije pretvoren je u muzej 1793. godine. Danas ima reputaciju najslavnijeg i najbogatijeg muzeja u svetu. Poseduje kolekciju od oko 440.000 umetničkih predmeta koju nikada niko nije video u celosti. U osam odeljaka izloženo oko 35.000 eksponata, od praistorije do sredine 19. veka, koje svakodnevno obiđe u proseku preko 20.000 posetilaca. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan    (05.oktobar 2019.)                             Pariz

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Versaj. Veličanstveni dvorac Luja XIV predstavlja jedno od najvećih dostignuća francuske umetnosti XVIII veka, zbog čega je uvršten u UNESCO-vu listu svetske kulturne baštine. Kralj Luj XIII započeo je izgradnju objekta, a njegov sin, Luj XIV, je transformisao iz vikendice u raskošnu palatu. Palata je postala sedište moći i vlade Francuske i to je bila sve do Francuske revolucije 1789. godine. U XIX veku palata je pretvorena u francuski istorijski muzej. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i “Dvorana ogledala”. Povratak u Pariz. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan     (06.oktobar 2019.)                            Pariz

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak četvrti Monmartr, u pratnji vodiča. Ovaj deo grada je pozant i kao boemska četvrt, a nalazi se na jednom od 11 brda i brežuljaka na kojima leži Pariz. Na samom vrhu se uzdiže bazilika Sakr Ker, čija su kopula i zvonik jedan od najmarkatnijih simbola grada. Upravo ispred ove bazilike se nalazi i čuveni vidokovac, odakle se pruža pogled na Pariz. Sledi šetnja ulicama oko glavnig trga Tertr, gde se mogu videti desetine slikara sa štafelajima na kaldrmi, brojni kafei i barovi. Šetnja se završava na trgovima Pigal i Blanš u samom podnožju, gde se nalazi i kabare „Mulen Ruž”, takođe jedan od simbola grada...Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5.dan     (07.oktobar 2019.)                            Pariz – Beograd

Doručak i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Let za Beograd na liniji JU315 u 20:30h. Sletanje u Beograd u 22:50h. Kraj programa.

Cenovnik i uslovi plaćanja:Cena po osobi za navedeni period u €

Hotel/kategorija

Tip sobe

usluga

03.10. – 07.10.2019.

5 dana / 4 noćenja

IBIS LA DEFENSE 3*

1/2

 

BB

599

dete 2-12 god.

452

jednokrevetna soba

819

  Legenda: 1/2-dvokrevetna soba, 1/1-jednokrevetna soba, BB-noćenje sa doručkom (samoposluživanje-izbor više jela).

              

OPIS HOTELA:

IBIS LA DEFENSE ***                                                                                                                                                                  

http://https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml                                                                

Lokacija: U kvartu La Defensa, nedaleko od metro stanice, u blizini Champs Elysea i i Trijumfale kapije.

Sobe: Hotel raspolaže sa 286 soba, svaka ima kupatilo, klima uređaj, TV, telefon, wifi internet.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela su restoran i dve sale za sastanke.

Oktopod Travel zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste kategorije.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

● Poludnevna poseta dvorcu i muzeju Luvr.Cena: 55 evra. U cenu je uključen dvočasovni obilazak Luvra po programu u pratnji vodiča i ulaznica.

● Poludnevni obilazak Monmartra u trajanju od oko tri sata. Cena: 25 evra. U cenu je uključenausluga lokalnog vodiča i karta za prevoz metroom. Individualni povratak u hotel.

●Poludnevni izlet “Versaj”.Cena: 70 evra. U cenu je uključena usluga lokalnog vodiča, ulaznice i prevoz vozom.

● Prijavljivanje za fakultativne izlete i posete je prilikom prijavljivanja zaputovanje, a pladanje je u Parizu, isključivo u evrima i u efektivi. Potrebno je najmanje 15 učesnika za realizaciju ovog izleta i posete. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene *Sve cene su informativnog karaktera, za minimum 15 prijavljenih putnika.

 

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

  • Avio prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd kompanijom Air Serbia
  • Aerodromske takse (144 eur, čiji je iznos podložan promeni)
  • Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
  • 4 noćenja sa doručkom u navedenom hotelu 3*
  • Panoramsko razgledanje grada
  • Usluge vodiča na srpskom jeziku
  • Troškovi organizacije putovanja

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

  • Fakultativni izleti
  • Putno zdravstveno osiguranje

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima.  Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima  i plaća prema kursu na dan uplate.  U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA -  Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express

3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 3 mesečne rate)

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 3 mesečne rate, svakog 15-og u mesecu.

5. PREKO RAČUNA - uplata na račun

6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Oktopod travel ima ugovor, na 3 rate.

 

 

HOTELSKI SMEŠTAJ:

U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

POMOĆNI KREVET:

U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na  prostor u vašoj sobi.

 

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ..) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs  ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

 

PUTNA DOKUMENTA: 

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka).

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaće­nog avansa.

Napomene:NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole  se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

 

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 20 KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

 

CENOVNIK BR. 1 VAŽI OD 15.08.2019.

Organizator putovanja je Turistička agencija Oktopod travel, licenca OTP br. 130/2010. od 05.02.2010.

Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Velimira Bate Živojinovića 7 (bivša Bojanska)
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41 555 55

info@oktopod.rs


NOVI BEOGRAD

Gandijeva 148 A

tel: (011) 41-55-550

piramida@oktopod.rs


ZEMUN

Dr. Petra Markovića 18 (prekoputa okretnice 88)

tel: (011) 26-16-297

oktopod.zemun@hotmail.com


NOVI SAD

Stražilovska 27

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


ŠABAC

Gospodar Jevremova 20

tel: (015) 61-05-20

sabac@oktopod.rs


KRAGUJEVAC

Lole Ribara 6

tel: (034) 35-64-86

kragujevac@oktopod.rs


NIŠ

Obrenovićeva bb, lokal 17-P

tel: (018) 31-05-220

nis@oktopod.rs


LOZNICA

Pašićeva 1, lokal 25

tel: (015) 61-05-22

loznica@oktopod.rs


REPUBLIKA SRPSKA / BIJELJINA

Miloša Crnjanskog 20, Bijeljina

tel: +387 (055) 490 090

info@oktopod.ba


OVLAŠĆENI PRODAVCI
- FRANŠIZE -

ZVEZDARA

Bulevar Kralja Aleksandra 540

tel: (011) 4009 018

bulevar@oktopod.rs


VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342 303

oktopodvidikovac@gmail.com


UŽICE

Dimitrija Tucovića 36, TC Pariz 1 sp, lok 3

tel: (031) 510 999

oktopoduzice@gmail.com


ZRENJANIN

Vojvode Petra Bojovića 1 (Žitni trg)

tel: (023) 521 530

oktopodzrenjanin@gmail.com


KRUŠEVAC

Majke Jugovića 24 (bivša Zakićeva)

tel: (037) 21-05-22

oktopodkrusevac@gmail.com


AUSTRIJA / BEČ

Heinestrasse 3/2 1020 Wien

tel: +4312143808

office@mediasystem-wien.comAVIO KARTE
ONLINE