BARCELO TIRAN SHARM RESORT 5*

Egipat 2020 / Sharm El Sheikh

Lokacija: Hotel Barcelo Tiran Sharm Resort je moderno sagrađen hotel španskog lanca, smešten u krajnjem severnom delu zaliva Nabq Bay, sa pogledom na ostrvo Tiran i rivijeru Akabe. Hotel je smešten na prostranoj, 800m dugoj, uređenoj peščano plaži sa koralnim grebenom u jednom manjem delu. Udaljen je 12 km od aerodroma i 18 km od centra Nama Bej.

Sobe: Hotel ima 345 moderno uređenih i prostranih (45-50 m2) soba: kupatilo, fen, klima uređaj, TV, aparat za kafu i čaj, telefon, internet (uz doplatu), sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Barcelo Tiran Sharm Resort osim glavnog, u svom kompleksu ima i 2 a la carte restorana, mediteranski i riblji, 4 tematska bara, besplatan wi-fi u lobiju, šoping centar, suvenirnica, salon lepote, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava: Hotel u svom sastavu ima 2 spoljašnja bazena, 1 koji se greje zimi, đakuzi, dečiji bazen, teniske terene, odbojku na plaži, ronilački centar a u sklopu modernog spa centra su sauna, parno kupatilo, prostorije za tretmane i masaže i fitnes centar. O najmlađim gostima brine tim animatora u dečijem klubu i mini diskoteci. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

Cenovnik

Program putovanja:

KAIRO

Letovanje u Sharm el Sheikh-u je idealna prilika za posetu Kairu. Izlet započinje obilaskom platoa Giza na kojoj su Keopsova, Kefrenova i Mikerinova piramida, dolinski hram kralja Kefrena i čuvena Sfinga. Nastavak panoramskog razgledanja grada, poseta Nacionalnom Muzeju staroegipatske istorije i umetnosti, razgledanje eksponata iz vremena stare Egipatske civilizacije i blaga iz Tutankamonove grobnice.

 

MANASTIR SVETE KATARINE

Ne propustite priliku da tokom letovanja u Sharm el Sheikh-u, obilazak Manastira Svete Katarine Smešten u podnožju Mojsijeve gore, na čijem vrhu je Mojsije primio 10 Božijih zapovesti. Manastir se smatra za najstarije naseljen hrišćanski manastir na svetu. Osnovao ga je rimski imperator Justinijan 527. godine. Temelji ovog manastira su postavljeni još u 330 godine kada je sagrađena kapela na mestu gde je Mojsije ugledao Plamteći žbun. Manastir je dobio ime Sveta Katarina u 9. veku.

MOJSIJEVA GORA I MANASTIR SVETE KATARINE

Svoje letovanje u Sharm el Sheikh-u u svakako upotpunute nekim od ponuđenih istorijskih izleta. Hodočašće na Mojsijevu Goru (2285 m nadmorske visine) na čijem vrhu je prorok Mojsije primio 10 Božijih zapovesti. Vožnja duž sinajske pustinje do mesta uspona kod manastira Svete Katarine. Penjanje na Mojsijevu Goru započinjete od manastira Svete Katarine. Nakon 3 sata, baš u vreme izlaska sunca, stižete na vrh Mojsijeve Gore, sa koga se pruža predivan pogled na Sinajske planine i Akabski zaliv.

JERUSALIM I MRTVO MORE, IZRAEL

Sveti grad Jerusalim, religijski centar Jevreja, Hrišćana i Muslimana, možete posetiti tokom letovanja u Sharm el Sheikh-u. Tragovi jerusalimske 3000 godina duge i bogate istorije ogledaju se u velelepnim zdanjima i zanimljivim pričama. Vožnja kroz sinajsku pustinju do granice sa Izraelom i Tabe. Dolazak u ranim jutarnjim satima do Mrtvog mora prilika je za odmor i kupanje u najslanijem moru na svetu. Nastavak putovanja jos jedan sat do Jerusalima.

PETRA, JORDAN

Petra u Jordanu, blago antičkog sveta, klesan u kamenu stari grad nabetajske civilizacije, duboko sakriven iza skoro neprobojne barijere planina, zaseni svakog posetioca. Nekada cenjena zbog svoje razvijene kulture, bogatstva, velelepne arhitekture i genijalnog kompleksa nasipa, Petra je danas jedno od novih 7 svetskih čuda. Iz Vašeg letovališta, Sharm el Sheikh, putovaćete sinajskom pustinjom do mesta Nuweiba. Sledi ukrcavanje na brod, plovidba preko Akabskog zaliva i iskrcavanje u luku Akaba.

OSTRVO TIRAN

Krstarenje do ostrva Tiran, snorkling i ronjenje, će sigurno doprineti da Vam letovanje u Sharm el Sheikh-u ostane kao jedno nezaboravno iskustvo. Bogat podvodni svet ostrva Tiran ronioci uvek iznova posećuju. Gosti koji će po prvi put zaroniti u vode Crvenog mora doživeće šarenilo boja i živog sveta i videti fantastične koralne grebene. Polazak iz hotela, prevoz do marine. Dodela opreme - maske i peraja, ukrcavanje na brod. Tokom izleta se prave pauze za kupanje, snorkling i ronjenje.

SAFARI

Vožnja kroz Sinajsku pustinju pred zalazak sunca motorima na 4 točka, odmor pod beduinskim šatorom, čaj sa Beduinima i mogućnost jahanja kamila. Uzbudljiv način da upotpunite svoje letovanje u Sharm el Sheikh-u.

Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Velimira Bate Živojinovića 7 (bivša Bojanska)
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41 555 55

info@oktopod.rs


NOVI BEOGRAD

Gandijeva 148 A

tel: (011) 41-55-550

piramida@oktopod.rs


ZEMUN

Dr. Petra Markovića 18 (prekoputa okretnice 88)

tel: (011) 26-16-297

oktopod.zemun@hotmail.com


NOVI SAD

Stražilovska 27

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


ŠABAC

Gospodar Jevremova 20

tel: (015) 61-05-20

sabac@oktopod.rs


NIŠ

Obrenovićeva bb, lokal 17-P

tel: (018) 31-05-220

nis@oktopod.rs


SREMSKA MITROVICA

Šećer sokak 17

tel: (022) 618 373;

s.mitrovica@oktopod.rs


REPUBLIKA SRPSKA / BIJELJINA

Miloša Crnjanskog 20, Bijeljina

tel: +387 (055) 490 090

info@oktopod.ba


OVLAŠĆENI PRODAVCI
- FRANŠIZE -

VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342 303

oktopodvidikovac@gmail.com


ZVEZDARA

Okto Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 540

tel: (011) 4009 018

bulevar@oktopod.rs


BANOVO BRDO

Nika Travel, Požeška 79, TC City Hall, lokal 2.17

tel: (011) 411 7744

oktopodbanovobrdo@gmail.com


ZRENJANIN

Big Bear Travel, Vojvode Petra Bojovića 1 (Žitni trg)

tel: (023) 521 530

oktopodzrenjanin@gmail.com


KRUŠEVAC

IRIS 037 D.O.O. Majke Jugovića 24 (bivša Zakićeva)

tel: (037) 350-20-28

oktopodkrusevac@gmail.com


JAGODINA

JUNIOR TRAVEL d.o.o. Kneginje Milice 49, Jagodina

tel: (035) 884-20-24

oktopodjagodina@gmail.com


AUSTRIJA / BEČ

Heinestrasse 3/2 1020 Wien

tel: +4312143808

office@mediasystem-wien.comAVIO KARTE
ONLINE