KUBA

/ Daleke destinacije 2017

Najveće ostrvo Karipskog arhipelaga o kome ste čuli priče i videli TV priloge, gde vam se čini da je vreme stalo u šestdesetim godinama - popularna vozila oldtajmeri koji i dalje kruže ulicama Havane, Salsa ritam koji dopire sa svih strana, dim cigare Tompus.

Verovatno ste tako i vi zamislili izgled Kube - vreme je da se upoznate i doživite je!

Duge peščane plaže Varadera, opuštanje ispod Palmi, jedrenje ili ronjenje i upoznavanje sa morskim svetom Karipskog arhipelaga.

 

Memories Varadero 4*

Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži. Resort poseuje manji vodeni deo sa bazenima i toboganom, namenjen je parovima i porodicama. Ležaljke i sundobrani se nalaze na bazenu i na plaži. U sastavu hotela je glavni restoran
 „Culinarium“, 6 À-la-carte restorana, 6 Bars, Suvenirnica, Internet veza (bežični internet uz dopatu), Frizer, Salon lepote, Sauna (uz doplatu), Banka.

Deluxe sobe: veličine oko 29 kvadratnih metara sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), TV, Radio, Telefon, Klima uredjaj, Minibar, Sef, manji ugao za sedenje, Balkon ili Terasa sa pogledom na vrt.
Od zabave u ponudi su dnevne i večernje animacije sa zabavnim programom, diskoteka i veče folklora.
Usluga ishrane je all inclusive - sve uključeno, servira se po principu "švedskog stola" - samoposluženje (doručak, ručak, večera), užine, besplatna domaća i strana pića (koja se nalaze na all inclusive listi)


Sol Sirenas Coral resort 4*
Opis: hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži dužine oko 2km, centar Varadera sa restoranima, prodavnicama i barovima je na oko 2 km udaljenosti od hotela. Resort se sastoji iz glavne zgrade i nekoliko manjih 
zgrada, prijemnog dela sa recepcijom, internet uglom, 9 restorana i 8 barova, spoljnim bazenom sa slanom vodom i odvojenim delom za decu i sunčanom terasom. Ležaljke, suncobrani i prostirke koje se nalaze pored bazena su bez doplate za goste objekta. Uz doplatu je dostupno: sef, internet veza, parking i pranje veša. Sobe su konforne, veličine oko 34 m², kupatilo (Tuš WC ili kada i fen za sušenje kose), telefon, sef koji se izdaje u najam, internet veza (uz doplatu), SAT TV, minibar, klima uredjaj (uz doplatu), balkon ili terasa. Usluga je all inclusive - samoposluženje, izbor više obroka - doručak, ručak i večera "švedski sto", domaća alkoholna i bezalkoholna pića

Sol Palmeras 4*
Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži na oko 8 km od Varadera. 
Hotel raspolaže sa ukupno 3 otvorena bazena (ležaljke, suncobrani i peškiri pored bazena i na plaži), 6 Restorana i 7 Barova, 5 À-la-carte-Restorana, Steak House. Sauna, Frizer (uz doplatu), Internet veza (bežični internet uz doplatu),butici i suvenirnice.
Standardne sobe: veličine oko 30 kvadratnih metara, kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), Telefon, TV, Klima uredjaj, aparat za pripremu kafe / čaja, Sef, delom sa balkonom i pogledom na vrt. 
Od zabave u ponudi su dnevni i večernji zabavni programi i animacioni programi
Usluga ishrane je all inclusive - sve uključeno, servira se po principu "švedskog stola" - samoposluženje, piće dobrodošlice, svi obroci (doručak, ručak, večera), užine i pića.

Blau Marina Varadero 5*
Nalazi se na samoj peščanoj plaži dužine oko 2 km, do centra varadera je oko 20 km. 
Sastoji se iz dva dela Blau Marina Varadero i dela namenjenog samo za odrasle - Adult Only-Blau Privilege Cayo Libertad na susednom ostrvu. U sastavu hotela je glavni restoran, 4 À-la-carte Restorana (3 puta nedeljno su otvoreni samo uz predhodnu najavu), 3 Bara, 3 bazena i 4 bara pored bazena (ležaljke, suncobrani i peškiri na plažu pored bazena i na plaži), poslovni centar (internet konekcija uz doplatu), room service dostupan 24 sata (dosputno uz doplatu), prodavnice.
Standard soba Seaview: veličine oko 30 kvadratnih metara, sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose),  TV, Telefon, Klima uredjaj, Ventilator, Minibar, aparat za pripremu kafe / čaja, Terasa ili Balkon sa pogledom na more.
Od zabave su u ponudi pozorište sa živim nastupima, zabavni programi, diskoteka
Usluga ishrane je all inclusive - sve uključeno, servira se po principu "švedskog stola" - samoposluženje, piće dobrodošlice, svi obroci (doručak, ručak, večera), užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (odredjena inostrana pića koja se nalaze u okviru all inclusive usluge) .

Cenovnik

 

04.04 - 14.04.2017.

25.04 - 05.05.2017.

20.05 - 30.05.2017.

Memories Varadero 4*

Classic soba

1.369,00.- Evra

All inclusive

1.533,00.- Evra

All inclusive

1.199,00.- Evra

All inclusive

Sol Sirenas coral resort 4*

Standard soba

1.289,00.- Evra

All inclusive

1.149,00.- Evra

All inclusive

929,00.- Evra

All inclusive

Sol Palmeras 4*

Standard soba

1.599,00.- Evra

All inclusive

1.805,00.- Evra

All inclusive

1.383,00.- Evra

All inclusive

Blau Marina Varadero 5*

Standard soba

1.429,00.- Evra

All Inclusive

1.796,00.- Evra

All inclusive

1.537,00.- Evra

All inclusive

Cena je po osobi u dvokrevetnoj sobi / svi hoteli se nalaze u Varaderu

 

U cenu aranžmana je uračunato:

  • 9 noćenja u izabranom objektu i uslugom all inclusive; smeštaj je u dvokrevetnim sobama
  • Avio karta na relaciji Beograd / Havana / Beograd sa avio kompanijom Aeroflot i obaveznim presedanjem u Moskvi (aerodorm Šeremetjevo) u oba smera - avio karte su ekonomske klase, promena jedino uz doplatu (letovi traju po smeru do 15 sati sa presedanjima i čekanju izmedju letova)
  • Transfer aerodrom Havana / hotel Varadero / aerodrom Varadero

 

U cenu aražmana nije uračunato:

➔     Aerodromske takse po osobi u iznosu od 312,00.- Evra po osobi

➔     Izleti

➔     Osiguranje

➔     Individualni troškovi

 

Viza za putnike sa pasošima Republike Srbije nije potrebna za boravak na Kubi do 90 dana.

Viza za putnike sa pasošima Republike Srbije nije potrebna za tranzit kroz zemlje Evropske Unije.

 

Navedene cene su informativnog karaktera i podložne su promeni usled popunjenosti kapaciteta hotelskog smeštaja i / ili avio prevoza.

 

 

Ukoliko se odlučite za neki drugi objekat koji nije u našoj ponudi, slobodno nam se obratite kako bi napravili ponudu po vašoj želji.

 

MOGUĆNOST KOMBINACIJE: 7 DANA VARADERO + 3 DANA HAVANA!

Za detalje se možete slobodno obratiti

Način plaćanja:

• 60 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 35 DANA PRED PUT.

• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).

• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI

 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 Sve navedene ponude su individualnog tipa. Na licu mesta brigu o klijentima vode lokalni partneri, od sletanja na aerodrom Havana (Jose Martin), transfera do / od hotela i hotelskog smeštaja. Partneri na destinacijama govore samo strani jezik - Engleski. Nemamo mogućnost obezbedjenja predstavnika koji govori srpski jezik.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

Fotografije i opisi hotela: WWW.OKTOPOD.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD” uskladjeni sa YUTA standardom

Organizator putovanja je Turistička agencija „OKTOPOD TRAVEL“-a,

Licenca OTP 130/2010 izdata 05.02.2010. godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Cenovnik br.2, važi od 25.03.2017.