Kuba

Daleke destinacije 2019 / Individualna putovanja

Najveće ostrvo Karipskog arhipelaga, gde vam se čini da je vreme stalo u šestdesetim godinama - popularna vozila oldtajmeri koji i dalje kruže ulicama Havane i barovi iz kojih dopiru zvuci pesme "Comadante Che Guevara", slike Fidela Kastra, Salsa ritam koji dopire sa svih strana, dim cigare Tompus.

Verovatno ste tako i vi zamislili izgled Kube - vreme je da se upoznate i doživite je!

Duge peščane plaže Varadera, opuštanje ispod Palmi, jedrenje ili ronjenje i upoznavanje sa morskim svetom Karipskog arhipelaga. Iskoristite pesak plaže za trčanje i pisanje poruke dragim osobama, ne mislite na svakodnevicu i udahnite miris mora - odmor iz snova agencije Oktopod travel traje i ne želite da se završi

 

 

Hotel Bella Costa 4*

Položaj: hotel se nalazi u Varaderu, na samoj plaži. Od aerodroma u Havani je udaljen oko 155 km.

Sadržaj: u sastavu hotela je recepcija, 4 Restorana (Jimmy's Buffet, el Mirador, A-la-carte-Restaurant Martino's, A-la-carte-Restaurant Munasan), 7 barova, internet ugao (uz doplatu), menjačnica, spoljni bazen i bazen za decu, dečiji mini-klub (za decu starosti od 4 do 12godina), lekar (uz doplatu), usluge pranja / peglanja (uz doplatu). Od sportskih aktivnosti na raspolaganju klijentima je kajak, ronjenje sa disaljkom (rekreativno), jedrenje, korišćenje terena za korašku i odbojku na pesku, bilijar. Uz doplatu je dostupna sauna i masaža, kao i usluge u salonu za ulepšavanje.

Sobe: dvokrevetne sa kupatilom (Tuš WC sa fenom za sušenje kose), DVD uredjaj, SAT TV, aparat za pripremu kafe / caja, mini-bar (sadrzaj istog uz doplatu), telefon, sef (uz doplatu). Sobe poseduju ili balkon ili terasu. Sobe gledaju na vrt, za sobe sa pogledom na more se šalje upit i doplaćuje se izbor takve smeštajne jedinice.

Ishrana: all inclusive (sve uključeno): doručak, ručak, večera je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka. Tokom dana su dostupna okrepljenja u vidu užina; lokalna alkoholna i bezalkohlna pića su besplatna.

Link:  http://www.cubanacan.cu/en/hotelview/bella-costa

 

Memories Varadero 4*

Položaj: nalazi se na samoj peščanoj plazi, oko 18 km udaljenosti od grada Varadero sa brojnim prodavnicama, restoranima i barovima. Aerodrom u Havani se nalazi na oko 110km.

Sadržaj: hotel je izgradjen u kolonijalnom stilu gradnje, tipičnim za Kubu. U sastavu hotela je recepcija, prijemni deo, internet deo (uz doplatu), 8 Restorana (azijatski, italijanski, kubanski, mediteranski, meksikanski i restoran na plaži), 8 Barova, minimarket, pozorište, 2 bazena sa slanom vodom, 2 dečija bazena, dečije igraliste. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu - besplatno korišćenje pored bazena i na plaži. Od sportskih aktivnosti klijentima na raspolaganju stoji fitness sala, od vodenih sportova korišćenje kajaka, katamarana, ronjenje sa disaljkom rekreativnog tipa, akvabik, jedrenje; korišćenje teniskih terena, terena za odbojku, pikado, spa-centar, sauna. Uz doplatu je dostupno korišćenje wellness dela, masaža i salon lepote.

Sobe: dvokrevetne sobe su konforne i poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), CD uredjaj, SAT TV, klima uredjaj, telefon, sef (uključen u cenu), minibar (uključen u cenu), balkon ili terasa.

Usluga: all inclusive (sve uključeno): doručak, ručak, večera je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka. Užine su dostupne od 06:00 - 24:00; lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna, kao i odredjena strana alkoholna i bezalkoholna pića.

Link http://www.memoriesresorts.com/en/resort/varadero.aspx

 
Hotel Be Live Experience Turquesa 4*

Položaj: hotel se nalazi na dugoj peščanoj plaži, oko 10km od centra Varadera sa brojnim prodavnicama, restoranima i barovima. Udaljenost od aerodroma u Havani je oko 120km.

Sadržaj: porodični hotel, poseduje recepciju, prijemni deo, internet ugao (uz doplatu), 3 Restorana, 3 Bara (bar u lobiju hotela, bar pored bazena i bar na plaži), suvenirnica, bazeni sa slanom vodom, dečiji bazen, dečiji miniklub (za uzrast od 4 - 12 godina), lekar (uz doplatu). Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu - besplatno korišćenje pored bazena i na plaži. Od sportskih aktivnosti klijentima na raspolaganju stoji fitness sala, od vodenih sportova korišćenje kajaka, katamarana; na raspolaganju stoji i teren za odbojku, spa-centar, sauna. Uz doplatu je dostupno korišćenje wellness dela i salon lepote.

Sobe: veličine su oko 22m² poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), SAT TV, klima uredjaj, telefon, sef (uz doplatu), minibar, balkon ili terasa.

Usluga: all inclusive (sve uključeno): doručak, ručak, večera je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka. Užine su dostupne od 06:00 - 24:00; lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna, kao i odredjena strana bezalkoholna pića.

Link https://www.belivehotels.com/hotel/EN/ficha_hotel/turquesa/descripcion.jsp   Hotel IBEROSTAR Playa Alameda Varadero 5*

Položaj: nalazi se na dugoj peščanoj plaži, na udaljenosti od Varadera od 14 km, ujedno na istoj udaljenosti od prodavnica, barova i restorana, nacionalni park se nalazi na 10km udaljenosti od hotela.

Sadržaj: hotel je izgradjen u kolonijalnom stilu gradnje, tipičnim za Kubu. U sastavu hotela je recepcija, prijemni deo, internet ugao (uz doplatu), 4 Restorana, 3 Bara, Suveninrica, pozorište, diskoteka, vodeni svet hotela sa bazenima (slana voda), lekar (uz doplatu). Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu - besplatno korišćenje pored bazena i na plaži. Sporstke aktivnost: fitness, aerobik, Kajak, Ronjenje (uz doplatu), jedrenje, teren za kosarku, teniski teren, bilijar, odbojka, pikado. U hotelu postoji i animacijski deo sa predstavama. Od dodatnih usluga (uz doplatu) dostupna je masaža, wellness i salon za ulepšavanje. Deci na raspolaganju stoje jedan dečji bazen u odvojenom delu od vodenog sveta hotela sa bazenima, dečije igralište, mini-klub za decu starosti od 4 - 12 godina; postoji mogućnost čuvanja dece, plaća se na licu mesta i neophodna je rezervacija.

Sobe: veličine su oko 37m² poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), aparat za pripremu kafe/čaja, SAT TV, klima uredjaj, telefon, sef (u ceni), minibar (u ceni, dopuna se vrši 3 puta nedeljno), balkon ili terasa.

Usluga: all inclusive (sve uključeno): doručak, ručak, večera je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka. Užine su dostupne od 06:00 - 24:00; lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna, kao i odredjena strana alkoholna i bezalkoholna pića.

Link: https://goo.gl/BXmX82

 

Hotel IBEROSTAR Laguna Azul 5*

Položaj: nalazi se na dugoj peščanoj plazi, na udaljenosti od Varadera od 17 km, ujedno na istoj udaljenosti od prodavnica, barova i restorana, nacionalni park se nalazi na 10km udaljenosti od hotela.

Sadržaj: u sastavu hotela je recepcija, prijemni deo, bežični internet u lobiju hotela (uz doplatu), 5 Restorana, 9 Barova, frizer, amfiteatar, diskoteka, 6 bazena (slana voda u 4 bazena), lekar (uz doplatu). Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu - besplatno korišćenje pored bazena i na plaži. Sporstke aktivnost: fitness, aerobik, kurs plesa, Kajak, Katamaran, renjenje sa disaljkom (rekreativno), Ronjenje (uz doplatu), jedrenje, teren za košarku, teniski teren, bilijar, odbojka na pesku. U hotelu postoji i dnevna animacija sa živom muzikom i predstavama. Od dodatnih usluga dostupan je Spa centar sa saunom; uz doplatu masaza, wellness i salon za ulepšavanje. Deci na raspolaganju stoje dva dečija bazena, dečije igralište, mini-klub za decu starosti od 4 - 12 godina; postoji mogućnost čuvanja dece, plaća se na licu mesta i neophodna je rezervacija.

Sobe: veličine su oko 42m² poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), aparat za pripremu kafe/čaja, SAT TV, klima uredjaj, telefon, sef (uz doplatu), minibar (u ceni, dopuna se vrši 3 puta nedeljno), balkon ili terasa.

Usluga: all inclusive (sve uključeno): doručak, ručak, večera je “švedski sto” - samoposluzenje, izbor više ponudjenih obroka. Užine su dostupne od 06:00 - 24:00; lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna, kao i odredjena strana bezalkoholna pića.

Link https://goo.gl/oMDQTx

 

Grand Memories Varadero 5*

Položaj: nalazi se na dugoj peščanoj plazi, na udaljenosti od Varadera od 15 km, ujedno na istoj udaljenosti od prodavnica, barova i restorana.

Sadržaj: u sastavu hotela je recepcija, 7 Restorana, 8 Barova, diskoteka, 3 Bazena, dečiji bazen, dečije igralište, mini-klub, animacija za decu. Od pratećeg sadržaja poseduje fitness centar (uz doplatu), ronjenje sa disaljkom (rekreativno), košarkaski teren (uz doplatu), odbojka na pesku (uz doplatu), bilijar (uz doplatu), teniski tereni, multifunkcionalni teren (uz doplatu). Spa deo sa masazom (uz doplatu).

Sobe: prostrane i veličine oko 37m², poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), aparat za pripremu kafe/čaja, SAT TV, klima uredjaj, telefon, sef (u ceni), minibar (u ceni), balkon ili terasa.

Usluga: all inclusive (sve uključeno): doručak, ručak, večera je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka. Užine su dostupne od 12:00 - 24:00; lokalna bezalkoholna pića su besplatna, kao i odredjena strana bezalkoholna pića.

Link http://www.memoriesresorts.com/en/resort/grand-memories.aspx

 

Cenovnik

HOTELI

06.01 - 17.01.2019.

12.01 - 23.01.2019.

19.01 - 30.01.2019.

26.01 - 06.02.2019.

02.02 - 13.02.2019.

08.02 - 20.02.2019.

15.02 - 27.02.2019.

22.02 - 06.03.2019.

CUBANACAN

BELLA COSTA 4*

1.529,00.- €

1.499,00.- €

1.499,00.- €

1.599,00.- €

1.539,00.- €

MEMORIES VARADERO 4*

1.549,00.- €

1.519,00.- €

1.559,00.- €

1.649,00.- €

1.589,00.- €

LABRANDA VARADERO 4*

1459,00.- €

 1.429,00.- €  1.429,00.- €  1.509,00.- €  1.459,00.- €

IBEROSTAR

PLAYA ALAMEDA 4*

1.689,00.- €

1.659,00.- €

1.629,00.- €

1.669,00.- €

1.619,00.- €

IBEROSTAR BELLA VISTA 5*

1.549,00.- €

 1.519,00.- €  1.499,00.- €  1.529,00.- €  1.489,00.- €

GR.MEMORIES VARADERO 5*

1.679,00.- €

1.649,00.- €

1.659,00.- €

1.769,00.- €

1.699,00.- €

MELIA PENINSULA VARADERO 5*

1.629,00.- €

1.599,00.- €

1.629,00.- €

1.739,00.- €

1.689,00.- €

Cena su u Evrima po osobi u dvokrevetnoj sobi / svi hoteli se nalaze u Varaderu

 

U cenu aranžmana je uračunato:

  • 10 noćenja u izabranom objektu i uslugom all inclusive; smeštaj je u dvokrevetnim sobama
  • Avio karta na relaciji Beograd / Havana / Beograd sa avio kompanijom Air France (ili KLM) i obaveznim presedanjem u Parizu (aerodrom Šarl de Gol) ili Amsterdamu u oba smera (u zavisnosti od termina) - avio karte su ekonomske klase, promena jedino uz doplatu; smene 08.02, 15.02, 22.02. letovi sa kompanijom Aeroflot i presedanjem u Moskvi (vreme putovanja slično kao i sa kompanijama Arir France)
  • Transfer aerodrom Havana / hotel Varadero / aerodrom Havana
  • Usluge agencijskog predstavnika na licu mesta

 

U cenu aražmana nije uračunato:

➔     Izleti

➔     Osiguranje

➔     Individualni troškovi 

➔     Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

 

Viza za putnike sa pasošima Republike Srbije nije potrebna za boravak na Kubi do 90 dana. Viza za putnike sa pasošima Republike Srbije nije potrebna za tranzit kroz zemlje Evropske Unije.

Navedene cene su informativnog karaktera i podložne su promeni usled popunjenosti kapaciteta hotelskog smeštaja i / ili avio prevoza. 

Ukoliko se odlučite za neki drugi objekat koji nije u našoj ponudi, slobodno nam se obratite kako bi napravili ponudu po vašoj želji.

MOGUĆNOST KOMBINACIJE: 7 DANA VARADERO + 3 DANA HAVANA!

Za detalje nam se možete slobodno obratiti

 

Način plaćanja:

★     60 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 35 DANA PRED PUT.

★     PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).

★     ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI. 

Avio prevoz: dozvoljeni prtljag po osobi je 1 komad do 23kg (tovarni prostor) + 1 komad tezine do 8kg (ručni prtljag - kabinski prostor). U Beogradu se čekira prtljag za tovarni prostor i preuzima se na krajnjoj destinaciji - Havana; na povratku iz Havane se čekira prtljag za tovarni prostor i preuzima se na krajnjoj destinaciji - Beograd. Tokom letova se serviraju obroci.

Napomena:

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanja u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija Oktopod travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

U SLUČAJU ELEMENTARNIH NEPOGODA I POMERANJA VREMENA AVIO PREVOZA AGENCIJA OKTOPOD TRAVEL NIJE DUŽNA DA OBEZBEDI SMEŠTAJ DODATNI SMEŠTAJ

 Sve navedene ponude su individualnog tipa. Na licu mesta brigu o klijentima vode lokalni partneri, od sletanja na aerodrom Havana (Jose Martin), transfera do / od hotela i hotelskog smeštaja. Partneri na destinacijama govore samo strani jezik - Engleski. Nemamo mogućnost obezbedjenja predstavnika koji govori srpski jezik.

Fotografije i opisi hotela: WWW.OKTOPOD.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD” uskladjeni sa YUTA standardom

Organizator putovanja je Turistička agencija „OKTOPOD TRAVEL“-a,

Licenca OTP 130/2010 izdata 05.02.2010. godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Cenovnik br.1, važi od 06.11.2017.


Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Bojanska 7
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41 555 55

info@oktopod.rs


NOVI BEOGRAD

Gandijeva 148 A

tel: (011) 41-55-556

oktopodnb@orion.rs


ZEMUN

Dr. Petra Markovića 18 (prekoputa okretnice 88)

tel: (011) 41-55-557

oktopod.zemun@hotmail.com


NOVI SAD

Stražilovska 27

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


ŠABAC

Gospodar Jevremova 20

tel: (015) 61-05-20

sabac@oktopod.rs


KRAGUJEVAC

Lole Ribara 6

tel: (034) 35-64-86

kragujevac@oktopod.rs


NIŠ

Obrenovićeva bb, lokal 17-P

tel: (018) 31-05-220

nis@oktopod.rs


LOZNICA

Pašićeva 1, lokal 25

tel: (015) 61-05-22

loznica@oktopod.rs


REPUBLIKA SRPSKA / BIJELJINA

Miloša Crnjanskog 20, Bijeljina

tel: +387 (055) 490 090

info@oktopod.ba


OVLAŠĆENI PRODAVCI
- FRANŠIZE -

ZVEZDARA

Bulevar Kralja Aleksandra 540

tel: (011) 4009 018

bulevar@oktopod.rs


VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342 303

oktopodvidikovac@gmail.com


UŽICE

Dimitrija Tucovića 36, TC Pariz 1 sp, lok 3

tel: (031) 510 999

oktopoduzice@gmail.com


ZRENJANIN

Vojvode Petra Bojovića 1 (Žitni trg)

tel: (023) 521 530

oktopodzrenjanin@gmail.com


KRUŠEVAC

Majke Jugovića 24 (bivša Zakićeva)

tel: (037) 21-05-22

oktopodkrusevac@gmail.com


AUSTRIJA / BEČ

Heinestrasse 3/2 1020 Wien

tel: +4312143808

office@mediasystem-wien.comAVIO KARTE
ONLINE