KUBA

/ Daleke destinacije 2017

Najveće ostrvo Karipskog arhipelaga o kome ste čuli priče i videli TV priloge, gde vam se čini da je vreme stalo u šestdesetim godinama - popularna vozila oldtajmeri koji i dalje kruže ulicama Havane, Salsa ritam koji dopire sa svih strana, dim cigare Tompus.

Verovatno ste tako i vi zamislili izgled Kube - vreme je da se upoznate i doživite je!

Duge peščane plaže Varadera, opuštanje ispod Palmi, jedrenje ili ronjenje i upoznavanje sa morskim svetom Karipskog arhipelaga.

 

Memories Varadero 4*

Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži. Resort poseuje manji vodeni deo sa bazenima i toboganom, namenjen je parovima i porodicama. Ležaljke i sundobrani se nalaze na bazenu i na plaži. U sastavu hotela je glavni restoran
 „Culinarium“, 6 À-la-carte restorana, 6 Bars, Suvenirnica, Internet veza (bežični internet uz dopatu), Frizer, Salon lepote, Sauna (uz doplatu), Banka.

Deluxe sobe: veličine oko 29 kvadratnih metara sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), TV, Radio, Telefon, Klima uredjaj, Minibar, Sef, manji ugao za sedenje, Balkon ili Terasa sa pogledom na vrt.
Od zabave u ponudi su dnevne i večernje animacije sa zabavnim programom, diskoteka i veče folklora.
Usluga ishrane je all inclusive - sve uključeno, servira se po principu "švedskog stola" - samoposluženje (doručak, ručak, večera), užine, besplatna domaća i strana pića (koja se nalaze na all inclusive listi)

Breezes Resort Varadero 4*
Na samoj svetloj peščanoj plaži Varadera, centar mesta je na oko 3km udaljenosti od hotela. 
Hotel se sastoji iz nekoliko trosptarnih zgrada koje se nalaze usred tropskog vrta. U centru resorta se nalazi otvoreni bazen sa sunčanom terasom (ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu pored bazena i na plaži), 4 restorana glavni restoran u kome se serviraju odbroci (all inclusive - doručak, ručak i večera), 2  À-la-carte Restorana (samo su uveče otvoreni, neophodna predhodna rezervacija), Snackbar „El Bohío“ na plaži koji tokom dana nudi užine i večernji roštilj (neophodna rezervacija za večernje usluge),  7 Barova, Wellness deo (Masaže uz doplatu) sa saunom, Internet ugao (uz doplatu), prodavnice, Disko.
Juniorsuite Gardenview: veličine oko 43 kvadratna metra sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), TV, Telefon, Klima uredjaj, minibar, aparat za pripremu kafe, Sef i Balkon sa pogledom na vrt 
Od zabave u ponudi su dnevni i večernji zabavni programi, diskoteka, tematske večeri i Karaoke zabava
Usluga ishrane je all inclusive - sve uključeno, servira se po principu "švedskog stola" - samoposluženje (doručak, ručak, večera), servira se u glavnom restoranu (večere moguće u À-la-carte restoranima uz predhodne rezervacije), užine, domaća i određeni izbor medjunarodnih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Sol Palmeras 4*
Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži na oko 8 km od Varadera. 
Hotel raspolaže sa ukupno 3 otvorena bazena (ležaljke, suncobrani i peškiri pored bazena i na plaži), 6 Restorana i 7 Barova, 5 À-la-carte-Restorana, Steak House. Sauna, Frizer (uz doplatu), Internet veza (bežični internet uz doplatu),butici i suvenirnice.
Standardne sobe: veličine oko 30 kvadratnih metara, kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), Telefon, TV, Klima uredjaj, aparat za pripremu kafe / čaja, Sef, delom sa balkonom i pogledom na vrt. 
Od zabave u ponudi su dnevni i večernji zabavni programi i animacioni programi
Usluga ishrane je all inclusive - sve uključeno, servira se po principu "švedskog stola" - samoposluženje, piće dobrodošlice, svi obroci (doručak, ručak, večera), užine i pića.

Blau Marina Varadero 5*
Nalazi se na samoj peščanoj plaži dužine oko 2 km, do centra varadera je oko 20 km. 
Sastoji se iz dva dela Blau Marina Varadero i dela namenjenog samo za odrasle - Adult Only-Blau Privilege Cayo Libertad na susednom ostrvu. U sastavu hotela je glavni restoran, 4 À-la-carte Restorana (3 puta nedeljno su otvoreni samo uz predhodnu najavu), 3 Bara, 3 bazena i 4 bara pored bazena (ležaljke, suncobrani i peškiri na plažu pored bazena i na plaži), poslovni centar (internet konekcija uz doplatu), room service dostupan 24 sata (dosputno uz doplatu), prodavnice.
Standard soba Seaview: veličine oko 30 kvadratnih metara, sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose),  TV, Telefon, Klima uredjaj, Ventilator, Minibar, aparat za pripremu kafe / čaja, Terasa ili Balkon sa pogledom na more.
Od zabave su u ponudi pozorište sa živim nastupima, zabavni programi, diskoteka
Usluga ishrane je all inclusive - sve uključeno, servira se po principu "švedskog stola" - samoposluženje, piće dobrodošlice, svi obroci (doručak, ručak, večera), užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (odredjena inostrana pića koja se nalaze u okviru all inclusive usluge) .

Cenovnik

 

 

31.01 - 10.02.2017.

17.02 - 27.02.2017.

20.03 - 30.03.2017.

Memories Varadero 4*

De luxe soba

1.401,00.- Evra

All inclusive

1.533,00.- Evra

All inclusive

1.199,00.- Evra

All inclusive

Breezes Resort Varadero 4*

Grandview soba

1.527,00.- Evra

All inclusive

1.669,00.- Evra

All inclusive

1.410,00.- Evra

All inclusive

Sol Palmeras 4*

Standard soba

1.652,00.- Evra

All inclusive

1.805,00.- Evra

All inclusive

1.383,00.- Evra

All inclusive

Blau Marina Varadero 5*

Soba pogled more

1.636,00.- Evra

All Inclusive

1.796,00.- Evra

All inclusive

1.537,00.- Evra

All inclusive

Cena je po osobi u dvokrevetnoj sobi / svi hoteli se nalaze u Varaderu

 

U cenu aranžmana je uračunato:

  • 9 noćenja u izabranom objektu i uslugom all inclusive; smeštaj je u dvokrevetnim standard sobama
  • Avio karta na relaciji Beograd / Havana / Beograd sa avio kompanijom Air France i obaveznim presedanjem u Parizu (aerodorm Charles de Gaulle) u oba smera - avio karte su ekonomske klase i ne refundabilne su (non refundable), u slučaju otkaza nema mogućnost isplate
  • Transfer aerodrom Havana / hotel Varadero / aerodrom Varadero

 

U cenu aražmana nije uračunato:

➔     Aerodromske takse po osobi u iznosu od 308,00.- Evra po osobi

➔     Izleti

➔     Osiguranje

➔     Individualni troškovi

 

Viza za putnike sa pasošima Republike Srbije nije potrebna za boravak na Kubi do 90 dana.

Viza za putnike sa pasošima Republike Srbije nije potrebna za tranzit kroz zemlje Evropske Unije.

 

Navedene cene su informativnog karaktera i podložne su promeni usled popunjenosti kapaciteta hotelskog smeštaja i / ili avio prevoza.

 

 

 

 

Ukoliko se odlučite za neki drugi objekat koji nije u našoj ponudi, slobodno nam se obratite kako bi napravili ponudu po vašoj želji.

 

MOGUĆNOST KOMBINACIJE: 7 DANA VARADERO + 3 DANA HAVANA!

Za detalje se možete slobodno obratiti

Način plaćanja:

• 60 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 35 DANA PRED PUT.

• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).

• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI

 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 Sve navedene ponude su individualnog tipa. Na licu mesta brigu o klijentima vode lokalni partneri, od sletanja na aerodrom Havana (Jose Martin), transfera do / od hotela i hotelskog smeštaja. Partneri na destinacijama govore samo strani jezik - Engleski. Nemamo mogućnost obezbedjenja predstavnika koji govori srpski jezik.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

Fotografije i opisi hotela: WWW.OKTOPOD.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD” uskladjeni sa YUTA standardom

Organizator putovanja je Turistička agencija „OKTOPOD TRAVEL“-a,

Licenca OTP 130/2010 izdata 05.02.2010. godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Cenovnik br.1, važi od 24.12.2016.