LTI LES ORANGERS GARDEN VILLAS AND BUNGALOWS 5* / HAMMAMET

Tunis 2020 / Hammamet

LOKACIJA: Bivši „Fourati Hotel“ , potpuno renoviran, izlazi na dugačku peščanu plažu. Od centra Hamameta, koji obiluje zabavnim sadržajima i velikim brojem prodavnica i shoping zona, udaljen je 4km. Hotel od peščane plaže deli prostrani vrt palmi i  maslina, u njemu je smešten bar, veliki otvoreni bazen, terasa s ležaljkama.  Od aerodroma u Tunisu udaljen je 70km, a od onog u Monastiru 111 km.

HOTELSKA PONUDA:  Glavni restoran s velikom terasom, 3 a la carte restorana sa specijalitetima mediteranske, tuniške i azijske kuhinje, kafić-poslastičarnica sa odličnim izborom kafe, nekoliko barova, otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, sportski sadržaji, spa centar.

SMEŠTAJ: U glavnoj zgradi i bungalovima ima 332 sobe. Sve su luksuzno opremljene, klimatizovane, toalet je odvojen od kupatila, LCD TV, sef, pribor za kuvanje kafe i čaja, mini bar. Sobe su standardne, deluxe, porodične, sobe u bungalovima, deluxe bungalovi, vile, deluxe vile. U deluxe i standardnim sobama moguć je smeštaj do 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i jednog deteta do 13 god, u porodičnoj 2 odrasle osobe i 2 deteta do 13 godina starosti. U ovom tipu sobe deca ne plaćaju smeštaj!

USLUGA: All inclusive plus  – sve uključeno

U uslugu su uključeni:  doručak, ručak, večera, kasni doručak,kasni snekovi posle 22h, večera u a la carte restoranima, „show cooking“ obroci nekoliko puta u toku nedelju dana, užine, vreme za kafe i čaj, minibar u sobama koji se svakog dana dopunjuje osvežavajućim napicima, korišćenje teniskih terena, fintes centra, dečijeg igrališta. Ležaljke i suncobrani namešteni su na plaži i pored bazena.

Dodatno se naplaćuju obroci i pića van vremena predvidjenog konceptom, sportovi na vodi, motorizovani sportovi, usluge u spa centru.

Program putovanja:

Prvi dan Beograd - Tunis  Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" kod šaltera agencije. Poletanje za Tunis. Sletanje na aerodrom. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

Drugi do pretposlednjeg dana Tunis  Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika.

Poslednji dan Tunis - Beograd  Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak na aerodrom u Beograd.


U cenu je uračunato:
 

-avio prevoz na relaciji Beograd-Tunis-Beograd

-transferi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom (u zavisnosti od broja putnika transfer moze biti izvrsen autobusom, mini autobusom, kombijem ili automobilom)

-smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge AI (sve uključeno) ili HB (polupansion). Broj, vrsta, karakteristika i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima AI i HB koncepta svakog hotela posebno.

-avio troškovi (sa svim doplatama) - 89 eura      

-dinarski deo aranžmana – 600 din (odrasla osoba), 300 din (dete do 12 godina)

-usluge predstavnika agencije na destinaciji

 

U cenu nije uračunato:

- boravišna taksa 2 tnd za hotele 3* i 3 tnd za hotele 4 i 5 zvezda po osobi po danu, plaćanje na recepciji hotela od 01.11.2018. (maksimalno se naplaćuje 7 dana taksa). 1 eur oko 3,3 tnd

-međunarodno zdravstveno osiguranje, preporučujemo Wienner stadtische osiguranje

-fakultativni izleti i posete posebne usluge i individualni zahtevi

 

*Vreme poletanja je podložno promeni, tačno vreme će biti javljeno dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

Planirana vremena na liniji za aerodrom Tunis:
U odlasku utorkom:   TU 227 BEG-TUN 11:30 - 12:30
U povratku utorkom: TU 226 TUN-BEG 07:40 - 10:40

U odlasku petkom:   TU 227 BEG-TUN 19:25 - 20:25
U povratku petkom: TU 226 TUN-BEG 15:25 - 18:25

Planirana vremena na liniji za aerodrom Monastir:
Uskoro ce biti objavljeno!

** Na svim objavljenim datumima leti redovna linija Tunis Air-a (aerodrom Tunis).

U toku letnje sezone, na polascima od 18.06.2019 do 17.09.2019. (osim dana 21.6.), istim danima saobraća čarter Tunis Air-a (aerodrom Monastir). Cene aranžmana za čarter i redovnu liniju su iste.


Viza:  Za građane Republike Srbije za ulazak u zemlju nije potrebna viza. 

Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i da sami pribave individualnu vizu i snose potpunu odgovornost za njenu ispravnost. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.


Važne napomene:

-cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slucaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe

-cena za treću odraslu osobu: važe za 3. i 4. odraslu osobu kada dele sobu sa još dve odrasle osobe; i za dete kada deli sobu sa jednom odraslom osobom i kada dvoje dece koriste zasebnu sobu

-popusti važe za decu do 12 godina

-dete do 2 godine plaća 20 eur

-organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena vezano za let od strane avio kompanije ili otkazivanja leta

-obzirom da su vremena letova podložna promeni molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put

-usled promena na monetarnom tržištu Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena

-uz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizator putovanja od 01.10.2019. godine, koji su deo ugovora o putovanju

-klijenti su dužni da se upoznaju sa programom i opštim uslovima Organizatora putovanja i da svojim potpisom na predračunu - Ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istim.

Uslovi i način plaćanja:
- svi navedeni iznosi su u eur i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate 
-gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
-čekovima građana najkasnije do 15.12.2020. datumirani svakog 15-og u mesecu 
-platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
-mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
-mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

Cenovnik i program putovanja Tunis UFM leto 2020. br 4 važi od 18.02.2020. do 29.02.2020. za uplate akontacije od 40%

Organizator putovanja Oktopod travel, licenca OTP 119/2020 od 01.02.2020.godine. kategorije A40
MB 17205196, PIB 101468904, Velimira Bate Živojinovica 7, Beograd
Garancija putovanja Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU “YUTA”, po Ugovoru o garanciji putovanja
broj 0083/2020 od 10.01.2020.god.
Polisa osiguranja broj 30000016067 od 23.01.2020.godine Akcionarskog društva za osiguranje
„MILENIJUM-OSIGURANJE ADO, BEOGRAD”
Uz ovaj program vaze opsti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD TRAVEL” uskladjeni sa YUTA standardom

Izleti:

 

KARTAGINA

Najznačajniji arheološki lokalitet u Tunisu. Grad su osnovali Feničani, a Rimljani su ga uništili i potom ponovo izgradili. Kartagina je bila jedan od najvažnijih i najbogatijih gradova na Mediteranu. Danas je spoj arheološkog lokaliteta sa značajnim tragovima feničanske, rimske i hrišćanske prošlosti.

SIDI BU SAID

Mondensko predgrađe Tunisa. Duž popločanih ulica nižu se bele kuće plavih vrata i prozora, ukrašenih kovanim gvožđem, a u dvorištima rastu čempresi, lovori, bugenvilije. Sa nekoliko vidikovaca pružaju se divni pogledi na zaliv Tunis. Brojne su prodavnice suvenira, rukotvorina, srebrnog nakita, galerije slika i akvarela.

 

EL DŽEM

Gradić u kojem se nalazi najveći amfiteatar u Africi, izgrađen u III veku. Jedno od najočuvanijih zdanja rimskog carstva. Pored arene, posetiocima su dostupne i podzemne prostorije, aristokratske i plebejske tribine. Korišćen je za snimanje brojnih filmova, poput Gladijatora.

 

MATMATA

Neobičan predeo koji liči na površinu Meseca. Poznat je po snimanju filma Ratovi zvezda i brojnim berberskim kućama dubljenim u stenama, tzv. trogloditima. U regionu se nalazi i Tamerzet, selo u kojem se održava festival posvećen predstavljanju i očuvanju berberskog nasleđa.

 

ŠOT EL DŽERID

Najveće slano jezero u severnoj Africi, površine oko 5.000 km2. Nasip preko jezera udaljen je 150 km od granice sa Alžirom. Nezaboravni su izlascii zalasci Sunca i šetnje po nepreglednoj slanoj površini, zapravo dnu slanog jezera.

 

DUZ

Malena oaza južno od Šot El Džerida. Nazivaju ga “vrata pustinje” jer tu počinju peščane dine Sahare. Na dinama se organizuje jahanje kamila i vožnja quadova, a moguće je i leteti zmajem sa nezaboravnim pogledom na pustinju i oazu.

 

ČEBIKA / TAMERZA

Poetične oaze u planinskom vencu Atlasa, u blizini granice sa Alžirom. Izvor reke Čebike, vodopad u Tamerzi i jedinstveni prizori tokom vožnje džipovima kroz kanjon gde su snimane pojedine scene filma Engleski pacijent.

 

TUNIS, KARTAGINA I SIDI BU SAID  (AUTOBUSOM, JEDNODNEVNI IZLET)

Dolazak u Sidi Bu Said, šetnja do jednog od vidikovaca, slobodno vreme za razgledanje, kupovinu ili čaj u nekom od čuvenih kafea. Obilazak delova čuvenog arheološkog lokaliteta Kartagina. Ručak. Dolazak u glavni grad Tunis. Šetnja Avenijom Burgiba do medine. Slobodno vreme za razgledanje grada, uz mogućnost kupovine.

 

BIZERTA, MENZEL BURGIBA I SIDI BU SAID  (AUTOBUSOM, JEDNODNEVNI IZLET)

Jedinstvena prilika za obilazak najvećeg srpskog vojničkog groblja iz Prvog svetskog rata u severnoj Africi. Potom dolazak u Bizertu, “Veneciju Afrike”, slobodno vreme za šetnju po gradu. Ručak u Kartagini. Obilazak Sidi Bu Saida. Šetnja do jednog od vidikovaca, slobodno vreme za razgledanje, kupovinu ili čaj u nekom od čuvenih kafea.

 

SAHARA I JUG TUNISA (AUTOBUSOM, 2 DANA)

1. dan: Obilazak amfiteatra El Džem, nastavak putovanja do Matmate, mesta gde se snimao film Ratovi zvezda, tradicionalni tunižanski ručak. Obilazak trogloditske berberske kuće. Dolazak u Duz, jahanje kamila u Sahari (fakultativno). Smeštaj u hotelu El Mouradi Douz 4*.

2. dan: Polazak iz Duza, pauza na Šot El Džeridu za fotografisanje i šetnju po soli. Vožnja džipovima, obilazak muzeja urmi u oazi u Tozeru i offroad vožnja džipovima po kamenim i peščanim dinama do seta za film Ratovi zvezda. Ručak u Gafsi. Dolazak u Keruan, panoramsko razgledanje najstarije džamije u Tunisu. Slobodno vreme za obilazak medine ili kupovinu suvenira. Povratak u hotel.

 

FRIGIA PARK (AUTOBUSOM, POLUDNEVNI IZLETI)

Atraktivan zoološki vrt između Susa i Hamameta. U prepodnevnim satima obilazak zoološkog vrta, predstava foka i morskih lavova i potom odlazak u delfinarijum. U popodnevnim i večernjim satima obilazak zoološkog vrta i Zulu veče u restoranu, bogat folklorni program uz tipičnu tunižansku večeru.


Izleti:
Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Velimira Bate Živojinovića 7 (bivša Bojanska)
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41 555 55

info@oktopod.rsAVIO KARTE
ONLINE