VILA ELISAVET

Grčka - Apartmani / Nea Flogita

Udaljenost: Tačan položaj vile možete videti preko google koordinata koje su istaknute na sajtu

Vila Elisavet se nalazi u prvom redu vila u Nea Flogiti u centralnom delu blizu glavnog šetalista i preko puta Ostria bara na 15m od plaže. Na glavnom trgu gde je fontana i pijaca. U svom sastavu ima prostrane, šestokrevetne i sedmokrevetne duplekse sa prostranim terasama koje gledaju ka moru. Dupkeksi imaju dve odvojene spavace sobe sa francuskim i singl ležajem kao i posebno odvojeni dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom I trpezarijom. Svi dupleksi imaju , klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu, Wi-Fi gratis(u maju vila nema wi-fi, agencija ne garantuje za brzinu interneta).

CENOVNIK

NAJAM SMEŠTAJA (bez prevoza) NEMA DINARSKOG DELA

NAJAM SMEŠTAJA (bez prevoza)

Struktura

Broj plativih osoba

PERIOD BORAVKA / BROJ NOĆENJA

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

25.05

04.06.

04.06

14.06.

14.06

24.06

24.06

04.07

04.07

14.07

14.07

24.07

24.07

03.08

03.08

13.08

13.08

23.08

23.08

02.09

02.09

12.09

12.09

22.09.

22.09

02.10.

VILA ELISAVET – (najam smeštaja po osobi)  NEMA DINARSKOG DELA - prevoz nije uključen u cenu

1/7 DPL

7

29/69*

39/89*

69

99

119

129

129

129

129

129

89

49/89*

39/79*

1/6 DPL

6

29/69*

49/99*

79

105

129

139

139

139

139

129

99

49/89*

39/79*

1/5 DPL

5

39/69*

69/99*

89

109

140

144

144

144

144

144

105

59/109*

49/79*

•Cena  aranžmana koja je izražena u eur po osobi, plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

•Datum iz tabele se odnosi na period boravka. Polazak  autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

Deca starosti do 12 godina mogu koristiti zajednički ležaj, plaćaju samo prevoz.

•Termini označeni * predstavljaju paket aranžman -smeštaj i prevoz.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan – Polazak iz Beograda u večernjim časovima, tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

3 –11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

13. Dan – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI OBUHVATA:

• najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja

• usluge licenciranog pratioca grupe

• usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji

• troškove organizacije i realizacije aranžmana

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• autobuski prevoz

• međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) cena po osobi dnevno: 1 € (odrasle osobe od 18 – 70 god);  0,5 € (deca od 6 meseci – 18 god);  2 € (starije osobe od 71 – 83 god)

•Boravišna taksa (u vreme objavljivanja ovog Programa, taksa iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta). 

• održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

 

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE:

• deca starosti do 12 godina mogu koristiti zajednički ležaj, plaćaju samo prevoz,

 • doplata za jednokrevetnu sobu je 100%.

 

SOPSTVENI PREVOZ:

• vaucer se preuzima u agenciji 7 dana pre polaska na put

 

AUTOBUSKI PREVOZ:

• Cena autobuske karte:

    - povratna karta - odrasli 60€, deca 50€,

    - jedan pravac - odrasli 45€, deca 45€

    • Maksimalan prtljag po osobi je jedna putna torba I jedna manja ručna torba. Svaki dodatni prtljag se naplaćuje 500 dinara.

 

 

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

• svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

• 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

• čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. datumirani svakog 15-og u mesecu

• platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

• mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)

• mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

• mogućnost plaćanja na više mesečnih rata korisnicima Travel and Smile kartice Pireus Banke (broj rata dogovara klijent sa bankom u direktnom kontaktu, pozivom na Call centar banke prema ugovoru koji ima sa bankom

Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa, odnosno garantovan je samo iznos uplaćene akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Oktopod Travel zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama/sindikatima sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.

 

OPIS SMEŠTAJNIH JEDINICA (slike smeštaja su dostupne u agenciji ili na web-stranici www.oktopod.rs)

 

APARTMANI ELI LUX

Apartmani ELI lux su novi apartmani koji su počeli sa radom 2014.godine. U svom sastavu imaju  3 spavaće sobe.  Svaka soba ima francuski ležaj i sopstveni izlaz na terasu , dnevnu sobu gde se nalazi ugaona garnitura i kamin, kompletno opremljena kuhinja sa velikim friziderom.  Apartmani  se nalaze na oko 500-600 metara od plaže, u centralnom delu Nea Flogite iza pijace. Apartmani poseduju velike terase sa garniturom za sedenje Svi apartmani imaju TV i klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu. Posteljina se menja na 5 dana. U apartmane mogu da borave najviše 8 odraslih osoba i 2 deteta do 10 godina na zajednickom lezaju. Wi-Fi gratis (agencija ne gaantuje protok interneta mada je do sada uvek odlicno funkcionisao).

 

APARTMANI ELI 2

Apartmani ELI 2 se nalaze na 150 metara od plaže, 150m od pijace. Raspolaže velikim  prostranim apartmanima,koji se nalaze na spratu. Svi apartmani imaju TV, klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu, Wi-Fi gratis (slabog protoka). Kuhinje su kompletno opremljene i u svakoj od njih je veliki frižider sa komorom. Svi apartmani imaju velike terase sa garniturama za sedenje. Apartmani se nalaze na prvom spratu imaju 3 spavaćesobe sa 2-3ležaja i 2 ležaja u dnevnom boravku.

 

APARTMANI FILO

Apartmani FILO se nalaze na 40 metara od plaže i blizu centralnog trga u Nea Flogiti. Vila raspolaže velikim  prostranim petokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima . Svi apartmani imaju TV, klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu, Wi-Fi gratis (agencija ne garantuje za brzinu interneta). Kuhinje su kompletno opremljene i u svakoj od njih je veliki frižider i sporet sa rernom. Svi apartmani poseduju velike terase sa garniturama za sedenje. Apartmani se nalaze na prvom spratu.

 

APARTMANI AGAPI

Apartmani AGAPI se nalaze na oko 200 metara od plaže. Vila poseduje petokrevetne apartmane u prizemlju, četvorokrevetne duplekse sa dve spavaće sobe na prvom i drugom spratu, i trokrevetne i dvokrevetne apartmane koji u svom sastavu imaju posebnu spavaću sobu sa francuskim ležajem i singl ležajem u kihinjskom delu. Svi apartmani imaju TV, klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu, Wi-Fi gratis(u maju vila nema wi-fi, agencija ne garantuje za brzinu interneta). Kuhinje su kompletno opremljene i u svakoj od njih je veliki frižider.  Svi apartmani imaju  velike terase sa garniturama za sedenje.

 

APARTMANI MR

Apartmani MR se nalaze na oko 150 metara od plaže. Vila poseduje četvorokrevetne duplexe na prvom spratu, koji u svom sastavu imaju dve spavaće sobe sa po 2 ležaja , kuhinja koja je izdvojena i kupatilo. Svi apartmani imaju TV, klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu, Wi-Fi gratis(u maju vila nema wi-fi, agencija ne garantuje za brzinu interneta). Kuhinje su kompletno opremljene.  Svi apartmani imaju  terase sa garniturama za sedenje. Na 50m od vile se nalaze prvi supermarket i prva taverna.

 

VILA ANASTASIAS HOUSE

Vila Anastasias House se nalaze na 20 metara od plaže, odmah do najpoznatijeg beach bara Halkidikija – Pastazi a preko puta hotela Mavridis. Vila poseduje  petokrevetne, četvorokrevetne i trokrevetne apartmane kao i petokrevetni dupleks apartman sa dnevnom i spavaćom sobom ,svaki apartman ima dve terase jednu iz kuhinje koja gleda ka velikom i lepo uredjenom dvoristu i jedna koja gleda ka ulici. Apartmani u prizemlju su u nivou dvorišta ulazi se sa prednje strane (ovi apartmani imaju visoke plafone 4-5m) ali su dosta prostrani. Imaju i izlaz na terasu u dvorištu iz kuhinje gde se nalazi roštilj.  Svi apartmani imaju TV, klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu, Wi-Fi gratis(u maju vila nema wi-fi, agencija ne garantuje za brzinu interneta). Kuhinje su kompletno opremljene i u svakoj od njih je veilki frižider.

 

VILA ELISAVET

Vila Elisavet se nalazi u prvom redu vila u Nea Flogiti u centralnom delu blizu glavnog šetalista i preko puta Ostria bara na 15m od plaže. Na glavnom trgu gde je fontana i pijaca. U svom sastavu ima prostrane, šestokrevetne i sedmokrevetne duplekse sa prostranim terasama koje gledaju ka moru. Dupkeksi imaju dve odvojene spavace sobe sa francuskim i singl ležajem kao i posebno odvojeni dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom I trpezarijom. Svi dupleksi imaju , klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu, Wi-Fi gratis(u maju vila nema wi-fi, agencija ne garantuje za brzinu interneta).

 

APARTMANI AMAZING VIEW

Apartmani Amazing View se nalazi u prvom redu vila u Nea Flogiti u centralnom delu  preko puta najpoznatijeg beach bar Pastazi. Na glavnom šetalištu u samomcentru udaljeni od plaže 10m. U svom sastavu ima prostrane apartmane sa dnevnom i spavaćom sobom i sa prostranim terasama koje koje imaju pogled na more. Apartmani poseduju opremljene kuhinje. Svi apartmani imaju TV, klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu, Wi-Fi gratis(u maju vila nema wi-fi, agencija ne garantuje za brzinu interneta).

 

VILA LA PLAGE

Vila La Plage se nalazi na 10m od plaže, u prvom redu vila , na kraju letovalište na strani ka Nea Mudanji. Ispred vile se nalazi beach bar. Sve terase  imaju pogled more. Vila je udaljena od centralnog trga oko 500m od prvog supermarketa oko 250m. Vila je idealna za putnike koji žele mirno okruženje. U svom sastavu vila ima trokrevetne i četvorokrevetne studije kao I petokrevetne duplekse sa pomoćnim ležajem (direktni pogled na more, nalaze se u prizemlju koje je iznad nivoa dvorišta). Svi studii i dupleksi imaju TV, klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu, Wi-Fi gratis (u maju vila nema wi-fi, agencija ne garantuje za brzinu interneta).

 

OBJAŠNJENJE VRSTA SMEŠTAJNIH JEDINICA:

Studio je smeštajna jedinica koja se sastoji od kupatila (tuš/WC) i jedne prostorije u kojoj se nalazi naznačeni broj ležaja i kuhinjski deo koji je opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem

Apartman je smeštajna jedinica koja se sastoji od kupatila (tuš/WC), odvojene spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja i dnevne sobe sa naznačenim brojem ležaja, u kojoj je kuhinjski deo opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem

Dupleks apartman je smeštajna jedinica koja ima kupatilo (tuš/WC), dve spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja i zaseban kuhinjski deo koji je opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem

Mezoneta je smeštajna jedinica u dva nivoa koja se sastoji od kupatila, jedne ili dve spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze i kuhinjski deo i jedan ili dva ležaja (sofa na razvlačenje). Drugi, viši nivo ili sprat je povezan stepenicama sa nižim nivoom i često ima niži, kosi plafon.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

• U studio/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.

• Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka.

(osim gde je drugačije navedeno)

• Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75 – 90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 110 – 140 cm.

• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti fotelja, sofa na razvlačenje ili klasičan krevet

• PL (pomoćni ležaj) označava smeštaj na rasklopivom metalnom ležaju, fotelji ili sofi na razvlačenje, ili se smeštaj na francuskom ležaju (po grčkim standardima) tretira kao smeštaj na jednom standardnom i jednom pomoćnom ležaju. Osoba smeštena na PL plaća samo cenu prevoza, ukoliko ga koristi.

• Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta

• Dopunski sadržaji smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, sauna, parking, TV, klima uređaj...)

•Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura, su izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe, kupatila ili kuhinje

• Agencija ne može garantovati kvalitet interneta grčkih operatera

Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

Opis destinacija i smeštaja je dostupan u agenciji ili na web stranici www.oktopod.rs

 

VAŽNE NAPOMENE:

Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.

• Troškovi promene već potvdjenih rezevacija (zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i slično) su 500 dinara po rezervaciji.

• Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom i Programom putovanja uz mogućnost doplate.

• Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.

• U objektima gde je naglašeno postojanje Wi Fi-a, Organizator putovanja ne može garantovati kvalitet i brzinu protoka internet konekcije.

• U slučaju nedovoljnog broja putnika na prevozu, postoji mogućnost transfera drugim vozilom sa dela puta do (ili sa) destinacije.

• Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu kod notara.

• Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa

• Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave za aranžman. U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu)

• Oktopod travel ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim putem, kao i za informacije dobijene od strane subagenata (posrednika u prodaji aranžmana). Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.

• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

• Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu, promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

• Klijenti su u obavezi da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, i da svojim potpisom na prijavi/ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istom

• Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije Oktopod travel. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

 

Cenovnik br.9 od 20.03.2019. Grčka/Nea Flogita2019

Organizator putovanja Oktopod travel, licenca OTP 130/2010 od 05.02.2010.

Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Velimira Bate Živojinovića 7 (bivša Bojanska)
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41 555 55

info@oktopod.rs


NOVI BEOGRAD

Gandijeva 148 A

tel: (011) 41-55-550

piramida@oktopod.rs


ZEMUN

Dr. Petra Markovića 18 (prekoputa okretnice 88)

tel: (011) 26-16-297

oktopod.zemun@hotmail.com


NOVI SAD

Stražilovska 27

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


ŠABAC

Gospodar Jevremova 20

tel: (015) 61-05-20

sabac@oktopod.rs


KRAGUJEVAC

Lole Ribara 6

tel: (034) 35-64-86

kragujevac@oktopod.rs


NIŠ

Obrenovićeva bb, lokal 17-P

tel: (018) 31-05-220

nis@oktopod.rs


LOZNICA

Pašićeva 1, lokal 25

tel: (015) 61-05-22

loznica@oktopod.rs


REPUBLIKA SRPSKA / BIJELJINA

Miloša Crnjanskog 20, Bijeljina

tel: +387 (055) 490 090

info@oktopod.ba


OVLAŠĆENI PRODAVCI
- FRANŠIZE -

ZVEZDARA

Bulevar Kralja Aleksandra 540

tel: (011) 4009 018

bulevar@oktopod.rs


VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342 303

oktopodvidikovac@gmail.com


UŽICE

Dimitrija Tucovića 36, TC Pariz 1 sp, lok 3

tel: (031) 510 999

oktopoduzice@gmail.com


ZRENJANIN

Vojvode Petra Bojovića 1 (Žitni trg)

tel: (023) 521 530

oktopodzrenjanin@gmail.com


KRUŠEVAC

Majke Jugovića 24 (bivša Zakićeva)

tel: (037) 21-05-22

oktopodkrusevac@gmail.com


AUSTRIJA / BEČ

Heinestrasse 3/2 1020 Wien

tel: +4312143808

office@mediasystem-wien.comAVIO KARTE
ONLINE