PCR TEST

REŽIM ULASKA DRŽAVLJANA REPUBLIKE SRBIJE U USLOVIMA PANDEMIJE COVID19

TUNIS

Svi putnici koji ulaze u Republiku Tunis, a na redovnom su letu u organizaciji touroperatora sa organizovanim transferom do hotela nisu dužni da provedu 14 dana u samoizolaciji ( karantinu ) u slučaju da:

1. Poseduju odštampan "voucher" gde se vidi da je hotelski smeštaju u organizaciji touroperatora.
2. Imaju negativan PCR test ne stariji od 72h
3. Popune formular sa linka u nastavku: https://app.e7mi.tn obavezno pre poletanje za Tunis)
4. Poštuju sve sanitarne protokole propisane od Ministarstva Republike Tunis


NAPOMENA:
Agencija može da rezerviše termin za PCR test za svoje putnike. 

 

EGIPAT
Shodno novim odlukama Vlade Republike Egipat i obaveznom posedovanju negativnog PCR testa za putovanja čija je realizacija od 01.09.2020. i kasnije, obaveštavamo putnike da je moguće obaviti testiranje u zakazanom terminu posredstvom agencije. Testiranje je obavezno za sve izuzev za decu uzrasta do 5.99 godina.

Ukoliko rezultati PCR testa budu pozitivni putniku će biti refundiran iznos uplaćenog aranžmana u celosti.

Radi mera prevencije i očuvanja zdravlja kako putnika tako i naših zaposlenih, PCR testiranje će se vršiti u referentnim laboratorijama i u nadležnim institucijama u Beogradu. Testiranje će se vršiti za grupe 72 sata pre putovanja. Izdavanje rezultata se vrši putem e maila direktno putniku. Napomena: putnik na put treba da ponese rezultat testa u štampanoj formi. Potrebno je da se putnici izjasne najkasnije 5 dana pre početka putovanja da li žele da se testiraju u grupnom terminu zakazanom putem agencije. 

Potrebno je sledeće: da je rezervacija izvršena i plaćena posredstvom agencije, da su putnici državljani Republike Srbije. Prilikom testiranja od podataka su potrebni JMBG putnika, kontakt telefon i mail adresa putnika. Troškove testiranja snose putnici.

O terminu putnici će biti blagovremeno obavešteni.
Svi putnici prilikom testiranja kod sebe moraju imati važeći lični dokument i original uplatnice, za decu je potrebna uplatnica (poželjno je da imate i zdravstvenu knjižicu deteta kod sebe):

uplatnica za testiranje.jpgKontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Velimira Bate Živojinovića 7 (bivša Bojanska)
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41 555 55

info@oktopod.rsAVIO KARTE
ONLINE