Madrid - 5 dana

/ Evropski gradovi 2017 / Avionom

TERMINI: 28.04.2017.;

1.dan: (petak 28.april) - Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera  Eurojet-a, u 04.15 h. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa u 06.15 (let LH 1411). Dolazak u Frankfurt u 08.15. Nastavak sa istog aerodroma za Madrid u 09.30 (let LH 1112). Sletanje na aerodrom “Barahas” u Madridu u 12.05h, odlazak na panoramsko razgledanje grada, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Kraljevska palata, Kraljevsko pozorište, katedrala Almudena, Puerta de Toledo (slavoluk), Neptunov trg, Trg Sibeles, park Retiro, Kapija Alkala, kvart Salamanka, Nacionalna biblioteka, Kolumbov trg, Gran Via, Španski trg. Transfer do hotela, smeštaj u hotel. Noćenje

2.dan: (subota 29.april) - Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja poludnevnog fakultativnog izleta - Eskorijal. Povratak u hotel. Noćenje

3.dan (nedelja 30.april) Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Toledo. Noćenje.

4.dan (ponedeljak 01.maj) Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

5.dan (utorak 02.maj) Doručak. Odjava iz hotela do 10.00h. Slobodno vreme do transfera na aerodrom oko 14.30. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa u 17.20 (let LH 1115). Dolazak u Frankfurt u 19.50. Nastavak putovanja sa istog aerodroma u 21.55 (let LH 1410). Dolazak u Beograd u 23.40. Nakon sletanja u Beograd kraj programa

Cenovnik i uslovi plaćanja:PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE  NA DAN UPLATE

Hotel Sercotel Togumar 3*

28.april – 02.maj

4 noćenja

Cena po osobi

420 €

Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi: popust 70 € - na upit

Doplata za jednokrevetnu sobu: 145 €  - na upit

*dvokrevetne sobe su sa dva odvojena lezaja

 

Cena aranžmana uključuje:

-Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Frankfurt-Madrid-Frankfurt-Beograd sa Lufthansom

-Smeštaj u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama

-Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Madridu prema programu

-Poludnevno panoramsko razgledanje grada (3h) sa vodičem na srpskom jeziku

-Usluge vodica na srpskom jeziku (putuje sa grupom iz Beograda)

-Troškove organizacije putovanja

 

Cena aranžmana ne uključuje:

-Aerodromske takse ( 161 eur u trenutku objavljivanja) – plaćanje u agenciji u dinarima (cena taksi podložna je promeni)

-Fakultativne izlete (obavezno informativno se izjasini u agenciji)

-Putno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji!

- Individualne troškove putnika

OPIS HOTELA:

Hotel Sercotel Togumar 3*,  Canillas, 59,  Madrid Spain

www.apartamentostogumar.com

Hotel je udaljen 9 km od centralnog trga u Madridu. Metro stanica se nalazi u neposrednoj blizini hotela, na 300 m udaljenosti a metroom je potrebno 20-ak minuta voznje do centra grada. Aerodrom je udaljen 10 km. U sklopu hotela nalaze se sobe i apartmani, u nasoj ponudi su standardne sobe sa dva odvojena lezaja (francuski lezaj je na upit). Sobe su moderno opremljne i sadrze: kupatilo, fen, klima- uredjaj, telefon, SAT TV, radni sto, nemaju balkon vec samo velike prozore. Kontinentalni dorucak se sluzi u hotelskom restoran

                                                       

PREDLOZI FAKULTATIVNIH IZLETA – PRIJAVA U AGENCIJI

 

ESKORIJAL –Jednočasovna vožnja do monumentalne kraljevske palate iz XVI veka sagrađene po nalogu Felipea II. Manastir, crkva i palata se smenjuju sa nizom dvorišta, hodnika i prostorija uklopljenih u veliki četvrtasti blok na čijim ćoškovima se uzdižu četiri kule. (Cena izleta: 55 €, ukljucuje autobuski prevoz, ulaznicu, lokalnog vodica i vodica na srpskom jeziku)

TOLEDO -Jednočasovna vožnja do nekadašnje prestonice Španije, koju i danas mnogi španci zovu “Carski grad”. Sagrađen na uzvišenju iznad reke Taho, Toledo je proglašen Svetskom baštinom od strane UNESCO. Gradom dominira carski dvorac (Alcazar) podignut po naredbi Karlosa Petog, u kome je danas smešten vojni muzej. Obilazak veličanstvene gotske katedrale sa predivnim vitražima iz XV i XVI veka i delima Goje i El Greka, crkve Svetog Tome sa El Grekovim remek-delom “Sahrana grofa od Orgaze” i sinagoge Svete Marije Blanke. Slobodno vreme za individualnu šetnju uskim ulicama  prepunim raznovrsnih radnjica, uz obaveznu posetu nekoj od mnogobrojnih lokalnih prodavnica marcipana. Povratak u Madrid. (Cena izleta: 65 €, ukljucuje autobuski prevoz, ulaznice, lokalnog vodica i vodica na srpskom jeziku)

                                                                              

USLOVI  PLAĆANJA  I OSTALE  NAPOMENE:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate.

 

USLOVI  PLAĆANJA:

• 40 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 20 DANA PRED PUT.
• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).
• ČEKOVIMA GRADJANA NA 3 MESEČNE RATE DATUMIRANI SVAKOG 15-OG U MESECU
• PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE NA 3 MESEČNE RATE
• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI

Napomene:Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari ( plavi ) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Agencija Oktopod travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

 

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE OKTOPOD TRAVEL-a

JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA

PUTOVANJE

Oktopod travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 25 putnika.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 20 putnika (po navedenim cenama).

Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.
 

Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD TRAVEL” usklađeni sa YUTA standardom

Program br.1  od 28.01.2017.                         Licenca Ministarstva Turizma OTP 130/2010. od 05.02.2010.godine.