HIMALAJI & TAJ MAHAL

/ Daleke destinacije 2018

 Opis smeštaja:

Delhi

Ashok Country Resort 4* se nalazi na oko 15km udaljenosti od poslovno-prodajnog centra Connaught Place i na oko 5 km udaljenosti od medjunarodnog aerodroma Indira Gandi. U sastavu hotela je prijemni deo, receopcija, Restoran, otvoreni bazen, barovi, veliki travnati prostor, spa deo, fitness deo, sauna. Sobe su standardne, poseduju kupatilo (Tuš Wc I fen za sušenje kose), mini-bar (sadržaj uz doplatu), klima uredjaj, SAT TV, aparat za pripremu kafe/čaja. Doručak je kontinentalni.

 

Srinagar

Hotel Rose Petal 3* se nalazi nedaleko od obale reke Jehlum i u blizini Joggers Park. Od centra grada je udaljen na oko 10 minuta hodom i oko 5 minuta hodom od Srinagar muzeja. U sastavu hotela je prijemni deo, recepcija, otvoreni bazen, salom za ručavanje u kojoj se servira doručak. Sve sobe su prostrane, poseduju kupatilo (Tuš WC), TV uredjaj, besplatni Wi- FI internet. Doručak je kontinentalni.

 

Agra

Taj Vilas 3* luksuzan objekat koji se nalazi nedaleko od jedinstvenog hrama ljubavi – Taj Mahal. U sastavu hotela je prijemni deo, recepcija, bežični internet, zatvoreni bazen. Sobe su konforne, poseduju kupatilo (Tuš WC I fen za sušenje kose), klima uredjaj, TV sa ravnim ekranom, mini-bar (sadržaj uz doplatu), sef (uz doplatu). Doručak je kontinentalni.

 

Jaipur

Hotel Libra 3* luksuzan objekat u mirnom delu grada. U sastavu hotela je prijemni deo, recepcija, lobi, Restoran, bazen (otvoreni) na krovu hotela, spa deo, menjačnica, teretana. Sobe su prostrane, poseduju kupatilo (Tuš WC), klima uredjaj, mini-bar (sadržaj uz doplatu), aparat za pripremu kafe / čaja, CATV, bežični internet. Doručak je kontinentalni.

Cenovnik

ČARI HIMALAJA & TAJ MAHAL

Polasci svakog utorka

 

UKUPNA CENA PAKET ARANŽMANA IZNOSI 999,00.- Evra + 679,00.- Evra avio karte


Gradovi:                      Delhi (1) – Srinagar Houseboat (1) – Srinagar Hotel (2) – Delhi (1) – Agra (2) – Jaipur (2) – Delhi 

Trajanje:                     10 dana / 9 Noći

Domaći letovi:            2 (Delhi – Srinagar – Delhi)

Dan 1. Utorak: Dolazak u Delhi

Po dolasku u glavni grad Indije naš predstavnik će vas sačekati, nakon dobrodošlice transfer do vašeg hotela.Noćenje.

 

Dan 2.Sreda: Let Delhi – Šrinagar (Smeštaj na brodu – pun pansion)

Doručak u hotelu. Transfer do aerodroma, let za Srinagar. Po dolasku u Srinagar, transferi smeštaj na brod-hotel.
Uživajte posle podne prilagodjavajući se nadmorskoj visini i planinama Šrinagara, na brodu 'Šikara' i prelepom jezeru “Dalu” u Šrinagaru. Noćenje na brodu.

 

Dan 3.Četvrtak: Dan u Šrinagaru

Doručak na brodu, poludnevni obilazak starog grada i Mugalskih vrtova. Stara gradska tura uključuje posetu Džamiji Mazdžid, Šah-Hamdan džamiji, Muzeju Šrinagari, šetnja kroz uske bazare grada. U svetski poznatim vrtovima Mughal, posetićemo Nishat (“Garden of Pleasure”), koji je izgradio Asaf Džah 1636. Godine i Shalimar Bagh koju je Džahangir sagradio za svoju voljenu Noora Jahana 1619. godine.
Ostatak dana, slobodno vreme za istraživanje mirnih i lepih znamenitosti Šrinagara.
Uveče transfer do hotela u Šrinagarui, boravak od 2 noći.

 

Dan 4.Petak: Dan u Šrinagar (Izlet do Gulmarg)

Nakon doručka idemo u celodnevnu turneju Gulmarga, jedne od najlepših mesta u dolini. Gulmarg je poznat po golfu u letnjim i skijanjem u zimskim mesecima. Uživajte u sjaju prirode i snežnim planinama. Imaćete mogućnost i za uživanja u vožnji žičarom planinama Gulmarg.
Kasno uveče povratak u hotel.

 

Dan 5.Subota: Let Srinagar – Delhi

Uživajte u jutarnjim satima u Srinagaru. Popodne let za Nju Delhiju. Po dolasku u Delhi transfer do hotela.

Noćenje.

 

Dan 6.Nedelja: Delhi – Agra [204 Km / 4 Sata]

Jutros, otkrijte istoriju i nasledstvo Delhija, poseta Kutab Minar, finom primeru indo-islamske arhitekture. Vožnja do starog dela grada, šetnja kroz prometne ulice Chandni Chovka do ”Jame Masjid”, najveće džamije u Indiji, prolazite pored prekrasne Crvene tvrđave, Indijske kapije, predsedničke kuće, parlamenta i drugih zgrada Vladinog sekretarijata Delhija.
U popodnevnim satima nastavljamo put do Agre, grada svetski poznatog hrama Tadž Mahal.
Po dolasku u Agru, smeštaj u hotel, noćenje.

 

Dan 7.Ponedeljak: Dan u Agri

Ovog jutra svedočite nadrealističkim pogledom na TadžMahal. Obilazak hrama koji je simbol večne ljubavi, uživamo u jedinstvenom dizajnu i simetriji koji se rimuju kao pesma napisana u mermeru. Tadž Mahal je ekstravagantno prikazivanje ljubavi koju je izgradio ŠahJahan u znak sećanja na njegovu voljenu suprugu Mumtaz Mahal.
Dalje idemo u posetu prelepoj tvrđavi Agra, izgrađenoj od crveno peščanog kamenja, koja obuhvata velelepne palate, dvorane za javnu i privatnu publiku i prelepe bašte.
Fakultativno: Uveče imate mogućnost gledanja uživo pozorišne predstave koja će vas uvesti u priču Tadž Mahala. Pruža nam se prilika da gledate spektakularni performans - "Mohabbat Taj – Saga ljubavi", postavljajući najveću repliku TadžMahala i izvodeći legendu o ljubavi koja je stvorila ovaj veličanstveni mauzolej (uz doplatu).

 

Dan 8.Utorak: Agra – Jaipur [240 Km / 5 Sati]

Posle doručka, idemo lagodnom vožnjom do Džajpura – zemlje Radžputova. Džajpur je bogatstvo boja, plesa i tradicionalnih umetnosti i zanata poznat kao "Pink City". Džajpur je dom drevnih utvrđenja , palata i jedan je od planski izgrađenih gradova Indije.
Na putu do Džajpura posetite Fatehpur Sikri – glavni grad Mugalskog carstva u 16. veku. Po dolasku smeštaj u hotelu za boravaku trajanju od 2 noći. Uživajte u večernjim časovima u Džajpuru.
Fakultativno: mogućnost da saznate više o lokalnom načinu života i kulturi Indije na večeri u indijskoj kući. Provedite vreme razgovarajući sa svojim domaćinima i saznajte njihov način života. Možete se opredeliti i za jedinstvenu priliku da uđete u indijsku kuhinju i naučite kulinarske i praktične savete o Indijskoj kuhinji (uz doplatu).

 

Dan 9.Sreda: Dan u Jaipuru

Posle doručka poseta Amberskoj tvrđavi, koja je sagrađena u 16.veku.Vožnja na slonovima će Vam pomoći da stignete do tvrđave, a možete izabrati i vožnju džipovima do tvrđave.
Ovog popodneva poseta kompleksu “City Palace” sa svojim muzejima i “Jantar Mantar” drevnom astronomskom opservatorijom i HavaMahal (“Palace of Winds”) sagrađenom u 18. veku. Ova palata sa bezbroj prozora i ekraniziranim balkonima posebno je izgrađena da bi žene kraljevske porodice posmatrale grad i procesije skrivene od pogleda građana.
Kasnije istražite mnogobrojne aspekte zanata Jaipuria, kao što je izradadragulja, keramike, šarenih vezenih tkanina sa ogledalima, tkanja tepiha itd. – gledajte umetnike na poslu i uživajte u kupovini suvenira u ovom živopisnom gradu Jaipuru.

 

Dan 10.Četvrtak: Jaipur – Delhi [260 Km / 6 Sati] (POVRATAK)

Posle doručka odlazak na Međunarodni aerodrom u Delhi i povratak kući.

 

UKUPNA CENA PAKET ARANŽMANA IZNOSI 999,00.- Evra + 679,00.- Evra avio karte

Cena je izražena u Evrima, plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja

Cena avio karte je važeća u trenutku objavljivanja, podložna je promeni u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta

 

 

 

Cena aranžmana uključuje:

¤     Smeštaj u hotelima kategorije 3*, usluga noćenje sa doručkom (lokalna kategorizacija): Delhi (2), Šrinagar (2noćenja u hotelu + jedno na brodu), Agra (2), Jaipur (2);

¤     Avio prevoz sa avio kompanijom Aeroflot na relaciji Beograd / Delhi / Beograd (obavezno presedanje u Moskvi u oba smera);

¤     Lokalni let na relaciji Delhi – Srinagar – Delhi (let sa lokalnim avio kompanijama);

¤     Jednodnevna vožnja bodom jezerom Dalu;

¤     Transferi na relacijama;

¤     Usluge vodiča tokom trajanja putovanja;

¤     Organizacija putovanja.

 

Cena aranžmana NE uključuje:

¤     Fakultativne izlete;

¤     Ulaznice za muzeje i hramove (na licu mesta, paket iznosi US$ 120,00-. po osobi);

¤     Boravišne takse;

¤     Medjunarodno zdravstveno osiguranje (preporučuje se);

¤     Individualne troškove putnika,

¤     Napojnice za vodiče;

 

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 230,00.- Evra

 

Način plaćanja:

• CELOKUPAN IZNOS AVIO KARTI + 60 % ARANŽMANA PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 35 DANA PRED PUT.

• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).

• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI

 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

U SLUČAJU ELEMENTARNIH NEPOGODA I POMERANJA VREMENA AVIO PREVOZA AGENCIJA OKTOPOD TRAVEL NIJE DUŽNA DA OBEZBEDI DODATNI SMEŠTAJ KLIJENTIMA KOJI SE NALAZE NA DESTINACIJI

Napomena:

Svi putnici, državljani Srbije, vize za ulazak u Indiju pribavljaju u ambasadi Indije u Beogradu: Državljani R. Srbije koji putuju u Indiju odgovarajuću vizu trebaju pribavljaju u Ambasadi Indije u Beogradu (potrebne informacije dostupne su na internet prezentaciji Ambasade http://www.eoibelgrade.gov.in/ odeljak Consular Services). Državljanima R. Srbije nije omogućeno pribavljanje vize, odnosno turističke propusnice, na aerodromima/graničnim prelazima. Od 26.02.2016. godine državljani R. Srbije mogu da apliciraju za elektronsku turističku vizu, koja se pribavlja onlajn, odnosno formular za vizu i propratna dokumenta se podnose onlajn. Plaćanje i rešavanje zahteva se vrši onlajn. Informacije o načinu apliciranja, uslovima i dužini važenja ove vize mogu se pronaći ovde..

Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanja u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija Oktopod travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. Ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

 

Sve navedene ponude su individualnog tipa. Na licu mesta brigu o klijentima vode lokalni partneri – predstavnici agencije TRAVELITE INDIA, od sletanja na aerodrom Kathmandu transfera do / od hotela, transfera, hotelskog smeštaja, obilazaka po programu putovanja.

Partneri na destinacijama govore samo strani jezik – Engleski. Nemamo mogućnost obezbedjenja predstavnika koji govori srpski jezik.

 

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA

OD STRANE AGENCIJE OKTOPOD TRAVEL JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže utovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Navedeno putovanje je individualnog karaktera, minimum za realizaciju putovanja 4 osobe.

  

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadrzava pravokorekcije cena,

izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Fotografije i opisi hotela: WWW.OKTOPOD.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD” uskladjeni sa YUTA standardom

Organizator putovanja je Turistička agencija „OKTOPOD TRAVEL“

Licenca OTP 130/2010 izdata 05.02.2010. godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Cenovnik br.1, važi od 28.05.2018.


Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Bojanska 7
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41 555 55

info@oktopod.rs


NOVI BEOGRAD

Gandijeva 148 A

tel: (011) 41-55-556

oktopodnb@orion.rs


ZEMUN

Dr. Petra Markovića 18 (prekoputa okretnice 88)

tel: (011) 41-55-557

oktopod.zemun@hotmail.com


VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342 303

vidikovac@oktopod.rs


NOVI SAD

Stražilovska 27

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


ŠABAC

Gospodar Jevremova 20

tel: (015) 61-05-20

sabac@oktopod.rs


KRAGUJEVAC

Lole Ribara 6

tel: (034) 35-64-86

kragujevac@oktopod.rs


NIŠ

Obrenovićeva bb, lokal 17-P

tel: (018) 31-05-220

nis@oktopod.rs


KRUŠEVAC

Majke Jugovića 24 (bivša Zakićeva)

tel: (037) 21-05-22

krusevac@oktopod.rs


LOZNICA

Pašićeva 1, lokal 25

tel: (015) 61-05-22

loznica@oktopod.rs


UŽICE

Dimitrija Tucovića 36, TC Pariz 1 sp, lok 3

tel: (031) 510 999

uzice@oktopod.rs


ZRENJANIN

Vojvode Petra Bojovića 1 (Žitni trg)

tel: (023) 521 530

zrenjanin@oktopod.rs


REPUBLIKA SRPSKA / BIJELJINA

Miloša Crnjanskog 20, Bijeljina

tel: +387 (055) 490 090

info@oktopod.ba


AUSTRIJA / BEČ

Heinestrasse 3/2 1020 Wien

tel: +4312143808

wien@oktopod.rsAVIO KARTE
ONLINE