INDONEZIJA - OSTRVO BALI

Daleke destinacije 2019 / Individualna putovanja

Na samom obodu Indijskog okeana leži tropsko ostrvo iz naših snova - Bali. U dubini ostrva doživite trenutak jedinstvene tradicije koji vas vraća vek unazad, ispod palme udahnite miris okeana, šum okeana i talasa koji vas pozivaju da zaronite i upoznate neotkriveni Svet. Zamislili ste vožnju "tuk-tukom" - mali motor sa prikolicom i dosanjali ste i taj san, drevni hramovi od kojih vas je fascinirao "Pura Jagatnatha" hram, Nacionalni park Komodo zmajeva koji kao da su išetali iz doba Jure, osvit zore dok se Sunce budi iznad Indijskog okeana i mnogo toga još.... Dok na plaži pišete po pesku ime drage osobe, slikajte je i pošaljite vašem Oktopod travelu koji se brine da svaki odmor postane ispunjen san.

 

Mercure Resort Sanur 4*

Položaj: hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži u mestu Sanur, na oko 30 minuta vožnje od aerodroma i na oko 5 minute hodom od prodavnica, restorana i barova.

Sadržaj: Hotelom dominira tropski vrt sa palmama i sunčanom terasom. U sastavu hotela je recepcija, Restoran, 2 Bara, prodavnica, poslovni centar, bibloteka, internet ugao, 2 bazena. Korišćenje suncobrana, ležaljki i peškira za plažu koji se nalaze pored bazena i na plaži su uključeni u cenu boravka. Od sportskih aktivnosti bez doplate: badminton, odbojka na pesku, Tenis (osvetljenje terena uz doplatu), stoni tenis; uz doplatu: ronjenje, sportovi na vodi (motorizovani i ne motorizovani), korišćenje Spa centra (mazaža, wellness i usluge salona lepote). Tokom večeri se organizuju razni tematski zabavni programi. Za decu postoji dečiji bazen (jedan u okviru od 2 otvorena bazena), dečije igralište, miniklub.

Smeštaj: dvokrevetne superior sobe veličine oko 32m², poseduju kupatilo (Tuš WC ili kada i fen za sušenje kose), telefon, aparat za pripremu kafe / čaja, SAT TV, bežični internet (u ceni), sef (u ceni), minibar (uz doplatu), klima uredjaj, balkon ili terasa.

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka).

Link http://www.mercureresortsanur.com/

 

Grand Balisani Suites 4*

Položaj: suite hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži u mestu Batubelig, 5km od mesta Kuta i oko 20 minuta vožnje od aerodroma.

Sadržaj: recepcija, prostorija za odlaganje prtljaga, bežični internet u lobiju (besplatno korišćenje), internet ugao, minimarket, 2 Restorana, 2 Bara, 2 bazena, kafeterija. Ležaljke i suncobrani pored bazena uz besplatno korišćenje, na plaži uz doplatu. Spa centar i njegove usluge (masaža i usluge salona lepote) uz doplatu. Za decu na raspolaganju je korišćenje DVD / Blue ray uredjaja (uz doplatu), dečiji bazen, stolica u restoranu ishrane. Tokom večeri se organizuju razni tematski zabavni programi.

Smeštaj: dvokrevetne deluxe sobe nalaze se u glavnoj zgradi i veličine oko 32m², poseduju kupatilo (Tuš WC ili kada i fen za sušenje kose), klima uredjaj, sef, aparat za pripremu kafe / čaja, minibar (sadržaj uz doplatu), bežični internet (u ceni), SAT TV, DVD uredjaj, balkon ili terasa. Navedeni tip smeštaja je sa pogledom na vrt, pogled more dostupan uz korekciju cene.

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka).

Link http://www.balisanisuites.com/


Bali Garden Beach Resort 4*

Položaj: hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži u mestu Kuta, 3km od aerodroma i pored tržnog centra.

Sadržaj: recepcija, prostorija za odlaganje prtljaga, bežični internet u lobiju (besplatno korišćenje), butik, suvenirnica,, minimarket, 7 Restorana, 2 Bara, Kafeterija, 3 bazena. Ležaljke i suncobrani pored bazena uz besplatno korišćenje, na plaži uz doplatu. Spa centar i njegove usluge (masaža i usluge salona lepote) uz doplatu. Za decu na raspolaganju je dečija igraonica, miniklub, čuvanje dece (uz doplatu uz predhodnu najavu). Tokom večeri se organizuju razni tematski zabavni programi.

Smeštaj: dvokrevetne deluxe sobe nalaze se u glavnoj zgradi i objektu pored glavne zgrade i veličine izmedju 36-40m², poseduju kupatilo (Tuš WC ili kada i fen za sušenje kose), klima uredjaj, sef, aparat za pripremu kafe / čaja, minibar (sadržaj uz doplatu), bežični internet (uz doplatu), SAT TV, balkon ili terasa.

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka).

Link https://www.baligardenbeachresort.com/

 

Prama Sanur Beach Bali 4*

Položaj: hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži, oko 25km od aerodroma i oko 5 minuta hodom od mesta Sanur sa restoranima, barovima i prodavnicama i oko 20 minuta vožnje od mesta Kuta.

Sadržaj: recepcija, bežični internet (besplatno korišćenje), 4 Restorana, 2 Bara, prodavnica, 2 bazena, room service - uz doplatu. Ležaljke, suncobrani i peškiri - besplatno korišćenje pored bazena i na plaži. Od sportskih aktivnosti besplatno korišćenje: badminton, tenis (uz doplatu osvetljenje terena), odbojka na plaži; uz doplatu Jet ski, jedrenje uz padobran za letenje, surfing, ronjejne, usluge spa centra (sauna, masaža usluge salona lepote i wellness usluge). Za decu na raspolaganju je dečiji bazen (u odvojenom delu jednog od dva bazena), dečije igralište, miniklub (za decu starosti od 4-12 godina uz doplatu), čuvanje dece (uz doplatu uz predhodnu najavu).

Smeštaj: dvokrevetne superior sobe veličine oko 25m², poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), klima uredjaj, sef (u ceni boravka), aparat za pripremu kafe / čaja, minibar (sadržaj uz doplatu), bežični internet (u ceni boravka), TV uredjaj, balkon ili terasa. Sobe su sa pogledom na vrt, sobe sa pogledom na more su dostupne uz doplatu.

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka).

Link http://www.pramasanurbeachresort.com/


Grand Inna Kuta 4*

Položaj: hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži, oko 3km od aerodroma i u blizini mesta Kuta (nedaleko od diskoteka, prodavnica, barova, restorana).

Sadržaj: recepcija, bežični internet (besplatno korišćenje), prostorija za odlaganje stvari, 2 Restorana, Bar, 3 Bazena. Ležaljke i suncobrani pored bazena uz besplatno korišćenje, na plaži uz doplatu. Za decu na raspolaganju je dečiji bazen (u odvojenom delu jednog od tri bazena), masaža je dostupna uz doplatu.

Smeštaj: dvokrevetne deluxe sobe i nalaze se u delu hotela “Beach” veličine izmedju 26-30m², poseduju kupatilo (Tuš WC ili kada i fen za sušenje kose), klima uredjaj, sef (u ceni boravka), aparat za pripremu kafe / čaja, minibar (sadržaj uz doplatu), bežični internet (u ceni boravka), CA TV uredjaj, balkon ili terasa. Sobe su sa pogledom na vrt.

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka).

Link http://www.grandinnakuta.com/en/

 

The Anvaya Beach Resorts Bali 5*

Položaj: hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži, oko 3km od aerodroma i u blizini mesta Kuta (nedaleko od diskoteka, prodavnica, barova, restorana).

Sadržaj: recepcija, lobi, 2 Restorana, 2 Bara, bežični internet, terasa sa sunčanim delom, bazeni (suncobrani, ležaljke i peškiri pored bazena su dostupni uz besplatno korišćenje). Za decu je na raspolaganju dečije igralište i miniklub (za decu starosti od 4-12 godina uz doplatu). Korišćenje Spa dela je dostupno uz doplatu za usluge kao što su masaža, usluge salona za ulepšavanje i ostale usluge Spa dela.

Smeštaj: dvokrevetne deluxe sobe su veličine 30m², poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), klima uredjaj, sef, aparat za pripremu kafe / čaja, minibar (sadržaj uz doplatu), bežični internet (u ceni boravka), TV uredjaj, balkon ili terasa. Sobe su sa pogledom na vrt.

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka).

Link https://www.theanvayabali.com/en/homeCenovnik

PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

 

 

Hotel / tip sobe

08.01 - 20.01.2019.

15.01 - 27.01.2019.

22.01 - 03.02.2019.

29.01 - 10.02.2019.

05.02 - 17.02.2019.

09.02 - 21.02.2019.

13.02 - 25.02.2019.

20.02 - 04.03.2019.

Mercure Resort Sanur 4*

Dvokrevetna superior soba

1.119,00.- €

999,00.- €

Grand Balisani Suites 4*

Dvokrevetna de luxe soba

1.089,00.- €

969,00.- €

Prama Sanur Beach Bali 4*

Dvokrevetna superior soba

1.119,00.- €

999,00.- €

Bali Garden Beach Resort 4*

Dvokrevetna de luxe soba

1.029,00.- €

999,00.- €

Grand Inna Kuta 4*

Dvokrevetna de luxe soba

1.159,00.- €

1.029,00.- €

The Anvaya Beach Resorts 5*

Dvokrevetna de luxe soba

1.189,00.- €

1.060,00.- €

Cena je u Evrima po osobi u dvokrevetnoj sobi / noćenje sa doručkom

U cenu aranžmana je uračunato:

  • 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja i uslugom noćenje sa doručkom
  • Avio karta na relaciji Beograd / Denpasar / Beograd sa avio kompanijom Qatar Airways i obaveznim presedanjem u Dohi u oba smera - avio karte su ekonomske klase i ne refundabilne su (non refundable), u slučaju otkaza nema mogućnost isplate
  • Transfer aerodrom Denpasar / hotel / aerodrom Denpasar
  • Usluge predstavnika na licu mesta

 

U cenu aražmana nije uračunato:

★     Izleti

★     Osiguranje

★     Individualni troškovi

★     Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

 

Navedene cene su informativnog karaktera i podložne su promeni usled popunjenosti kapaciteta hotelskog smeštaja i / ili avio prevoza.

Ukoliko želite moguća je rezervacija polupansiona u navedenim objektima.

Ukoliko se odlučite za neki drugi objekat koji nije u našoj ponudi, slobodno nam se obratite kako bi napravili ponudu po vašoj želji.

 

Vizna procedura i opšte napomene:

Za gradjane Republike Srbije nije potrebna viza za putovanje u Indoneziju - ostrvo Bali za boravak do 30 dana. Rok važnosti pasoša mora biti najmanje 6 meseci duži od perioda na koji se traži turistička viza. Pasoš mora da poseduje dovoljan broj praznih stranica za viznu nalepnicu. Prilikom ulaska u Indoneziju ne traži se posedovanje polise putnog zdravstvenog osiguranja, mada se preporučuje posedovanje iste (nije potreban dokaz o vakcinaciji kao ni posedovanje odredjene svote novca). Preporuka je da se koristi flaširana voda za piće, hrana da je termički obradjena i izbegavati ishranu na ulici. U pojedinim delovima Indonezije postoji opasnost od malarije, predlog je koristiti sredstva protiv ujeda komaraca.  

 

 

Način plaćanja:

• 60 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 35 DANA PRED PUT.

• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).

• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI

 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

U SLUČAJU ELEMENTARNIH NEPOGODA I POMERANJA VREMENA AVIO PREVOZA AGENCIJA OKTOPOD TRAVEL NIJE DUŽNA DA OBEZBEDI DODATNI SMEŠTAJ KLIJENTIMA KOJI SE NALAZE NA DESTINACIJI

Napomena:

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanja u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija Oktopod travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. Ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

 

 Sve navedene ponude su individualnog tipa. Na licu mesta brigu o klijentima vode lokalni partneri, od sletanja na aerodrom Denpasar, transfera do / od hotela i hotelskog smeštaja. Partneri na destinacijama govore samo strani jezik - Engleski. Nemamo mogućnost obezbedjenja predstavnika koji govori srpski jezik.

 

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE OKTOPOD TRAVEL JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže utovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Navedeno putovanje je individualnog karaktera, ne postoji neophodan broj za realizaciju programa

 Zainteresovanima se pruža mogućnost i rezervacije samo hotelskog smeštaja + transfera.

 

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

Fotografije i opisi hotela: WWW.OKTOPOD.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD” uskladjeni sa YUTA standardom

Organizator putovanja je Turistička agencija „OKTOPOD TRAVEL“-a,

Licenca OTP 130/2010 izdata 05.02.2010. godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Cenovnik br.1, važi od 21.11.2017.


Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Bojanska 7
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41 555 55

info@oktopod.rs


NOVI BEOGRAD

Gandijeva 148 A

tel: (011) 41-55-556

oktopodnb@orion.rs


ZEMUN

Dr. Petra Markovića 18 (prekoputa okretnice 88)

tel: (011) 41-55-557

oktopod.zemun@hotmail.com


NOVI SAD

Stražilovska 27

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


ŠABAC

Gospodar Jevremova 20

tel: (015) 61-05-20

sabac@oktopod.rs


KRAGUJEVAC

Lole Ribara 6

tel: (034) 35-64-86

kragujevac@oktopod.rs


NIŠ

Obrenovićeva bb, lokal 17-P

tel: (018) 31-05-220

nis@oktopod.rs


LOZNICA

Pašićeva 1, lokal 25

tel: (015) 61-05-22

loznica@oktopod.rs


REPUBLIKA SRPSKA / BIJELJINA

Miloša Crnjanskog 20, Bijeljina

tel: +387 (055) 490 090

info@oktopod.ba


OVLAŠĆENI PRODAVCI
- FRANŠIZE -

ZVEZDARA

Bulevar Kralja Aleksandra 540

tel: (011) 4009 018

bulevar@oktopod.rs


VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342 303

oktopodvidikovac@gmail.com


UŽICE

Dimitrija Tucovića 36, TC Pariz 1 sp, lok 3

tel: (031) 510 999

oktopoduzice@gmail.com


ZRENJANIN

Vojvode Petra Bojovića 1 (Žitni trg)

tel: (023) 521 530

oktopodzrenjanin@gmail.com


KRUŠEVAC

Majke Jugovića 24 (bivša Zakićeva)

tel: (037) 21-05-22

oktopodkrusevac@gmail.com


AUSTRIJA / BEČ

Heinestrasse 3/2 1020 Wien

tel: +4312143808

office@mediasystem-wien.comAVIO KARTE
ONLINE