MALDIVI

/ Daleke destinacije 2017

MALDIVI

Maldivi - neko ih zove i Rajska ostrva. Arhipelag se sastoji sa više od 1000 manjih ostrva - Atola sa predivnim peščanim plažama i manjim uvalama. Svaki Atol je priča za sebe, svaki je različit po bogatsvu flore i jednom uobičajnom pojavom kod svih Atola - beskrajno čisto i providno more. Na licu mesta se pruža mogućnost i velikog broja izleta. U okviru resorta postoje i dečiji vrtići u kojima vašoj deci može biti posvećena pažnja, dok vi istražujete dubinu mora i upoznajete se sa bogatim podvodnim svetom.

 

The Barefoot Eco hotel
Hotel se nalazi na atolu Hanimadhoo u severnom delu Maldiva, dužine oko 7km i predstavlja dom za oko 2000stanovnika. Aerodorm Male je udaljen oko 330km i transfer se obavlja unutrašnjim letom u trajanju oko 45minuta.
Resort je usred nenarušene prirode i se sastoji od 10 dvospratnih zgrada koje imaju po 4 sobe. Sastoji se of glavnog restorana „The Barefoot”, barova „Juice Bar” i bara „Black Pearl”, koji je usidren pored obale,  bazen, Butik i male knjižare. Besplatno korišćenje bežičnog interneta je u okviru celog resorta.Seaside sobe: veličine oko 44 kvadratnih metara u prizemlju, svaka poseduje kupatilo (Tus WC i fen za sušenje kose), Telefon, Minibar, Sef, Klima uredjaj, aparat za pripremu kafe / čaja, Terasa, delimični pogled na more, besplatan bežični internet.
Beachfront: veličine oko 50 kvadratnih metara, ista opremljenost kao seaside soba, postavljena bliže moru i sa pogledom na more 
Ocean View: veličine oko 50 kvadratnih metara, ista opremljenost kao seaside soba, na prvom spratu sa balkonom i pogledom na more,
Doručak je "švedski sto" - samoposluženje.
Putnici na svadbenom putovanju dobijaju po dolasku u hotel korpu sa voćem i jedan izlet snorkling ronjenja. Neophodna informacija prilikom rezervacije.

Sun Island Resort & Spa
Na ostrvu (Atolu) Nalaguraidhoo veličine oko 1.600 m x 440 m. Aerodorm male je udaljen oko 107km, transfer po pravcu traje oko 35 minuta Hidro-avionom i brzim brodom oko 45 minua. 
U sastavu resorta se nalaze 7 restorana, 5 barova, jedan bazen sa odvojenim delom za decu, juvelirnica, prodavnice, frizer, ambulanta. Besplatan bežični internet je dostupan u "Golf baru", "Beach baru" i "Coffee Shop"-u. Obroci (doručak i večera) se serviraju u restoranu Maaniya.
Standard Beach Bungalow: veličine oko 21 kvadratnih metara se sastoji od dve ili 4 smestajne jedinice u okviru jednog bungalova u prvom redu od mora. Svaka soba poseduje  kupatilo (Tus WC i fen za sušenje kose), TV, Telefon, klima uredjaj, plafonski ventilator, aparat za pripremu kafe / čaja, Minibar, Sef i pogled na more ili plažu. 
Superior Beach Bungalow: veličine oko 26 qm (218), uredjena je kao Standard Beach Bungalow, sasttoji se od dve smeštajne jedinice u okviru jednog bungalova u prvom redu od mora. Svaka soba poseduje  kupatilo (Tus WC i kada i fen za sušenje kose), TV, Telefon, klima uredjaj, plafonski ventilator, aparat za pripremu kafe / čaja, Minibar, Sef i pogled na more ili plažu. Ispred se nalazi i vanjski tuš.
Water Bungalow: veličine oko 32 qm (64), opremljena kao Superior Beach Bungalow i izgradjene su na nosačima iznad lagune. Ne poseduju spoljni tuš, poseduju terasu sa direktin ulazom u more. 
Dodatna mogućnost: 
klijenti čiji je rodjendan tokom boravka i koji ga tamo proslavljaju, dobijaju od hotela jednu flašu vina i malu tortu. Neophodno je dati informaciju prilikom rezervacije kao i datum rodjenja slavljenika.
Klijenti koji provode medeni mesec (svadbeno putovanje) u hotelu dobijaju jednu flašu pića i korpu sa voćem. Neophodno je dati informaciju prilikom rezervacije kao i na putovanje poneti medjunarodni formular venčanog lista.
Paradise Island Resort & Spa
Nalazi se na atolu Lankanfinolhu širine oko 931 metara i dužine oko 201 metara. Aerodrom Male je udaljen oko 10km, transfer brzim brodom traje oko 15 minuta.
Prostran resort sa ukupno 5 resotrana: glavni restoran „Bageecha“, restoran iznad vode „Lagoon“, restoran „Farumathi“, restoran italijanske kuhinje „Al Tramonto“, restoran istočnjačke kuhinje „Fukuya Teppanyaki“. na raspolaganju gostima su barovi, kafeterija, otvoreni bazen, dečje igralište, suvenirnica, juvelirnica. Besplatan bežični internet je dostupan u "Hulhangu Bar".  
Superior Beach Bungalow: veličine oko 38 kvadratnih metara sa kupatilom (Tuš WC i odvojenim spoljnim tušem, fen za sušenje kose), TV, Telefon, aparat za pripremu kafe / čaja, Klima uredjaj, plafonski ventilator, Minibar, Sef i terasa. Bungalovi se nalaze u prvom redu od plaže.
Water Villa: veličine oko 77 kvadratnih metara, opremljena kao Superior Beach Bungalow, nalazi se nad vodom, bez spoljašnjeg tuša, besplatnim bežičnim internetom, sunčanom terasom sa ležaljkama i direktnim ulazom u lagunu.
Klijenti koji provode medeni mesec (svadbeno putovanje) u hotelu dobijaju jednu flašu pića i korpu sa voćem. Neophodno je dati informaciju prilikom rezervacije kao i na putovanje poneti medjunarodni formular venčanog lista.


Royal Island Resort & Spa
Nalazi se na atolu Horubadhoo dimenzija dužine oko 800 m i širine oko 220 m, na kome dominira bogata vegetacija i kristalno čista laguna. Aerodrom Male je udaljen oko 118 km, transfer traje oko 35 Minuta unutrašnjim letom i posle brodom (oko 45 minuta vožnja brodom)
U okviru resorta se nalazi glavni restoran „Maakanaa“ À-la-cart restoran „Raabondhi“, prodavnica kafe "Palm Terrace", Bar, bar pored bazena i jedan pab, otvoreni bazen sa odeljkom za decu, juvelirnica, suvenirnica. Besplatan bežičmni internet je dostupan u glavnom restoranu, pabu i prodavnici kafe.
Garden Villa: veličine oko 30 kvadratnih metara,u redu sa bungalovima. Opremljena je kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), TV, Telefon, Klima uredjaj, Ventilator, Minibar, aparat za pripremu kafe  / čaja, Sef i terasa. Nalaze se u drugom redu od mora. 
Beach Villa:  veličine oko 32 kvadratnih metara, opremljena kao Garden Villa, samostalni bungalov sa jednom smeštajnom jedinicom, bežični internet (uz doplatu), odvojeni spoljni tuš, malaze se u prvim redom sa direktnim izlazom na plažu.
Obroci se serviraju u restoranu „Maakanaa“ po principu "švedskog stola" - samoposluženje. 
Klijenti koji provode medeni mesec (svadbeno putovanje) u hotelu dobijaju jednu flašu pića i korpu sa voćem po sobi kao i jednu večeru pod svećama sa uključenim kućnim vinom. Neophodno je dati informaciju prilikom rezervacije kao i na putovanje poneti medjunarodni formular venčanog lista.

Cenovnik

 

17.03 - 25.03.2017.

10.04 - 19.04.2017.*

Uskršnji period

27.04 - 06.05.2017.

The Barefoot Eco Hotel 4*

1.330,00

Seaside soba / Noćenje sa doručkom

1.342,00

Seaside soba / Noćenje sa doručkom

1.106,00

Seaside soba / Noćenje sa doručkom

Sun Island Resort &Spa 4*

1.791,00

Beach Bungalow / Polupansion

1.551,00

Beach Bungalow / Polupansion

1.354,00

Beach Bungalow / Polupansion

Paradise Island Resort &Spa 4*

1.895,00

Superior beach bungalow / Polupansion

1.639,00

Superior beach bungalow / Polupansion

1.301,00

Superior beach bungalow / Polupansion

Royal Island Resort &Spa 4*

1.980,00

Garden villa / Polupansion

1.803,00

Garden villa / Polupansion

1.443,00

Garden villa / Polupansion

Cene su Evrima po osobi


U cenu je uračunato:

  • 7 noćenja u odabranom objektu i sobi sa naznačenom uslugom ishrane
  • Avio prevoz: PRVI PERIOD u tabeli avio prevoz od / do Beograda sa presedanjem u Moskvi u oba smera, letovi se realizuju sa avio kompanijom Aeroflot (ekonomska klasa); TREĆI PERIOD u tabeli avio prevoz od / do Beograda sa presedanjem u Abu Dhabiju u oba smera, letovi se realizuju sa avio kompanijom Etihad Airways (ekonomska klasa);
  • * Za uskrsnji termin letovi se realizuju sa avio kompanijom Qatar Airways, presednje u oba smera je u Dohi
  • Transfer aerodrom Male / hotel / aerodrom Male (u zavisnosti od izabranog hotela transfer moze biti hidro-avionom ili brzim brodom ili kombinacija hidro-avion i brzi brod)

 

U cenu nije uračunato:

  • Aerodromske takse koje nisu u ceni aranzmana, u trenutku objavljivanja programa iznose 323,00.- Evra
  • Izleti
  • Osiguranje
  • Individualni troškovi klijenata

 

Navedene cene su informativnog karaktera i podložne su promeni usled popunjenosti kapaciteta hotelskog smeštaja i / ili avio prevoza.

 

Hoteli koji se nalaze u našoj ponudi su samo neki od hotela na Maldivima. Ima mogućnosti i dužeg boravka kao i kombinacija dva objekta ili u istom resortu da kombinujete 7 dana u Bungalovu iznad vode i 7 dana u objektima na Atolu. Mladence uz predhodnu najavu može da očekuje iznenadjenje u hotelima.

 

Ono što izdvaja nas od ostalih je što je transfer uvek u ceni. Ukoliko želite samo hotelski smeštaj a sami bi želeli da radite avio prevoz, slobodno nam se obratite kako bi dobili ponudu - i tada je transfer u ceni hotelskog smeštaja.

 

Putnicima sa pasošima republike Srbije viza nije potrebna za boravak do 30 dana - dobija se na ulasku u zemlju. Neophodno je da putna isprava ima važnost minimum 6 meseci na dan povratka sa mesta odmora. Putnicima sa pasošima Republike Srbije nije potrebna tranzitna viza tokom boravka u medjuzoni aerodoma u Moskvi (Šeremetjevo)

 

Način plaćanja:

• 60 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 35 DANA PRED PUT.

• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).

• ČEKOVIMA GRAĐANA NA 3 MESEČNE RATE DATUMIRANI SVAKOG 15-OG U MESECU

• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI

 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 Sve navedene ponude su individualnog tipa. Na licu mesta brigu o klijentima vode lokalni partneri, od sletanja na aerodrom Male, transfera do / od hotela i hotelskog smeštaja. Partneri na destinacijama govore samo strani jezik - Engleski. Nemamo mogućnost obezbedjenja predstavnika koji govori srpski jezik.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

Fotografije i opisi hotela: WWW.OKTOPOD.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD” uskladjeni sa YUTA standardom

Organizator putovanja je Turistička agencija „OKTOPOD TRAVEL“-a,

Licenca OTP 130/2010 izdata 05.02.2010. godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Cenovnik br.2, važi od 15.02.2017.