SEJŠELI

Daleke destinacije 2019 / Individualna putovanja

SEJŠELI

U sred Indijskog okeana izronila je grupacija ostrva sa jedinstvenim imenom Sejšeli - Školjke. Ovaj arhipelag se sastoji iz 115 manjih i većih ostrva, od kojih dominiraju Praslin, Mahe, La Digue i jedinstveno ostrvo bio - rezervat Curieuse.

Vaš odmor iz snova biće ostvaren na dugim plažama u hladu Palmi i Mangroa, gde ćete osetiti miris okeana i uživati u njegovom šumu talasa i plavetnilu. Na izletu upoznajte podvodni svet Indijskog okeana - možda vas i tu čeka Oktopod ili doživite ostrvo šetnjom kroz šume sa neotkrivenom florom i faunom.

Vi ste na odmoru iz snova koji je ostvaren i jedino gde hrlite je prepuštanje okruženju Sejšelskih ostrva koje vas opuštaju.

 

Berjaya Beau Vallon Bay Resort 3*

Položaj: hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži Beau Vallon. Od aerodroma je udaljen na oko 30 minuta vožnje, do mesta Victorija je 5km gde se nalaze i restorani, barovi, prodavnice.

Sadržaj: Hotelom dominira vrt sa tropskim rastinjem i sunčanom terasom. U sastavu hotela je recepcija, 5 Restorana, 2 Bara, Kasino, suvenirnica, bazen pored koga je besplatno korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira (korišćenje istih je besplatno i na plaži). Deci je na raspolaganju bazen, čuvanje dece je moguće uz doplatu na licu mesta i predhodnu rezervaciju. Od sportksih aktivnosti je dostupno (besplatno): kajak i jedrenje (windsurfing), tenis (osvetljenje terena uz doplatu); uz doplatu: JetSki, ronjenje (rekreativno i uz kiseničke boce), skijanje na vodi. Masaža je dostupna uz doplatu i predhodnu rezervaciju. Tokom večeri se organizuju razni tematsko zabavni programi.

Sobe: dvokrevetne sobe su veličine oko 25m² sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), aparat za pripremu kafe / čaja, TV uredjaj, telefon, bežični internet (u ceni), sef (u ceni), minibar (sadržaj uz doplatu), klima uredjaj, balkon ili terasa.

Ishrana: noćenje sa doručkom (doručak je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka).

Link https://www.berjayahotel.com/mahe

 

Coral Strand 3*

Položaj: hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži Beau Vallon zaliva. Od aerodroma je udaljen na oko 30 minuta vožnje, do mesta Victorija je 5km i na oko 10 minuta hodom do prodavnica, barova i restorana.

Sadržaj: u sastavu hotela je recepcija, 3 Restorana, 2 Bara, Butik, bazen pored koga je besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Deci je na raspolaganju dečiji bazen. Od sportksih aktivnosti je dostupno (uz doplatu): jahanje na talasima na tzv. “Banani”, JetSki, jedrenje pomoću padobrana, rekreativno ronjenje, skijanje na vodi, jedrenje (windsurfing). Tokom večeri se organizuju razni tematsko zabavni i karaoke programi.

Sobe: dvokrevetne sobe su veličine oko 24m² sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), aparat za pripremu kafe / čaja, TV uredjaj, telefon, bežični internet (u ceni), sef (u ceni), klima uredjaj, balkon ili terasa.

Ishrana: noćenje sa doručkom (doručak je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka).

Link http://www.coralstrand.com/

 

AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa 4*

Položaj: hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži Grand Anse. Od aerodroma je udaljen na oko 30 minuta vožnje.

Sadržaj: Hotelom dominira vrt sa tropskim rastinjem, sunčanom terasom i velikom terasom koja se nalazi na krovu hotela sa koje se pruža izuzetan panoramski pogled na more i plažu. U sastavu hotela je recepcija, 3 Restorana, 4 Bara, bazen pored koga je besplatno korišćenje suncobrana, ležaljki i peškira za plažu. Deci na raspolaganju je dečiji bazen, miniklub Avanikids (deca uzrasta 4-12 godina), dečija animacija, čuvanje dece (čuvanje dece do 4 godine uz doplatu i predhodnu rezervaciju). Od sportksih aktivnosti je dostupno (besplatno korišćenje): fitness prostor, tenis (osvteljenje terena uz nadoknadu); uz doplatu: vožnja brodom sa providnim dnom, pecanje na otvorenom moru, ronjenje rekreativno i uz kiseoničke boce, jedrenje. Korišćenje usluga Avani Spa centra (masaža, wellness i usluge salona lepote) uz doplatu. Tokom večeri se organizuju razni tematsko zabavni programi.

Sobe: dvokrevetne sobe su veličine izmedju 32-36m² sa kupatilom (Tuš WC i kada i fen za sušenje kose), DVD uredjaj, SAT TV uredjaj, aparat za pripremu kafe / čaja, telefon, bežični internet (u ceni), sef (u ceni), minibar (sardžaj uz doplatu), klima uredjaj, balkon ili terasa.

Ishrana: noćenje sa doručkom (doručak je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka).

 

DoubleTree by Hilton Allamanda Resort 4*

Položaj: hotel pripada hotelskoj grupaciji Hilton,  na samoj peščanoj plaži na kojoj dominiraju Palme u zalivu Anse Forbans. Od aerodroma je udaljen na oko 30 minuta vožnje.

Sadržaj: U sastavu hotela je recepcija, bežični internet, Restoran, Bar, butik, bazen pored koga je besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Od sportskih aktivnosti je dostupno (besplatno korišćenje): kajak, bilijar, odbojka na plaži; uz doplatu: vožnja brodom sa providnim dnom, pecanje na otvorenom moru, ronjenje rekreativno i uz kiseoničke boce. Korišćenje usluga Eforea Spa centra (masaža, wellness i usluge salona lepote) uz doplatu. Tokom večeri se organizuju razni tematsko zabavni programi.

Sobe: dvokrevetne deluxe sobe su sa pogledom na more i  veličine izmedju 60-70m² sa kupatilom (Tuš WC i kada i fen za sušenje kose), plafonski ventilator, stanica za iPod, SAT TV uredjaj, aparat za pripremu kafe / čaja, telefon, bežični internet (u ceni), minibar (sardžaj uz doplatu), klima uredjaj, balkon.

Ishrana: noćenje sa doručkom (doručak je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka).

Le Méridien Fisherman's Cove 4*

Položaj: hotel se nalazi na samoj dugoj peščanoj plaži Beau Vallon zaliva. Od aerodroma je udaljen na oko 30 minuta vožnje.

Sadržaj: U sastavu hotela je recepcija, bežični internet, 2 Restorana, 2 Bara, biblioteka, suvenirnica, prostor za odlaganje stvari, lekarske usluge (uz doplatu), bazen pored koga je besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana (bazen za decu).  Od sportksih aktivnosti je dostupno (besplatno korišćenje):  fitness prostor, rojnejne rekreativno, kanu, tenis (osvetljenje terena uz nadoknau), jedrenje (windsurfing); uz doplatu: pecanje na otvorenom moru, jedrenje sa padobranom (paraseiling), skijanje na vodi. Korišćenje usluga Zen Spa centra (masaža, wellness i usluge salona lepote) uz doplatu. Tokom večeri se organizuju razni tematsko zabavni programi.

Sobe: dvokrevetne superior sobe su sa pogledom na more (u glavnoj zgradi) i veličine oko 35m² sa kupatilom (Tuš WC i kada i fen za sušenje kose),  SAT TV uredjaj, aparat za pripremu kafe / čaja, telefon, bežični internet (u ceni), sef (u ceni), minibar (sardžaj uz doplatu), klima uredjaj, balkon ili terasa.

Ishrana: noćenje sa doručkom (doručak je “švedski sto” - samoposluženje, izbor više ponudjenih obroka).

Link http://www.lemeridienfishermanscove.com/Cenovnik

 PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

 

Period putovanja

Hotel / tip sobe

Usluga

06.01 - 18.01.2018.

10.01 - 22.01.2018.

17.01 - 29.01.2018.

24.01 - 05.02.2018.

03.02 - 15.02.2018.

12.02 - 24.02.2018.

19.02 - 03.03.2018.

25.02 - 09.03.2018.

Berjaya Beau Vallon Hotel 3*

Dvokrevetna standard soba

 

 

 

 

BB

 

 

 

 

1.375,00.- €

1.344,00.- €

1.344,00.- €

1.344,00.- €

1.344,00.- €

Coral Strand Hotel 3*

Dvokrevetna standard soba

1.889,00.- €

1.820,00.- €

1.820,00.- €

1.820,00.- €

1.820,00.- €

Avani Seyshelles Barbarons 4*

Dvokrevetna standard soba  

1.966,00.- €

1.886,00.- €

1.886,00.- €

1.886,00.- €

1.886,00.- €

Double Tree Seychelles Alamanda 4*

Dvokrevetna deluxe pogled more  

2.045,00.- €

2.045,00.- €

2.045,00.- €

2.045,00.- €

1.975,00.- €

Le Meridien Fisherman’s Cove 4*

Dvokrevetna superior pogled more

2.096,00.- €

2.143,00.- €

2.299,00.- €

2.359,00.- €

2.249,00.- €

Cena je po osobi u dvokrevetnoj sobi / Noćenje sa doručkom

U cenu aranžmana je uračunato:

 • 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja i uslugom noćenje sa doručkom

 • Avio karta na relaciji Beograd / Mahebourg / Beograd sa avio kompanijom Qatar airways i obaveznim presedanjem u Dohi u oba smera - avio karte su ekonomske klase i ne refundabilne su (non refundable), u slučaju otkaza nema mogućnost isplate

 • Transfer aerodrom Mahebourg / hotel / aerodrom Mahebourg

 • Usluge predstavnika na licu mesta


U cenu aražmana nije uračunato:

 • ★     Izleti

  ★     Osiguranje

  ★     Individualni troškovi

  ★     Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

 


Navedene cene su informativnog karaktera i podložne su promeni usled popunjenosti kapaciteta hotelskog smeštaja i / ili avio prevoza.

Ukoliko se odlučite za neki drugi objekat koji nije u našoj ponudi, slobodno nam se obratite kako bi napravili ponudu po vašoj želji.


Vizna procedura:

Za gradjane Republike Srbije nije potrebna viza za putovanje na Sejšelska ostrva za boravak do 90 dana. Rok važnosti pasoša mora biti najmanje 6 meseci duži od perioda za koji se traži turistički boravak. Prilikom ulaska na Sejšelska ostrva ne traži se posedovanje polise putnog zdravstvenog osiguranja, ne postoji zdravstveni rizik.


Način plaćanja:

• 60 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 35 DANA PRED PUT.

• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).

• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

U SLUČAJU ELEMENTARNIH NEPOGODA I POMERANJA VREMENA AVIO PREVOZA AGENCIJA OKTOPOD TRAVEL NIJE DUŽNA DA OBEZBEDI DODATNI SMEŠTAJ KLIJENTIMA KOJI SE NALAZE NA DESTINACIJI

Napomena:

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanja u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija Oktopod travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).


Sve navedene ponude su individualnog tipa. Na licu mesta brigu o klijentima vode lokalni partneri, od sletanja na aerodrom Maheburg, transfera do / od hotela i hotelskog smeštaja. Partneri na destinacijama govore samo strani jezik - Engleski. Nemamo mogućnost obezbedjenja predstavnika koji govori srpski jezik.

 

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE OKTOPOD TRAVEL JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže utovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Navedeno putovanje je individualnog karaktera, ne postoji neophodan broj za realizaciju programa

 Zainteresovanima se pruža mogućnost i rezervacije samo hotelskog smeštaja + transfera.

 

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

Fotografije i opisi hotela: WWW.OKTOPOD.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD” uskladjeni sa YUTA standardom

Organizator putovanja je Turistička agencija „OKTOPOD TRAVEL“-a,

Licenca OTP 130/2010 izdata 05.02.2010. godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Cenovnik br.1, važi od 25.11.2017.Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Bojanska 7
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41 555 55

info@oktopod.rs


NOVI BEOGRAD

Gandijeva 148 A

tel: (011) 41-55-556

oktopodnb@orion.rs


ZEMUN

Dr. Petra Markovića 18 (prekoputa okretnice 88)

tel: (011) 41-55-557

oktopod.zemun@hotmail.com


NOVI SAD

Stražilovska 27

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


ŠABAC

Gospodar Jevremova 20

tel: (015) 61-05-20

sabac@oktopod.rs


KRAGUJEVAC

Lole Ribara 6

tel: (034) 35-64-86

kragujevac@oktopod.rs


NIŠ

Obrenovićeva bb, lokal 17-P

tel: (018) 31-05-220

nis@oktopod.rs


LOZNICA

Pašićeva 1, lokal 25

tel: (015) 61-05-22

loznica@oktopod.rs


REPUBLIKA SRPSKA / BIJELJINA

Miloša Crnjanskog 20, Bijeljina

tel: +387 (055) 490 090

info@oktopod.ba


OVLAŠĆENI PRODAVCI
- FRANŠIZE -

ZVEZDARA

Bulevar Kralja Aleksandra 540

tel: (011) 4009 018

bulevar@oktopod.rs


VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342 303

oktopodvidikovac@gmail.com


UŽICE

Dimitrija Tucovića 36, TC Pariz 1 sp, lok 3

tel: (031) 510 999

oktopoduzice@gmail.com


ZRENJANIN

Vojvode Petra Bojovića 1 (Žitni trg)

tel: (023) 521 530

oktopodzrenjanin@gmail.com


KRUŠEVAC

Majke Jugovića 24 (bivša Zakićeva)

tel: (037) 21-05-22

oktopodkrusevac@gmail.com


AUSTRIJA / BEČ

Heinestrasse 3/2 1020 Wien

tel: +4312143808

office@mediasystem-wien.comAVIO KARTE
ONLINE