LAST MINUTE SAMOS - 2017

preuzmite .pdf

 

LAST MINUTE SAMOS

Period: 01. - 11. septembar 2017 - 10 noći

Cena obuhvata: avion + transfer + smeštaj

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: BEOGRAD – SAMOS

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, u holu za međunarodne polaske, 2 sata pre poletanja aviona.

Po dolasku na Samos, transfer do apartmana / hotela. Usluga prema programu.

2. –  10./11. dan: SAMOS - Usluge prema programu.

11./12. dan: SAMOS – BEOGRAD - Po odjavljivanju iz apartmana / hotela, transfer do aerodroma i let do Beograda.

 

  AKROGIALI HOTEL 2*                Cene su izražene u EUR po osobi

Noćenje s doručkom

01.09.-11.09. 10 noći

DBL standard soba

385 320 €

1. dete 2 - 6 god.

170 145 €

1. dete 6 - 10 god.

285 220 €

 

 MYKALI BAY HOTEL 2*               Cene su izražene u EUR po osobi

Noćenje s doručkom

01.09.-11.09. 10 noći

DBL standard soba

430 299 €

3. odrasla osoba

359 259 €

1. dete 2 - 12 god.

170 145 €

 

 SAMOS SUN HOTEL 3*               Cene su izražene u EUR po osobi

Noćenje s doručkom

01.09.-11.09. 10 noći

DBL standard soba

446 329 €

3. odrasla osoba

367 299 €

1. dete 2 - 12 god.

170 145 €

 

 

***Napomena: deca od 0-2 godine GRATIS***

Legenda:

RR – “room rent“  ili najam apartmana (sobe) bez usluge ishrane; BB – “bed & breakfast“ ili noćenje sa doručkom; HB – “half board“ ili polupansion (doručak i večera); FB – “full board“ ili pun pansion (doručak, ručak i večera);  AI – “All Inclusive“ ili sve ukljčeno (doručak, ručak i večera, užina u toku dana, bezalkoholna  pića i alkoholna nacionalna pića koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova); pax – putnik (odnosi se i na odrasle i na decu); adl – odrasla osoba; chd – dete od 2 do 12 ili 13 ili 14 godina (u zavisnosti od cenovne politike hotela); inf – beba do 2 nepune godine starosti; MV – “mountain view“ ili pogled na planinu; GV – “garden view“ ili pogled bašta ili dvorište; SSV – “side sea view“ ili delimičan pogled more ili “pogled more sa strane“; SV – “sea view“ ili pogled more; SF – “sea front“ ili direktan pogled more ili na plažu; IV – “inland view“ ili pogled kopno; LV – “lake view“ ili pogled jezero; BV – “beach view“ ili pogled na plažu;  mb – “main building“ ili sobe u centralnoj glavnoj hotelskoj zgradi; annex – sobe u objektima koji su pored glavne hotelske zgrade;DBL – standard dvokrevetna soba; TRPL – standard trokrevetna soba; QDPL – standard četvorokrevetna soba ; APP – “Apartman“ smeštajna jedinica koja ima odvojenu spavaću sobu od kuhinje ili dnevnog boravka; 1-bedroom – “2-sobni“ sastoji se iz 1 spavaće sobe + dnevnog boravka; 2-bedroom – “3-sobni“ sastoji se iz 2 spavaće sobe + dnevnog boravka;  Family Room / Suite / BGLW– “porodična soba / apartman / bungalov“ su smeštajne jedinice veće kvadrature za smeštaj više osoba, najčešće je koriste roditelji sa dvoje dece, može imati dve odvojene sobe (u zavisnosti od hotela); Suite – apartman veće kvadrature od standardnih soba namenjen za smeštaj višečlanih gostiju (porodica); BGLW – “bungalov“ objekat koji se nalazi van hotelske – centralne  zgrade i uglavnom je u prizemlju; Superior – obeležava sobu veće kvadrature ili bolje opremljenosti od standard sobe; Executive – “izvršni“ veći nivo opremljenosti, kvaliteta sobe, studija, apartmana ili bungalova od standard ili superior nivoa; Deluxe – lux nivo opremljenosti sobe, studija, apartmana ili bungalova od standard i superior nivoa.

Napomene:

Hotel Sama 2* – Pythagorio: klima se doplaćuje na licu mesta 6 EUR dnevno po sobi, Hotel Erato 2* - Karlovasi: Baby cot, sef i frižider su dostupni uz doplatu.  Hotel Athena 3* - Kokkari: klima se doplaćuje na licu mesta 6,5 EUR dnevno po sobi; Hotel Blue Sea 3* - Kokkari klima se doplaćuje 6 EUR dnevno po sobi

Dodatne napomene:

 • Bebe od 0 do 2 godine su GRATIS (ukoliko određeni hotel svojim uslovima ne propisuje drugačije);
 • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;
 • U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta.

Aranžman obuhvata:

Aranžman ne obuhvata:

 • Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Samos – Beograd;
 • 10/11 noćenja u izabranom hotelu / apartmanu na bazi odabrane usluge;
 • Transfere aerodrom – hotel /apartman – aerodrom;
 • Usluge predstavnika na ostrvu;
 • Organizacija i tehničko izvođenje putovanja u celini.

 

Aerodromske takse:

aerodrom Beograd – odrasli i deca od 2 do 12 god:

15,30 EUR – plaćanje u agenciji;

aerodrom Samos – odrasli i deca od 5 do 12 god:

22 EUR – plaćanje u agenciji;

DCV taksa – odrasli i deca od 2 do 12 god. (taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo):

0,98 EUR – plaćanje u agenciji;

deca od 0 do 2 god: besplatno;

YQ taksa – odrasli i deca od 2 do 12 god. (doplata za poskupljenje goriva):

10 EUR – plaćanje u agenciji.

Usled promena cena na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije. Plaćanje ove doplate je obavezno i za putnike koji su aranžman platili u celosti pre njenog uvođenja.

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 80 godina starosti – za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji;
 • Fakultativne izlete i ekskurzije;
 • Individualne troškove putnika.

DINARSKI DEO ARANŽMANA – 2000 DINARA PLAĆAJU ODRASLI I DECA STARIJA OD 2 GODINE: – plaćanje u agenciji;

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU BANKE  INTESA NA DAN UPLATE

Način plaćanja:

*100% prilikom rezervacije

 *40% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2017.

 *platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

 * 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Inteza (Visa, Master i American Express)

 *Na osnovu profakture koja izdaje organizator putovanja Oktopod travel

 

VREMENA LETOVA SU PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISE ISKLJUČIVO OD AVIO PREVOZNIKA (AIR SERBIA). CENA AERODROMSKIH TAKSI JE PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISI OD AERODROMA BEOGRAD I SAMOS I AVIO KOMPANIJE AIR SERBIA.

NAPOMENE:

 • Postoji mogućnost  večernjih i noćnih letova u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio flote u tom slučaju obrok u avionu menja obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta I stizanja u hotel posle 20hi30min. prvi obrok se servira samo u avionu i  većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknadjuje obrok poslednjeg dana boravka.
 • U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim gde je drugačije navedeno.
 • Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
 • Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
 • Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
 • Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
 • Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu).
 • Oktopod travel nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
 • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost .Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

Agencija Oktopod travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

Oktopod travel zadrava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU.

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE OKTOPOD TRAVEL JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.

U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedevoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

 Slike i opisi hotela, apartmana i studija: WWW.OKTOPOD. RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “OKTOPOD TRAVEL” uskljađeni sa YUTA standardom.

 

Opisi smeštaja:

 

Hotel Mykali 2*- Pythagorio

www.mykalihotel.com

Lokacija:
Hotel je smešten na uzvišenju iznad mesta Pythagorio. Od plaže je udaljen 800m a od centra Pythagoria 1,5 km, a od aerodroma 3,5 km.
Smeštaj:
Svaka soba poseduje: kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose, sef, Wi-Fi internet (besplatno), klima uređaj (besplatno u julu i u avgustu), TV, frižider, telefon, balkon. Sobe su namenjene za max 2+1 osobu (treći ležaj je pomoćni). Postoji mogućnost iznajmljivanja kreveca za bebu (na upit).
 Sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, restoran, bar, bar kraj bazena, snack bar, jacuzzi, teniski teren, parking, TV sala, internet kutak, igralište za decu, kao i jedan od najvećih bazena na Samosu sa fantastičnim pogledom. Usluga je noćenje sa doručkom.
 

Hotel Akrogiali 2*- Pythagorio

Lokacija:
Nalazi se na samoj Potokaki plaži,centar mesta Pythtagorio je udaljen 1.5 km , autobuska stanica se nalazi na 30m, aerodrom je udaljen 2,5km.

Smeštaj:
Svaka soba poseduje: kupatilo, telefon, terasu/balkon, WiFi, frižider, klima (uz doplatu),TV, sef (uz doplatu).

 Sadržaji:
 WiFi ,besplatan u javnim prostorijama.


Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Bojanska 7

tel: (011) 41 55 555

info@oktopod.rs


NOVI BEOGRAD

Gandijeva 148 A

tel: (011) 41-55-556

oktopodnb@orion.rs


ZEMUN

Dr. Petra Markovića 18 (kod okretnice 88)

tel: (011) 41-55-557

oktopod.zemun@hotmail.com


NOVI SAD

Stražilovska 27

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


ŠABAC

Gospodar Jevremova 20

tel: (015) 61-05-20

sabac@oktopod.rs


KRAGUJEVAC

Lole Ribara 6

tel: (034) 35-64-86

kragujevac@oktopod.rs


NIŠ

Obrenovićeva bb, lokal 17-P

tel: (018) 31-05-220

nis@oktopod.rs


KRUŠEVAC

Majke Jugovića 24 (bivša Zakićeva)

tel: (037) 21-05-22

krusevac@oktopod.rs


LOZNICA

Pašićeva 1, lokal 25

tel: (015) 61-05-22

loznica@oktopod.rs


VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342 303

vidikovac@oktopod.rs


UŽICE

Dimitrija Tucovića 36, TC Pariz 1 sp, lok 3

tel: (031) 510 999

uzice@oktopod.rs


LAST MINUTELAST MINUTE / GRČKA APARTMANI OD 69€

IZDVAJAMO:
SMENA: 25.08 - 04.09.2017.

KANALI / VIOLETA
1/2 - 129*
1/3 - 99*
1/4 - 99*
KANALI / IONIAN ALPHA
1/3 - 109*
1/3+1 - 109*


GRČKA AVIO - APARTMANSKI SMEŠTAJ OD 219€

IZDVAJAMO:
KANALI AVIO / VILA HASAKIS
POLAZAK: 28.08 - 07.09.2017.
1/3 - 219€*
1/2+2 - 299*

( 2 dece GRATIS)

1/2 - 249€*