Odličan hotel u svojoj kategoriji. Veoma dobro ocenjen od strane naših putnika. Preporuka svim tipovima putnika.

Lokacija:
Ovaj hotelski kompleks smešten je na dugoj peščanoj plaži mesta Kokini Hani, nagrađenoj plavom zastavicom. Jedan je od omiljenih hotela putnika koji su u njemu boravili te mu se rado i vraćaju. Poslednji put je renoviran 2021. godine. Poseduje veliku baštu bogatu mediteranskim biljem koji upotpunjuju sliku ovog rizorta veoma dobre usluge. Mesto Kokini Hani pruža gostima miran odmor u letovalištu na svega 11 kilometara od glavnog grada Herakliona. Nedaleko od hotela nalaze se zabavni sadržaji kao što su Akva park "Watercity" na 3,5 km i Muzej mora "CretAquarium" na 4km udaljenosti. Od aerodroma hotel je udaljen 10 km.

Plaža:
Hotel se smestio na peščanoj plaži sitnog peska i postepenog ulaska u more. Suncobrani i ležaljke su dostupni gostima bez doplate.

Sadržaj hotela:
Od sadržaja ovaj hotelski kompleks nudi: 24h recepciju, 4 bazena (uključujući i dečiji bazen), suncobrane i ležaljke kako pored bazena tako i na samoj plaži bez doplate, novi "Arina Akva park" sa toboganima za decu, peškiri za plažu (besplatno), tri restorana, 4 bara pored bazena, plažni i snack bar, dnevnu i večernju animaciju u vidu muzičkog šou programa, muzičke večeri, folklorne večeri, video igrice i blijar uz doplatu, mini klub za decu uzrasta 4-12 godina, pikado, dva teniska terena, stoni tenis, odbojku na plaži, fudbal na plaži, sauna, teretanu, masažu (uz doplatu), časove tenisa (uz doplatu), sportove na vodi (uz doplatu), wi-fi u javnim delovima hotela besplatno, usluge čuvanja dece (uz doplatu), parking bez doplate, prostoriju za odlaganje prtljaga, prostoriju sa tušem, servis čišćenja i pranja veša (uz doplatu), frizerski salon, peglu (na zahtev). Autobuska stanica se nalazi na pešačkoj distanci od hotela.

Sobe:
Sadrži ukupno 313 modernih, prostranih, nedavno renoviranih soba. Gosti se opredeljuju između sledećih tipova soba, koje su po svojoj osnovnoj strukturi dvokrevetne, dok ostali ležajevi mogu biti pomoćni: Standardne sobe sa pogledom na more (28-32kvm) nalaze se u glavnoj zgradi i kapaciteta su dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Ovo sobe sadrže bračni ili dva standardna ležaja, a za potrebe treće osobe i pomoćni ležaj u vidu sofe. Sobe tipa "Superior double sea view" (28-32kvm) imaju pogled na more i nalaze se u manjim zgradama raspoređenim pored glavne zgrade, na prvom ili drugom spratu. Mogu da prime maksimalno tri odrasle osobe ili dve odrasle i jedno dete. Sadrže bračni ležaj ili dva standardna ležaja i sofu namenjenu za treću osobu. "Family room up to 4 sea view" (28-32kvm) je tip sobe koji zadovoljava goste koji putuju porodično i maksimalnog su kapaciteta dvoje odraslih i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Mogu biti locirane u glavnoj zgradi ili u manjim zgradama u okviru kompleksa. Sastoje se iz dve prostorije, odvojene kliznim vratima, od čega u jednoj sobi se nalazi bračni ležaj, a u drugoj dva standardna ležaja. "Family room up to 5 sea view" (28-32kvm) su maksimalnog kapaciteta dvoje odraslih i troje dece ili četiri odrasle osobe i jedno dete. Mogu biti locirane u glavnoj zgradi ili u manjim zgradama u okviru kompleksa. Sastoje se iz dve prostorije, odvojene kliznim vratima, od čega u jednoj sobi se nalazi bračni ležaj i jedan single ležaj, a u drugoj dva standardna ležaja. "Bungalow sa privatnim bazenom pored plaže" (28-32kvm) su maksimalnog kapaciteta dvoje odraslih i jedno dete ili tri odrasle osobe. Sastoje se od francuskog ležaja ili dva standardna ležaja, dok ležaj za treću osobu može biti pomoćni. Sve sobe su moderno dekorisane i sadrže: kupatilo sa tušem, individualni klima uređaj, mini frižider, Flat SatTv, telefon, sef, fen, set za kafu/čaj, DVD plejer, balkon ili terasu. Bebi krevetac je na usluzi gostima besplatno – obavezna najava prilikom rezervacije..

Usluga:
Usluga je na bazi all inclusive-sve uključeno, obroci se služe po principu švedskog stola samoposluživanje.
 
Kontakt: www.arinabeach.gr


Napomena:
Odličan hotel u svojoj kategoriji. Veoma dobro ocenjen od strane naših putnika. Preporuka svim tipovima putnika.


 

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA REDOVNOM LINIJOM AIR SERBIA

1. dan BEOGRAD – KRIT
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno vreme leta iz Beograda čiji datumi polaska su ponedeljkom je u 14:05h, sredom i petkom u 11:55h, a nedeljom u 13:25h po lokalnom vremenu. Direktan let za Krit – aerodrom Heraklion, redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU550 (oko 110 minuta). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7./9./10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./10./11./12. dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma Heraklion. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU551. Predviđeno vreme leta iz Herakliona čiji datumi polaska su ponedeljkom je u 17:45h, sredom i petkom u 15:35h, a nedeljom u 17:05h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Kraj programa. 

Beograd centrala
Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs
5 mins You
Pic
Hey there, we’re just writing to let you know that you’ve been subscribed to a repository on GitHub.
Pic
Brian Cox 1 Hour
Ok, Understood!
2 Hours You
Pic
You’ll receive notifications for all issues, pull requests!
Pic
Brian Cox 3 Hours
You can unwatch this repository immediately by clicking here: Keenthemes.com
4 Hours You
Pic
Most purchased Business courses during this sale!
Pic
Brian Cox 5 Hours
Company BBQ to celebrate the last quater achievements and goals. Food and drinks provided
Just now You
Pic
Pic
Brian Cox Just now
Right before vacation season we have the next Big Deal for you.

Kontakt

Beograd

Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs

Beograd

Gandijeva 148a, Beograd, Srbija
(Piramida kockica)
tel: +381 11 41 55 555
email: piramida@oktopod.rs

Beograd

Zaplanjska 32, Beograd, Srbija
(TC Stadion - Prizemlje)
tel: +381 11 41 55 555
email: stadion@oktopod.rs

Novi Beograd

Bulevar Mihajla Pupina 10a, lokal 24, Novi Beograd, Srbija, (YUBC)
tel: +381 11 41 55 555
email: yubc@oktopod.rs

Beograd, Borča

Bratstva i jedinstva 28, Beograd, Srbija, Borča
tel: +381 11 41 55 555
email: borca@oktopod.rs

Novi Sad

Petra Drapšina 47, Novi Sad, Srbija
tel: +381 21 31 05 220
email: novisad@oktopod.rs

Niš

Dušanova br.35, Niš, Srbija
tel: +381 18 310 52 20
email: nis@oktopod.rs

Ovlašćeni prodavci - Franšize

Vidikovac

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a, Beograd, Srbija
tel: +381 11 2342 303
email: oktopodvidikovac@gmail.com

Zvezdara

Okto Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 540, Beograd, Srbija
tel: +381 11 4009 018
mob: +381 63 833 88 26
email: oktotravel2018@gmail.com

Kruševac

IRIS 037 d.o.o. Kosovska 27, Kruševac (preko puta Medicus Universalis)
mob: +381 69 350 20 28
email: oktopodkrusevac@gmail.com

Jagodina

JUNIOR TRAVEL d.o.o. Kneginje Milice 49, Jagodina, Srbija
mob: +381 65 884 20 24
mob: +381 66 282 585
email: oktopodjagodina@gmail.com