EUPHORIA RESORT 5* / Kolimbari

Hotelski kompleks sa akva parkom, na peščano-šljunkovitoj plaži.

Lokacija:
Ovaj hotelski kompleks sagrađen je u modernom stilu, kombinujući prirodne materijale i moderan dizajn. Smestio se na lepoj, uređenoj peščano-šljunkovitoj plaži letovališta Kolimbari. Svojom bogatom animacijom kako za odrasle tako i za decu, predstavlja idealno mesto za sve goste koji žele aktivan odmor. Euphoria hotel veoma ponosno ističe da u svom sastavu ima Akva park koji će zadovoljiti potrebe kako dece, tako i onih drugih željnih ove vrste uzbuđenja i zabave. Udaljen je 2 km od centra mesta Kolimbari, a 22 km od centra Hanje. Od aerodroma je udaljen 35 kilometara.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj su obezbeđeni suncobrani i ležaljke besplatno, kao i peškiri za plažu.

Sadržaj hotela:
Hotelski kompleks sastoji se od 6 zgrada sa po dva sprata i ima ukupno 344 soba, inspirisan je idejom porodičnog odmora i svim gostima pružiće uslugu i sadržaje visokog kvaliteta. Od hotelskih sadržaja hotel poseduje pet restorana (tematski restorani 2 x besplatno u toku boravka uz prethodnu rezervaciju), glavni bazen jedan od najvećih u Grčkoj površine 3500m2, a la carte restoran pored bazena, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži,, bazen za decu sa 3 tobogana, ležaljke i suncobrani na plaži, peškiri za bazen i plažu, 2 fitness centra, spa centar sa zatvorenim bazenom, teretana, tenis, bazen za bebe (3 meseca+). Veliki Akva park je deo na koji je ovaj hotel posebno ponosan, jer je to mesto gde za najmlađe zabava počinje. Za decu raznih uzrasta, hotel ima dnevne aktivnosti kroz mini klub i igralište, a na raspolaganju je i servis za čuvanje dece i soba za igru. Animacija za odrasle je predviđena svakog dana. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

Sobe:
Sobe u svom sastavu imaju: SatTV-49“, direktnu telefonsku liniju, brzi Wi-Fi internet-besplatno, individualni klima uređaj, mini frižider, aparat za pravljenje čaja i kafe kao i espreso aparat, minibar, elektronski sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu, papuče, bade mantil, balkon ili terasa. U ponudi su tipovi soba: standard inland view, standard pool view, classic room sea view, standard sharing pool, dok junior suite pool view i junior suite sharing pool pružaju udoban smeštaj porodicama sa dvoje dece. Tip sobe classic inland viewclassic pool view, classic room sea view, površine je 30m2 i može da primi maksimum dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe osobe. Ovaj tip sobe ima pogled na glavni bazen, sastoji se od francuskog ležaja ili dva singl ležaja i sofa na razvlačenje predviđena za treću osobu. Tip sobe "Classic sharing pool" ima izlazak na zajednički bazen, sastoji se od francuskog ležaja ili dva singl ležaja i sofa na razvlačenje predviđene za treću osobu, a kvadratura ove sobe je 30m2. Tip sobe „Junior suit pool view“ površine je 40 m2 i može da primi maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Ovaj tip sobe ima pogled na centralni bazen. Prostrana soba sa pogledom na glavni bazen hotela sastoji se od dva kreveta u jednoj prostoriji i jos jednog kreveta i jedne sofe u drugom delu sobe, odvojene paravanom, nudeci veću privatnost gostima. Tip sobe „Junior suit sharing pool“ ima izlaz na zajednički bazen i može da primi maksimum troje odraslih i jedno dete ili dvoje odraslih i dvoje dece, sadrži francuski ili dva singl ležaja i dve sofe na razvlačenje za potrebe treće i četvrte osobe. Sve gore navedene sobe su po svojoj osnovnoj strukturi dvokrevetne, dok ostali ležajevi mogu biti pomoćni. Bebi krevetac je na raspolaganju gostima besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga:
All inclusive. Obroci doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola-samoposluživanje. Dealjan opis all inclusive usluge možete pronaći na sajtu agencije.

Kontakt: www.euphoriaresort.gr

Napomena:
Hotelski kompleks sa akva parkom, na peščano-šljunkovitoj plaži.

POGLEDAJTE ALL INCLUSIVE KONCEPT U HOTELU
 

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA REDOVNOM LINIJOM AIR SERBIA

1. dan BEOGRAD – Krit, HANJA
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno poletanje aviona u 06:35h po lokalnom vremenu. Direktan let redovnom linijom Air Srbije za Krit-Aerodrom HANJA, broj leta JU556. Predviđeno vreme sletanja na aerodrom u Hanji je u 09:25h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 7./10./11. dan Krit, HANJA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11./12. dan Krit, HANJA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma Hanja. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU557. Predviđeno vreme leta iz Hanje u 10:15h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd predviđeno je u 11:05h po lokalnom vremenu. Kraj programa. 

Beograd centrala
Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs
5 mins You
Pic
Hey there, we’re just writing to let you know that you’ve been subscribed to a repository on GitHub.
Pic
Brian Cox 1 Hour
Ok, Understood!
2 Hours You
Pic
You’ll receive notifications for all issues, pull requests!
Pic
Brian Cox 3 Hours
You can unwatch this repository immediately by clicking here: Keenthemes.com
4 Hours You
Pic
Most purchased Business courses during this sale!
Pic
Brian Cox 5 Hours
Company BBQ to celebrate the last quater achievements and goals. Food and drinks provided
Just now You
Pic
Pic
Brian Cox Just now
Right before vacation season we have the next Big Deal for you.

Kontakt

Beograd

Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs

Beograd

Gandijeva 148a, Beograd, Srbija
(Piramida kockica)
tel: +381 11 41 55 555
email: piramida@oktopod.rs

Beograd

Zaplanjska 32, Beograd, Srbija
(TC Stadion - Prizemlje)
tel: +381 11 41 55 555
email: stadion@oktopod.rs

Novi Beograd

Bulevar Mihajla Pupina 10a, lokal 24, Novi Beograd, Srbija, (YUBC)
tel: +381 11 41 55 555
email: yubc@oktopod.rs

Beograd, Borča

Bratstva i jedinstva 28, Beograd, Srbija, Borča
tel: +381 11 41 55 555
email: borca@oktopod.rs

Novi Sad

Petra Drapšina 47, Novi Sad, Srbija
tel: +381 21 31 05 220
email: novisad@oktopod.rs

Niš

Dušanova br.35, Niš, Srbija
tel: +381 18 310 52 20
email: nis@oktopod.rs

Ovlašćeni prodavci - Franšize

Vidikovac

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a, Beograd, Srbija
tel: +381 11 2342 303
email: oktopodvidikovac@gmail.com

Zvezdara

Okto Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 540, Beograd, Srbija
tel: +381 11 4009 018
mob: +381 63 833 88 26
email: oktotravel2018@gmail.com

Kruševac

IRIS 037 d.o.o. Kosovska 27, Kruševac (preko puta Medicus Universalis)
mob: +381 69 350 20 28
email: oktopodkrusevac@gmail.com

Jagodina

JUNIOR TRAVEL d.o.o. Kneginje Milice 49, Jagodina, Srbija
mob: +381 65 884 20 24
mob: +381 66 282 585
email: oktopodjagodina@gmail.com