Grčka - Apartmani / Stavros

Vidikovac iznad Stavrosa, arheološko nalazište- Aristotelovo rodno mesto Stagira, prelepe peščane plaže, izlet Tasos-Kavala, Aristotelov park, drevni grad Amfipoli, manastir Kakovo… sve ovo Vas čeka u interesantnoj regiji Svetog Đorđa nadomak Soluna.

Stavros je najpoznatije letovalište ove regije, kao i generalno kompletne severne Grčke. Svake sezone ga preplavljuje sve veći broj turista, pa se tako očekuje i za ovo naredno leto 2023. Stavros se nalazi u zalivu Strimonikos, 80 km istočno od Soluna i na samo 6 kilometra od novog autoputa (Solun – Kavala). Tradicionalno grčko primorsko mesto sa blagom klimom, kristalno čistim morem i dugim peščanim plažama zadovoljiće i najzahtevnije posetioce. Idealno je mesto za letovanje porodica sa decom i za one koji žele da provedu opušten i ležeran odmor. Ovde ćete lako zaboraviti na obaveze, gradsku gužvu i buku. Ambijent je tih, umirujući i izuzetno prijatan. Vreme možete provesti posećujući brojne restorane, taverne, prodavnice. Topla dobrodošlica, dobro uređene i održavane plaže, veoma raznovrsna gastronomska ponuda, obilje zelenila pružiće vam zadovoljstvo odmora koji nećete zaboraviti.

Lepote Stavrosa se prevashodno ogledaju u fenomenalnoj prirodi i odličnim plažama koje okupljaju gotovo sve posetioce ovog primorskog mesta. Ističe se duga i široka gradska peščana plaža na jednoj strani Stavrosa i čuvena plaža Platani na drugoj južnoj strani koju najviše posećuju porodice s decom zbog velikog i dubokog hlada koji stvaraju platani nadvijeni nad ovom plažom.

Zbog izuzetno čistog vazduha Stavros je proglašen i za vazdušnu banju. Naime ukrštanje primorskih, planinskih i rečnih struja stvara takozvanu Ružu vetrova na području ovog letovališta što izuzetno pogoduje lečenju bronhitisa, astme i sličnih disajnih problema. Letovalište nudi brojne sportske terene u centru mesta, luna park za najmlađe, brojne kafiće, poslastičarnice i restorane koji imaju sopstvene igraonice za decu. Iznad centra letovališta nalazi se prelep vidikovac, sa koga se pruža pogled na ceo Strimonikos zaliv. Ovde nema ugostiteljskih lokala koji rade do kasno u noć, ali svi oni koji se užele dobre muzike u barovima na plaži vrlo lako mogu otići do susedne Nea Vrasne ili Asprovalte, gde se nalaze i ovakvi sadržaji.

U ponudi agencije Oktopod travel se nalazi čak 18 kvalitetnih vila koje poseduju opremljene studije i apartmane adekvatne za vaš bezbrižan odmor i smeštaj, a aranžmani autobuskim ili sopstvenim prevozom su povoljeni i pristupačni, sa uvek dostupnim first minute popustima ili last minute ponudama.

Kontakt

KONTAKT


BEOGRAD

Velimira Bate Živojinovića 7 (bivša Bojanska)
(ulaz iz Mileševske)

tel: (011) 41-555-55

info@oktopod.rs


BEOGRAD

Gandijeva 148a
(Piramida kockica)

tel: (011) 41-555-55

piramida@oktopod.rs


NOVI SAD

Nova adresa:
ul. Petra Drapšina 47

tel: (021) 31-05-220

novisad@oktopod.rs


NIŠ

Svetozara Markovića br.30,lokal

tel: (018) 310-5220

nis@oktopod.rs


OVLAŠĆENI PRODAVCI
- FRANŠIZE -

VIDIKOVAC

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a

tel: (011) 2342-303

oktopodvidikovac@gmail.com


ZVEZDARA

Okto Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 540

tel: (011) 4009-018

mob: (063) 833-88-26

oktotravel2018@gmail.com


JAGODINA

JUNIOR TRAVEL d.o.o. Kneginje Milice 49, Jagodina

mob: (065) 884-20-24

mob: (066) 282-585

oktopodjagodina@gmail.comAVIO KARTE
ONLINE