SANTA MARINA BEACH 4* / Agia Marina

Hotel na plaži, sa brojnih sadržajima za decu i odrasle.

Lokacija:
Hotelski kompleks je smešten u atraktivnom letovalištu Agia Marina, 8 kilometara od centra Hanje, a u blizini jednako popularnog letovališta Platanias, koje je zajedno sa Agia Marinom, centar turizma u regiji Hanja. Ovaj priobalni hotel je smešten na peščanoj plaži sitnog finog peska, a veliki broj četinara koje se nalazi tik uz plažu čini boravak na istoj veoma prijatnim. Kompleks se sastoji iz dva dela koji su povezani podzemnim prolazom, od čega je jedna zgrada direktno na plaži, dok je drugi deo kompleksa sa bazenom smešten preko puta. Mnoštvo sadržaja za decu i odrasle, kao i blizina restorana, prodavnica i marketa čine ovaj kompleks idealnim mestom za odmor. Kratkom šetnjom se dolazi do mesta Pano Agia Marina, gde se mogu videti kuće izgrađene u originalnom kritskom stilu. Takođe, kompleks ima pogled na malo ostrvo Svetog Todora koje je, može se reći zaštitni znak Agia Marine. Udaljen je 22 kilometra od aerodroma Hanja.

Plaža:
Hotelski kompleks se pruža do sopstvene peščane plaže koje raspolažu suncobranima i ležaljkama (uz doplatu na licu mesta). Gosti koji su smešteni u drugom delu rizorta koji se nalazi preko puta, dolaze do plaže kroz podzemni prolaz.

Sadržaj hotela:
Od sadržaja hotelski kompleks nudi: 24h recepciju, lift, bazen, dečiji bazen, mini klub od 10:00-18:00h, dečije igralište na otvorenom, animaciju u vidu sportskih aktivnosti, aerobik, odbojka na plaži, mini disko za decu, večernje događaji u regpešiji kod bazena, jednom nedeljno grčko veče, glavni bar, bar pored bazena, bar na otvorenom, glavni restoran, Azzuro a la kart restoran, peškire za plažu (besplatno - uz depozit), ležaljke i suncobrane na plaži (uz doplatu), usluge pranja i peglanja veša (dodatno se plaća), wi –fi u lobiju i restoranu, prostoriju za odlaganje prtljaga, internet kutak, ograničen broj parking mesta, fitness soba u periodu od 07:00-21:00h, masažu, spa centar, uslugu čuvanja dece (na upit i plaća se dodatno), plaža sa ležaljkama i suncobranima nagrađena plavom zastavicom za kvalitet.

Sobe:
Hotel ima 212 smeštajnih jedinica, raspoređenih u dva dela povezanim podzemnim prolazom: zgrada na plaži i kompleks više zgrada preko puta koji je povezan sa prvom zgradom podzemnim prolazom. Našim putnicima su na raspolaganju standard sobe "Standard Beach front" koje su locirane u glavnoj zgradi na plaži, kao i sobe "Standard Garden view" koje mogu biti locirane ili u zgradi na plaži ili u zgradi preko puta sa obiljem zelenila i ukrasnog bilja, kao i bazenom koji zajedno čine da uživanje bude potpuno. Sobe tipa "Standard pool view", se nalaze samo u delu kompleksa gde i bazen hotela. Sve sobe imaju individualnu klimu, SAT TV, Wi-Fi (besplatno), telefon, sef (dodatno se plaća), mini bar (dodatno se plaća), kupatilo (tuš ili kada), fen, balkon ili terasu. Sve standardne sobe mogu da imaju bračni krevet ili dva razdvojena ležaja, deo za sedenje sa sofom, koja je predviđena za spavanje treće osobe. U ova tria tipa soba mogu da se smeste maksimum tri odrasle osobe ili dve odrasle, dete i beba. Standardne sobe beach front i standardne sobe garden view, kao i standardne sobe pool view, su po svojoj osnovnoj strukturi dvokrevetne, dok ostali ležajevi mogu biti pomoćni. Bebi krevetac je na usluzi gostima besplatno – obavezna najava prilikom rezervacije.

Usluga:
Polupansion. Obroci doručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.

Kontakt:
www.santamarinabeach.gr 

Napomena:
Hotel na plaži, sa brojnih sadržajima za decu i odrasle.
 
 

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA REDOVNOM LINIJOM AIR SERBIA

1. dan BEOGRAD – Krit, HANJA
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno poletanje aviona u 06:35h po lokalnom vremenu. Direktan let redovnom linijom Air Srbije za Krit-Aerodrom HANJA, broj leta JU556. Predviđeno vreme sletanja na aerodrom u Hanji je u 09:25h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 7./10./11. dan Krit, HANJA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11./12. dan Krit, HANJA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma Hanja. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU557. Predviđeno vreme leta iz Hanje u 10:15h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd predviđeno je u 11:05h po lokalnom vremenu. Kraj programa. 

Beograd centrala
Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs
5 mins You
Pic
Hey there, we’re just writing to let you know that you’ve been subscribed to a repository on GitHub.
Pic
Brian Cox 1 Hour
Ok, Understood!
2 Hours You
Pic
You’ll receive notifications for all issues, pull requests!
Pic
Brian Cox 3 Hours
You can unwatch this repository immediately by clicking here: Keenthemes.com
4 Hours You
Pic
Most purchased Business courses during this sale!
Pic
Brian Cox 5 Hours
Company BBQ to celebrate the last quater achievements and goals. Food and drinks provided
Just now You
Pic
Pic
Brian Cox Just now
Right before vacation season we have the next Big Deal for you.

Kontakt

Beograd

Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs

Beograd

Gandijeva 148a, Beograd, Srbija
(Piramida kockica)
tel: +381 11 41 55 555
email: piramida@oktopod.rs

Beograd

Zaplanjska 32, Beograd, Srbija
(TC Stadion - Prizemlje)
tel: +381 11 41 55 555
email: stadion@oktopod.rs

Novi Beograd

Bulevar Mihajla Pupina 10a, lokal 24, Novi Beograd, Srbija, (YUBC)
tel: +381 11 41 55 555
email: yubc@oktopod.rs

Beograd, Borča

Bratstva i jedinstva 28, Beograd, Srbija, Borča
tel: +381 11 41 55 555
email: borca@oktopod.rs

Novi Sad

Petra Drapšina 47, Novi Sad, Srbija
tel: +381 21 31 05 220
email: novisad@oktopod.rs

Niš

Dušanova br.35, Niš, Srbija
tel: +381 18 310 52 20
email: nis@oktopod.rs

Ovlašćeni prodavci - Franšize

Vidikovac

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a, Beograd, Srbija
tel: +381 11 2342 303
email: oktopodvidikovac@gmail.com

Zvezdara

Okto Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 540, Beograd, Srbija
tel: +381 11 4009 018
mob: +381 63 833 88 26
email: oktotravel2018@gmail.com

Kruševac

IRIS 037 d.o.o. Kosovska 27, Kruševac (preko puta Medicus Universalis)
mob: +381 69 350 20 28
email: oktopodkrusevac@gmail.com

Jagodina

JUNIOR TRAVEL d.o.o. Kneginje Milice 49, Jagodina, Srbija
mob: +381 65 884 20 24
mob: +381 66 282 585
email: oktopodjagodina@gmail.com