AVRA IMPERIAL HOTEL 5* / Kolimbari

Luksuzan hotel koji je veoma dobro ocenjen od strane naših putnika.

Lokacija:
Luksuzan hotel, jedinstvenog modernog arhitektonskog dizajna, inspirisan stilom drevne Minojske palate, nalazi se 23 km zapadno od Hanje, na slikovitoj obali malog, tradicionalnog lučkog mesta Kolimbari, koji je odlično povezan sa gradom Hanja. Veliki hotelski kompleks, koji se sastoji od dve zgrade povezane pasarelom, udaljen je 100m od peščano-šljunkovite plaže nagrađene plavom zastavicom (prelazi se ulica). Plažni bar/restoran hotela, na raspolaganju je gostima uz doplatu. Internacionalni aerodrom Hanja je udaljen 37 km od hotela. Odlična usluga kao i moderan dizajn, vođen idejom da postane vodeći luksuzni hotel u regiji, glavni su aduti hotela.

Plaža:
Peščano – šljunkovita plaža se nalazi na distanci od oko 100m, do koje gosti stižu prolazivši kroz komplex hotela. Prelazi se mala ne naročito prometna ulica. Suncobrani i ležaljke su dostupni na samoj plaži besplatno, dok se doplaćuje plažni bar-restoran. Peškiri za bazen i plažu su dostupni besplatno (uz depozit).

Sadržaj hotela:
Na površini od oko 65000 kvadratnih metara smestili su se svi sadržaji koji će učiniti boravak kompletnim i ispuniti očekivanja i najzahtevnijim gostima. Sadržaji hotela su sledeći: 24 h recepcija, pet vrhunskih restorana: Azijski restoran ”Blue Dong”, Restoran ”Basilico”, Italijanski Restoran ”Al Fresco”, Mediteranski Restoran ”Origano”, Kritski Restoran ”Xatneri”, lounge bar, dva bara kod bazena, bar na plaži, otvoren amfiteatar, mini market, zlatara, internet kutak, tri spoljašnja bazena, dva dečja bazena, igralište, dečji klub, tinejdžerski klub, dva teniska terena, dadilja (uz doplatu/na upit), hemijsko čišćenje, salon lepote, frizerski salon, SPA i wellness centar (sa unutrašnjim bazenom koji se greje), fitness centar (posebno organizovani programi za odrasle), parking. Hotel je pet-friendly i prima kućne ljubimce do 6 kg, uz doplatu.

Sobe:
Hotel Avra Imperial raspolaže sa ukupno 328 soba i 118 apartmana sa bazenom. Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš sa hidro masažom), fen, bade mantile i papuče, individualnu klimu, mini bar (uz doplatu), sef, W-iFi (besplatno), TV, balkon ili terasu. U ponudi agencije su deluxe, porodične sobe i junior suite sa privatnim bazenom. Sve sobe su dvokrevetne po svojoj osnovnoj strukturi, dok ostali ležajevi mogu biti pomoćni. Deluxe sobe su veličine oko 32 m² su maksimum kapaciteta troje odraslih i beba, dvoje odraslih, dete i beba, mogu biti sa pogledom na baštu, deluxe sa pogledom na bazen, deluxe sa izlazom na zajednički bazen, deluxe sa privatnim bazenom sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, kao i dodatni ležaj za potrebe treće osobe, a koji može biti pomoćni. Porodične sobe su maksimum kapaciteta dvoje odraslih, dvoje dece i beba ili tri odrasle osobe, dete i beba, veličine oko 40 m², sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, kao i dva dodatna ležaja za potrebe treće ili četvrte osobe, a koji mogu biti pomoćni. Junior suite sa privatnim bazenom veličine oko 37 m² su maksimum kapaciteta troje odraslih i dete ili dvoje odraslih i dvoje dece, sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, kao i dodatni ležaj za potrebe treće i četvrte osobe, a koji može biti pomoćni. Bebi krevetac je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga:
Polupansion – doručak i večera. Obroci se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.

Kontakt:  www.avraimperialhotel.gr  

Napomena:
Luksuzan hotel koji je veoma dobro ocenjen od strane naših putnika.
  

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA REDOVNOM LINIJOM AIR SERBIA

1. dan BEOGRAD – Krit, HANJA
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno poletanje aviona u 06:35h po lokalnom vremenu. Direktan let redovnom linijom Air Srbije za Krit-Aerodrom HANJA, broj leta JU556. Predviđeno vreme sletanja na aerodrom u Hanji je u 09:25h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 7./10./11. dan Krit, HANJA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11./12. dan Krit, HANJA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma Hanja. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU557. Predviđeno vreme leta iz Hanje u 10:15h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd predviđeno je u 11:05h po lokalnom vremenu. Kraj programa. 

Beograd centrala
Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs
5 mins You
Pic
Hey there, we’re just writing to let you know that you’ve been subscribed to a repository on GitHub.
Pic
Brian Cox 1 Hour
Ok, Understood!
2 Hours You
Pic
You’ll receive notifications for all issues, pull requests!
Pic
Brian Cox 3 Hours
You can unwatch this repository immediately by clicking here: Keenthemes.com
4 Hours You
Pic
Most purchased Business courses during this sale!
Pic
Brian Cox 5 Hours
Company BBQ to celebrate the last quater achievements and goals. Food and drinks provided
Just now You
Pic
Pic
Brian Cox Just now
Right before vacation season we have the next Big Deal for you.

Kontakt

Beograd

Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs

Beograd

Gandijeva 148a, Beograd, Srbija
(Piramida kockica)
tel: +381 11 41 55 555
email: piramida@oktopod.rs

Beograd

Zaplanjska 32, Beograd, Srbija
(TC Stadion - Prizemlje)
tel: +381 11 41 55 555
email: stadion@oktopod.rs

Novi Beograd

Bulevar Mihajla Pupina 10a, lokal 24, Novi Beograd, Srbija, (YUBC)
tel: +381 11 41 55 555
email: yubc@oktopod.rs

Beograd, Borča

Bratstva i jedinstva 28, Beograd, Srbija, Borča
tel: +381 11 41 55 555
email: borca@oktopod.rs

Novi Sad

Petra Drapšina 47, Novi Sad, Srbija
tel: +381 21 31 05 220
email: novisad@oktopod.rs

Niš

Dušanova br.35, Niš, Srbija
tel: +381 18 310 52 20
email: nis@oktopod.rs

Ovlašćeni prodavci - Franšize

Vidikovac

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a, Beograd, Srbija
tel: +381 11 2342 303
email: oktopodvidikovac@gmail.com

Zvezdara

Okto Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 540, Beograd, Srbija
tel: +381 11 4009 018
mob: +381 63 833 88 26
email: oktotravel2018@gmail.com

Kruševac

IRIS 037 d.o.o. Kosovska 27, Kruševac (preko puta Medicus Universalis)
mob: +381 69 350 20 28
email: oktopodkrusevac@gmail.com

Jagodina

JUNIOR TRAVEL d.o.o. Kneginje Milice 49, Jagodina, Srbija
mob: +381 65 884 20 24
mob: +381 66 282 585
email: oktopodjagodina@gmail.com