Preporuka za porodice sa decom.
Od plaže - 0 m Suncobran i ležaljka - Besplatno Parking - Besplatno WiFi internet - U opštim delovima hotela besplatno SPA - Uz doplatu Dečija igraonica

SANI BEACH 5* / SANI

LOKACIJA: “Porodični” hotel u okviru luksuznog kompleksa Sani resort, smešten na rtu Sani, na peščanoj plaži, 80 km od Soluna i 10 km od mesta Nea Fokea, izgrađen je u stilu prizemnih bungalova, idealnih za porodice sa decom.

SADRŽAJ: Plaža duga 7 km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, salon lepote, frizer, spa centar, hamam, sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže, restoran, a la carte restoran, barovi, kafeterija, taverna, bebi servis, mini klub 4-12 god., dečije igralište, animacija za decu, dečiji bazen, bazen, zatvoreni bazen, peškiri za plažu, ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži, recepcija, lobi, wifi, internet ugao, lift, usluge pranja i peglanja, parking, vozilo za prevoz gostiju, iznajmljivanje automobila, bicikala, brodova,prodavnice, TV sala, bioskop na otvorenom, disko klub, tereni za tenis, odbojku, košarku, fudbal, bilijar, stoni tenis, pikado, aerobik, joga, sportovi na vodi, odbojka na pesku, časovi ronjenja, teretana, sala za konferencije... Pogodan za osobe sa posebnim potrebama.

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (samoposluživanje na bazi švedskog stola) uz mogućnost doplate za pun pansion.

SOBE: Sve sobe imaju kupatilo, balkon, klimu, mini bar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, fen za kosu.

Jednokrevetna soba pogled bašta

Oko 25 m2, sa terasom sa pogledom na baštu. Uglavnom standardna soba namenjena za 1 osobu.

Jednokrevetna soba pogled more

Oko 25 m2, sa terasom sa pogledom na more. Uglavnom standardna soba namenjena za 1 osobu.

ECO soba

Oko 25 m2, sa terasama koje gledaju na baštu ili more. Gosti se smeštaju u sobe koje su slobodne prilikom prijavljivanja na recepciji, bez obzira na tip sobe. Predviđene za 2 osobe.

Standard soba pogled bašta

Oko 25 m2, savremenog dizajna, sa terasama koje gledaju na baštu. Predviđene za 2 osobe.

Standard soba pogled more

Oko 25 m2, savremenog dizajna, sa terasama koje gledaju na more. Predviđene za 2 osobe.

Family soba pogled bašta

Oko 50 m2, sastoji se od dve povezane sobe, dizajnirane za porodice sa decom, sa pogledom na baštu. Predviđena za 2-4 osobe.

Family soba pogled more

Oko 50 m2, sastoji se od dve povezane sobe, dizajnirane za porodice sa decom, sa pogledom na more. Predviđena za 2-4 osobe.

Junior suite pogled bašta

Oko 35 m2, potpuno renovirane 2011. god. Kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledom na baštu. Predviđena za 2-4 osobe.

Junior suite pogled more

Oko 35 m2, potpuno renovirane 2011. god. Kombinovano dnevno-spavaća soba sa pogledom na more ili bazen. Predviđena za 2-4 osobe.

Panorama junior suite

Oko 40 m2, nove od 2012., sa prelepim pogledom. Sastoje se od prostrane kombinovane dnevno-spavaće sobe, sa prostranom terasom. Predviđene za 2-4 osobe.

Deluxe family suite sa jednom spavaćom sobom

Oko 80 m2, sastoje se od zasebne spavaće sobe, dnevne sobe, dva kupatila, jedno sa kadom i tuš kabinom, drugo sa tuš kabinom, balkona sa garniturom za sedenje i ležaljkama. Dodatno su opremljeni ekskluzivnim kozmetičkim proizvodima, Nespresso aparatom, dva TV. Predviđene za 2-5 osoba.

Family suite sa jednom spavaćom sobom direktan pogled plaža

Oko 70 m2, imaju zasebnu spavaću sobu, dnevnu sobu, prozore od poda do plafona, sa predivnim pogledom, privatni vrt i terasu sa garniturom za sedenje i ležaljkama. Predviđeni za 2-5 osoba.

Family suite sa jednom spavaćom sobom pogled more

Oko 50 m2, nove od 2012. god. sa pogledom na more. Sastoje se od dnevne i odvojene spavaće sobe, sa privatnom terasom. Pogodne za porodice sa decom, predviđene za 2-5 osoba.

Family suite sa dve spavaće sobe pogled more

Oko 50 m2, nove od 2012. sa pogledom na more. Sastoje se od dve prostrane spavaće sobe, dnevne sobe i dva kupatila. Pogodne za porodice sa decom, predviđene za 2-5 osoba.

Family suite sa dve spavaće sobe direktan pogled plaža

Oko 105 m2, sastoje se od dve spavaće sobe, dnevne sobe, dva kupatila. Imaju prozore od poda do plafona sa prelepim pogledom, privatni vrt i terasu sa garniturom za sedenje i ležaljkama. Predviđene za 2-6 osoba.

Deluxe family suite sa dve spavaće sobe

Oko 125 m2, sastoje se od 2 spavaće sobe, dnevne sobe, dva kupatila (oba imaju po kadu i odvojene tuš kabine i ekskluzivnu kozmetiku), balkona sa garniturom za sedenje i ležaljke, Nespersso aparat, tri TV. Predviđene za 2-7 osoba.

Website: www.sani-resort.com  

 


Google maps:
Latitude: 40.100332
Longitude: 23.307102

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

 poslednji dan  boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • smeštaj u odabranom hotelu po  odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru
 • usluge predstavnika

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • putno osiguranje
 • Individualne troškove putnika
 • prevoz do odredišta

 

* Od  01.01.2018 je obavezna boravišna taksa koja se naplaćuje na recepciji hotela  po dolasku:

Hoteli 5* - 4€ po sobi po noći, Hoteli 4* - 3€ po sobi po noći, Hoteli 3* i niže kategorije 1.5€- 2€ po sobi po noći

 

PLAĆANJE SE VRŠI   U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS  NA DAN UPLATE!

*Rezervacije hotela se vrše tako što je potrebno uplatiti  40% ukoliko početak aranžmana nije manji od 15 dana.U tom slučaju se uplaćuje kompletan iznos aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije do 48 sati po uplati akontacije.Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.

 

Način plaćanja:

Načini plaćanja:

 • svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
 • čekovima građana najkasnije do 15.12.2016., datumirani svakog 15-og u mesecu.
 • platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 • mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
 • mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 

*Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 1000 dinara po rezervaciji

 

NAPOMENA ZA POPUSTE :

***Agencijski popust se ne sabira sa hotelskim popustom.

***Agencijski popusti medjusobno se ne mogu kombinovati 

***Hotelski popusti se odnose na devizni deo u tabeli na OSNOVNU CENU , ne odnose se na doplate 

***Popusti se ne odnose na dinarski deo 

 

NAPOMENE:

 • Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
 • Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da  ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste  ili više kategorije.
 • O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
 • *“Late arrival,, ( kasni dolazak ): hoteli cuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite  nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka .U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te nece uvažiti zahteve za naknadu troskova
 • Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.
 • Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
 • Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici wwwoktopod.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.
 • Oktopod travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
 • Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja  nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka .
 • Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori , Beograd-Sarti, Beograd-Sivota-Parga, Beograd – Nei Pori .Termini za navedene destinacije ukoliko se koristi autobuski prevoz se nalaze u cenovniku apartmanskog smeštaja. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel

 

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.

Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju .

*Putnici sami snose odgovornost za  lična putna dokumenta i njihovu validnost .

*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja  pri prelasku granice.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Oktopod travel , licenca OTP 130/2010 od 05.02.2010.

Beograd centrala
Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs
5 mins You
Pic
Hey there, we’re just writing to let you know that you’ve been subscribed to a repository on GitHub.
Pic
Brian Cox 1 Hour
Ok, Understood!
2 Hours You
Pic
You’ll receive notifications for all issues, pull requests!
Pic
Brian Cox 3 Hours
You can unwatch this repository immediately by clicking here: Keenthemes.com
4 Hours You
Pic
Most purchased Business courses during this sale!
Pic
Brian Cox 5 Hours
Company BBQ to celebrate the last quater achievements and goals. Food and drinks provided
Just now You
Pic
Pic
Brian Cox Just now
Right before vacation season we have the next Big Deal for you.

Kontakt

Beograd

Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs

Beograd

Gandijeva 148a, Beograd, Srbija
(Piramida kockica)
tel: +381 11 41 55 555
email: piramida@oktopod.rs

Novi Sad

Petra Drapšina 47, Novi Sad, Srbija
tel: +381 21 31 05 220
email: novisad@oktopod.rs

Niš

Svetozara Markovića br.30, Niš, Srbija
tel: +381 18 310 52 20
email: nis@oktopod.rs

Ovlašćeni prodavci - Franšize

Vidikovac

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a, Beograd, Srbija
tel: +381 11 2342 303
email: oktopodvidikovac@gmail.com

Zvezdara

Okto Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 540, Beograd, Srbija
tel: +381 11 4009 018
mob: +381 63 833 88 26
email: oktotravel2018@gmail.com

Jagodina

JUNIOR TRAVEL d.o.o. Kneginje Milice 49, Jagodina, Srbija
mob: +381 65 884 20 24
mob: +381 66 282 585
email: oktopodjagodina@gmail.com