WYNDHAM GRAND CRETE MIRABELLO BAY 5* / Agios Nikolaos

Odlično lociran hotel sa velikim brojem sadržaja. Gosti su ocenili dve plaže u ovom hotelu izuzetnima zbog mirnog i kristalno čistog mora.

Lokacija:
Hotel se nalazi nadomak živopisnog gradića Agios Nikolaos, od kojeg je udaljen svega 1,5 kilometar, zbog čega možemo reći da se nalazi na pešačkoj distanci od gradske, turistima interesantne zone Agios Nikolaosa. Hotel je pronašao svoju sjajnu poziciju na dve plaže mirnog mora, gde gosti ovog odličnog rizorta mogu uživati tokom celog dana. Sastoji se iz dva dela, glavne zgrade i skupa manjih zgrada koje se zajedničnim imenom nazivaju “village”. Ova dva dela hotela međusobno su povezana pasarelom. Novi Aqua park iz 2024. se nalazi u sklopu dela “village”. Od međunarodnog aerodroma Iraklion, hotel je udaljen 65 km.

Plaža:
Nalazi se na dve plaže, jedna sitnog peska, a druga peščano šljunkovita kristalno bistrog kritskog mirnog mora. Ima svoje dve plaže sa besplatnim suncobranima i ležaljkama. Sportovi na vodi su dostupni gostima uz doplatu. Peškiri su na raspolaganju bez doplate.

Sadržaj hotela:
Recepcija 24h, moderan lobi, wi-fi, četiri restorana: glavni Amalthea gde se služe obroci doručak, ručak i večera, zatim tri a la kart restorana koji se jednom nedeljno mogu koristiti besplatno (najaviti jedan dan unapred): Elia a la kart riblji restoran, Kafenio a la kart kritski tradicionalni restoran, Bay Gril a la kart sa svojom bogatom ponudom raznovrsnih jela od specijaliteta sa grila pa sve do italijanskih pasti, Marina bar na plaži, kao i dve stanice za služenje užina tokom dana (pice, pite, kolačići), Thea lobi bar sa spektakularnim pogledom na Mirabello zaliv, Shisha bar, Sip n dip je glavni “swim up bar”, zatim Bliss bar na bazenu koji je namenjen samo za odrasle, Happy Place Kutak za poslastice, Spilia atraktivna pećina u kojoj se mogu organizovati degustacije vina i cigara (uz doplatu), otvoreni bazen nadomak plaže sa modernim ležaljkama, bazen samo za odrasle, dečiji bazen, novi akva park iz 2024, sportovi na vodi (uz doplatu), spa, fitness centar, sauna, đakuzi, masaže uz doplatu, salon lepote, butik, dečije igralište i dečji klub, animacioni program za decu, bioskop na otvorenom, tri teniska terena, teren za odbojku, hotelski parking. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni, kao i peškiri za plažu.

Sobe:
Hotel sadrži 318 luksuzno moderno uređenih soba. Sve sobe su klimatizovane, imaju svetli dekor modernog dizajna, balkon sa pogledom na kopno ili more. Sve sobe sadrže LED LCD TV 43”, sef (15.9”), mini bar (uz doplatu), fen, wi-fi internet, aparat za kafu i čaj, set za peglanje, raskošna kupatila sa kozmetikom, ogrtačima i papučama. Našim putnicima su na raspolaganju sobe tipa Deluxe Land view (oko 30m2), Deluxe Sea view (25-33m2) koje se nalaze u glavnoj zgradi, kao i sobe tipa Bungalow Junior suite (oko 33m2) koje se nalaze u delu village. Deluxe sobe su kapaciteta maksimum dve odrasle osobe i jedno dete (bračni krevet ili dva odvojena ležaja, a za potrebe treće osobe i pomoćni ležaj). Bungalow Junior suit prima maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Sastoje se od bračnog ležaja ili dva singl ležaja spojena, a za potrebe treće i četvrte osobe i sofa (u slučaju dvoje dece) ili dve fotelje na razvlačenje. Nalaze se u bungalovima (village) koje od glavne zgrade deli ulica, a povezani su pasarelom sa glavnom zgradom, te od hotelske plaže na samo par minuta laganog hoda. Sve sobe su po svojoj osnovnoj strukturi dvokrevetne, dok ostali ležajevi mogu biti pomoćni.

Usluga:
All inclusive. Obroci doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.

Kontakt: www.wyndhamhotels.com/en-uk/wyndham-grand/agios-nikolaos-greece/wyndham-grand-crete-mirabello-bay/overview

Napomena:
Odlično lociran hotel sa velikim brojem sadržaja. Gosti su ocenili dve plaže u ovom hotelu izuzetnima zbog mirnog i kristalno čistog mora.

 


 

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA REDOVNOM LINIJOM AIR SERBIA

1. dan BEOGRAD – KRIT
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno vreme leta iz Beograda čiji datumi polaska su ponedeljkom je u 14:05h, sredom i petkom u 11:55h, a nedeljom u 13:25h po lokalnom vremenu. Direktan let za Krit – aerodrom Heraklion, redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU550 (oko 110 minuta). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7./9./10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./10./11./12. dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma Heraklion. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU551. Predviđeno vreme leta iz Herakliona čiji datumi polaska su ponedeljkom je u 17:45h, sredom i petkom u 15:35h, a nedeljom u 17:05h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Kraj programa.

Beograd centrala
Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs
5 mins You
Pic
Hey there, we’re just writing to let you know that you’ve been subscribed to a repository on GitHub.
Pic
Brian Cox 1 Hour
Ok, Understood!
2 Hours You
Pic
You’ll receive notifications for all issues, pull requests!
Pic
Brian Cox 3 Hours
You can unwatch this repository immediately by clicking here: Keenthemes.com
4 Hours You
Pic
Most purchased Business courses during this sale!
Pic
Brian Cox 5 Hours
Company BBQ to celebrate the last quater achievements and goals. Food and drinks provided
Just now You
Pic
Pic
Brian Cox Just now
Right before vacation season we have the next Big Deal for you.

Kontakt

Beograd

Velimira Bate Živojinovića 7, Beograd, Srbija
(bivša Bojanska, ulaz iz Mileševske)
tel: +381 11 41 55 555
email: info@oktopod.rs

Beograd

Gandijeva 148a, Beograd, Srbija
(Piramida kockica)
tel: +381 11 41 55 555
email: piramida@oktopod.rs

Beograd

Zaplanjska 32, Beograd, Srbija
(TC Stadion - Prizemlje)
tel: +381 11 41 55 555
email: stadion@oktopod.rs

Novi Beograd

Bulevar Mihajla Pupina 10a, lokal 24, Novi Beograd, Srbija, (YUBC)
tel: +381 11 41 55 555
email: yubc@oktopod.rs

Beograd, Borča

Bratstva i jedinstva 28, Beograd, Srbija, Borča
tel: +381 11 41 55 555
email: borca@oktopod.rs

Novi Sad

Petra Drapšina 47, Novi Sad, Srbija
tel: +381 21 31 05 220
email: novisad@oktopod.rs

Niš

Dušanova br.35, Niš, Srbija
tel: +381 18 310 52 20
email: nis@oktopod.rs

Ovlašćeni prodavci - Franšize

Vidikovac

Geo Travel, Patrijarha Joanikija 29a, Beograd, Srbija
tel: +381 11 2342 303
email: oktopodvidikovac@gmail.com

Zvezdara

Okto Travel, Bulevar Kralja Aleksandra 540, Beograd, Srbija
tel: +381 11 4009 018
mob: +381 63 833 88 26
email: oktotravel2018@gmail.com

Kruševac

IRIS 037 d.o.o. Kosovska 27, Kruševac (preko puta Medicus Universalis)
mob: +381 69 350 20 28
email: oktopodkrusevac@gmail.com

Jagodina

JUNIOR TRAVEL d.o.o. Kneginje Milice 49, Jagodina, Srbija
mob: +381 65 884 20 24
mob: +381 66 282 585
email: oktopodjagodina@gmail.com